GIULIETTO CHIESA

WWIII

CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff, May 27, 2021

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

         Read More

BRUTALITY

BRUTALITY IN ACTION

AND NO ONE REACTS AGAINST AND OPPOSES IT!!!....

BRUTALIDADE EM ACÇÃO

E NINGUÉM REAJE CONTRA ELA E SE OPÕE!!!...

https://twitter.com/backtolife_2023/status/1589485984361873408?s=20&t=7vdffgzpUFi2yeU4FxCHng

 



FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, June 24, 2021

NL -- Manlio Dinucci -- De kunst van Oorlogvoeren -- Joseph Biden, een kampioen van mensenrechten




De kunst van Oorlogvoeren

 Joseph Biden, een kampioen van mensenrechten 

Manlio Dinucci 


Op 16 juni werd de top VS-Rusland in Genève door president Biden omschreven als "goed, positief" en door president Poetin als "vrij constructief". Moeten we ons daarom een beetje gerustgesteld voelen in een situatie waarin Europa het voortouw neemt in wat de NAVO "het dieptepunt in onze betrekkingen met Rusland sinds het einde van de Koude Oorlog" noemde? De feiten vertellen ons iets anders. Op hetzelfde ogenblik dat de VS-Rusland-top in Zwitserland aan de gang was, was in de Baltische Zee de Baltops 50 aan de gang, een van de 20 grote militaire oefeningen van de VS-NAVO in Europa in 2021. De Baltops 50 werd georganiseerd en geleid door de commandant van de Amerikaans-Afrikaanse zeestrijdkrachten met hoofdkwartier in Napels-Capodichino, admiraal Robert Burke, die tegelijkertijd hoofd is van het NAVO-commando in Lago Patria (JFC-Naples). Van 6 tot 18 juni hebben meer dan 4.000 soldaten met 40 schepen en 60 vliegtuigen - behorend tot 18 lidstaten en partnerlanden van de NAVO, waaronder Italië - de lucht-zeeoorlog beoefend in de Baltische Zee en de omliggende regio's", dicht bij het Russische grondgebied. Oorlogsschepen en bommenwerpers met nucleair vermogen namen ook deel aan de manoeuvre, en voor de eerste keer werd het nieuwe NAVO-ruimtevaartcentrum in de oefening geïntegreerd.

Hoewel deze grote oorlogsoefening duidelijk tegen Rusland gericht was, verklaarde president Poetin in de persconferentie na de top "Wij houden militaire oefeningen op ons grondgebied, wij brengen ons materieel en personeel niet dicht bij de grenzen van de Verenigde Staten van Amerika, zoals de VS en hun partners nu dicht bij onze grenzen doen".

De geografische locatie van de strijdkrachten, vooral de nucleaire, is van primordiaal belang: een tactische raket die op 10.000 km afstand wordt opgesteld, kan het doel niet raken, maar heeft, indien hij op 1.000 km. wordt opgesteld, hetzelfde vernietigende effect als een ICBM.  De verklaring van de twee presidenten over "strategische stabiliteit", met inbegrip van de uitbreiding van het New Start Treaty voor de controle op kernwapens, zal teniet worden gedaan indien de VS, zoals gepland, nieuwe "tactische" kernwapens in Europa installeert.

Deze en andere belangrijke kwesties zijn genegeerd door de media, die volgens de aanwijzingen van Washington de Top hebben gebruikt als een soort proces met Poetin in de beklaagdenbank. De president van de Verenigde Staten is een openbaar minister die niet alleen de vragen beantwoordde zoals Poetin, nadat hij geweigerd had de traditionele gezamenlijke persconferentie te houden, maar ook zijn eigen verslag over de Top presenteerde. Volgens Biden heeft hij Poetin verteld hoe hij reageert telkens wanneer hij schendingen van de mensenrechten in Rusland en elders ziet: "Hoe zou ik de president van de Verenigde Staten van Amerika kunnen zijn en me niet uitspreken tegen schendingen van de mensenrechten? Het verdedigen van fundamentele vrijheden maakt deel uit van het DNA van ons land".

Dit is plechtig verklaard door de huidige president van de Verenigde Staten, de Democraat Joseph Biden die in 2001 de oorlog van de Republikeinse president Bush in Afghanistan steunde en in 2002 een tweepartijdige resolutie bevorderde die president Bush toestemming gaf Irak binnen te vallen op grond van (later vals gebleken) beschuldigingen dat het land massavernietigingswapens bezat.

Dit werd plechtig verklaard door Joseph Biden, die als vice-president van de regering-Obama een van de architecten was van de VS-NAVO-oorlogen tegen Libië en Syrië, hij steunde islamitische fundamentalistische groeperingen om deze landen van binnenuit te ondermijnen, hij was voorstander van het inzetten van neonazi's in Oekraïne voor de putsch die de nieuwe confrontatie met Rusland opende. Hij was een van de architecten van de "dodenlijst", met mensen van over de hele wereld die in het geheim werden gedood omdat ze schadelijk werden geacht voor de Verenigde Staten (The New York Times, President Obama's Kill List, 29 mei 2012). Deze oorlogen en geheime operaties hebben direct en indirect miljoenen doden en de ergste schendingen van de mensenrechten veroorzaakt. Aan goede gevoelens ontbreekt het echter niet: in een lange officiële rouwadvertentie op Twitter (volledig gerapporteerd door Ansa), kondigde president Biden aan: "Onze harten zijn zwaar vandaag als we u laten weten dat onze geliefde Duitse herder Champ vredig thuis is overleden".

(il manifesto, 22 juni 2021)

Nederlandse vertaling: Martien

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Manifestações

2007 Speech

UKRAINE ON FIRE

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, na manhã do dia 24 de Fevereiro de 2022

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, Tradução em português




Presidente da Rússia, Vladimir Putin: Cidadãos da Rússia, Amigos,

Considero ser necessário falar hoje, de novo, sobre os trágicos acontecimentos em Donbass e sobre os aspectos mais importantes de garantir a segurança da Rússia.

Começarei com o que disse no meu discurso de 21 de Fevereiro de 2022. Falei sobre as nossas maiores responsabilidades e preocupações e sobre as ameaças fundamentais que os irresponsáveis políticos ocidentais criaram à Rússia de forma continuada, com rudeza e sem cerimónias, de ano para ano. Refiro-me à expansão da NATO para Leste, que está a aproximar cada vez mais as suas infraestruturas militares da fronteira russa.

É um facto que, durante os últimos 30 anos, temos tentado pacientemente chegar a um acordo com os principais países NATO, relativamente aos princípios de uma segurança igual e indivisível, na Europa. Em resposta às nossas propostas, enfrentámos invariavelmente, ou engano cínico e mentiras, ou tentativas de pressão e de chantagem, enquanto a aliança do Atlântico Norte continuou a expandir-se, apesar dos nossos protestos e preocupações. A sua máquina militar está em movimento e, como disse, aproxima-se da nossa fronteira.

Porque é que isto está a acontecer? De onde veio esta forma insolente de falar que atinge o máximo do seu excepcionalismo, infalibilidade e permissividade? Qual é a explicação para esta atitude de desprezo e desdém pelos nossos interesses e exigências absolutamente legítimas?

Read more

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS' STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

manlio + maria

MOON OF SHANGHAI site

LR on CORONAVIRUS

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

L Romanoff

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio

James Bacque

BYOBLU

irmãos de armas


Subtitled in PT, RO, SP

Click upon CC and choose your language.


manlio

VP




Before the Presidential Address to the Federal Assembly.



The President of Russia delivered
the Address to the Federal Assembly. The ceremony took
place at the Manezh Central Exhibition Hall.


January
15, 2020


vp

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

READ HERE


brics


Imagem

PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

THE PUTIN INTERVIEWS


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html




TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


contaminação nos Açores



Subtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


convegno firenze 2019