GIULIETTO CHIESA

FREE JULIAN ASSANGE

WWIII + S SITE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Tuesday, February 12, 2019

RO -- Manlio Dinucci -- « ARTA RAZBOIULUI » -- Ucraina, NATO în Constitutie


« Arta RAZBOIULUI »
Ucraina, NATO în Constitutie
de Manlio DinucciÎn ziua următoare semnării protocolului de aderare a Macedoniei de Nord la NATO, ca al 30-lea membru, Ucraina a efectuat un act fără precedent: a inclus în Constituție un angajament de a intra oficial în NATO, și în același timp, în Uniunea Europeană.

Pe 7 februarie, la sugestia Președintelui Petro Poroșenko - oligarhul îmbogățit cu jaful proprietatilor Statului, care a fost reales în funcția de președinte - parlamentul de la Kiev a aprobat (cu 334 de voturi contra 35 și 16 abțineri), în acest sens, modificările din Constituție.

Preambulul enuntă "cursul ireversibil al Ucrainei pentru integrarea euro-atlantică"; Articolele 85 și 116 decretează că sarcina fundamentală a Parlamentului și a Guvernului este "de a obtine aderarea deplină a Ucrainei la NATO și la Uniunea Europeană"; Articolul 102 stabileste că "Președintele Ucrainei este responsabilul cursului strategic al Statului pentru a ontine o aderare deplina la NATO și la Uniunea Europeana ".

Includerea în Constituția ucrainiană a angajamentului de a intra în mod oficial în NATO are consecințe foarte grave:

Ø  Pe plan intern, aceasta alegere este legată de viitorul Ucrainei, excluzând orice alternativă și interzicând, efectiv, oricarui partid sau persoane, sa se opuna "cursului strategic al Statului". Deja astăzi, Comisia Electorală Centrală împiedică pe Petro Simonenko, membru al PC din Ucraina, să participe la alegerile prezidențiale din Martie.

Meritul de a fi introdus în Constituție, angajamentul de a face sa intre în mod oficial Ucraina în NATO, se referă în special, la președintele Parlamentului, Andriy Parubiy [1]. Co-fondator al Partidului Național Socialist Ucrainian în 1991, după modelul Partidului Național Socialist al lui Adolf Hitler; șeful formațiunilor paramilitare neo-naziste, folosite în 2014 în putch-ul din Piazza Maidan, sub indrumarea SUA / NATO și în masacrul de la Odessa [2]; Șeful Consiliului de Apărare și Securitate Națională, care, împreună cu Batalionul Azov [3] și alte unități neo-naziste, atacă civilii ucrainieni de naționalitate rusă, în partea de est a țării și cu echipe violente, efectuează bătăi feroce, devastînd sediile partidelor politice si arzînd grămezi de cărți, în stil nazist perfect.

Ø  Pe plan internațional, trebuie remarcat faptul că Ucraina este deja în NATO, cu care este o țară parteneră: de exemplu, batalionul Azov, a cărei marca nazista este reprezentata cu emblema SS Das Reich, a fost transformat într-un regiment de operațiuni speciale, echipate cu vehicule blindate și instruiți de instructori nord-americani ai celei de-a 173ª Divizie Aerotransportata, transferați de la Vicenza (Italia) în Ucraina, sprijinit de alții din NATO.

Avînd în vedere ca Rusia este acuzată de NATO de a fi anexat ilegal Crimeea și de a întreprinde acțiuni militare împotriva Ucrainei; dacă ea ar intra oficial în NATO, ceilalți 30 de membri ai Alianței, în conformitate cu Art. 5, ar trebui "să asiste partea atacata, inițiind o acțiune considerata necesară, inclusiv folosirea forței armate ". Cu alte cuvinte, ei ar trebui să facă un război împotriva Rusiei.

Cu privire la aceste implicații periculoase ale modificării Constituției ucrainiene - în spatele căreia există, cu siguranță, jaful strategilor SUA / NATO - a căzut peste Europa, o tăcere politică și mediatica.

De asemenea st
ă în tăcere, Parlamentul italian care, în 2017, a fost de acord cu un memorandum de înțelegere cu Parlamentul ucrainian, semnat de Laura Boldrini și Andriy Parubiy, consolidând cooperarea dintre Republica Italiană - care sa născut din Rezistența contra fascismului nazist - și un regim care a creat în Ucraina, o situație asemănătoare cu cea care a condus la apariția fascismului în anii Douazeci și a nazismului în anii Treizeci.

[1] « Cine sunt fascistii din guvernul ucrainian ? », de Thierry Meyssan, Réseau Voltaire, 2 de Março de 2014. https://www.voltairenet.org/article182504.html

[2] « Crime à Odessa », par Thierry Meyssan, Réseau Voltaire, 6 mai 2014.
[3] « Des néonazis en Ukraine ? Si vous en doutiez encore… », Réseau Voltaire, 16 septembre 2014.
Tradus: Light Journalist
 Sursa: Il Manifesto, (Italia)

INVITAȚIE LA CONVENȚIA INTERNAȚIONALĂ
PENTRU A 70-A ANIVERSARE A NATO-ULUI


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Manifestações

2007 Speech

UKRAINE ON FIRE

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, na manhã do dia 24 de Fevereiro de 2022

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, Tradução em português
Presidente da Rússia, Vladimir Putin: Cidadãos da Rússia, Amigos,

Considero ser necessário falar hoje, de novo, sobre os trágicos acontecimentos em Donbass e sobre os aspectos mais importantes de garantir a segurança da Rússia.

Começarei com o que disse no meu discurso de 21 de Fevereiro de 2022. Falei sobre as nossas maiores responsabilidades e preocupações e sobre as ameaças fundamentais que os irresponsáveis políticos ocidentais criaram à Rússia de forma continuada, com rudeza e sem cerimónias, de ano para ano. Refiro-me à expansão da NATO para Leste, que está a aproximar cada vez mais as suas infraestruturas militares da fronteira russa.

É um facto que, durante os últimos 30 anos, temos tentado pacientemente chegar a um acordo com os principais países NATO, relativamente aos princípios de uma segurança igual e indivisível, na Europa. Em resposta às nossas propostas, enfrentámos invariavelmente, ou engano cínico e mentiras, ou tentativas de pressão e de chantagem, enquanto a aliança do Atlântico Norte continuou a expandir-se, apesar dos nossos protestos e preocupações. A sua máquina militar está em movimento e, como disse, aproxima-se da nossa fronteira.

Porque é que isto está a acontecer? De onde veio esta forma insolente de falar que atinge o máximo do seu excepcionalismo, infalibilidade e permissividade? Qual é a explicação para esta atitude de desprezo e desdém pelos nossos interesses e exigências absolutamente legítimas?

Read more

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS' STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

manlio + maria

MOON OF SHANGHAI site

LR on CORONAVIRUS

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

L Romanoff

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio

James Bacque

BYOBLU

irmãos de armas


Subtitled in PT, RO, SP

Click upon CC and choose your language.


manlio

VP
Before the Presidential Address to the Federal Assembly.The President of Russia delivered
the Address to the Federal Assembly. The ceremony took
place at the Manezh Central Exhibition Hall.


January
15, 2020


vp

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

READ HERE


brics


Imagem

PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

THE PUTIN INTERVIEWS


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


contaminação nos AçoresSubtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


convegno firenze 2019