GIULIETTO CHIESA

WWIII

 

CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Saturday, January 19, 2019

RO -- Manlio Dinucci -- ARTA RAZBOIULUI -- «Marele joc» al bazelor din Africa
« Arta RAZBOIULUI »
«Marele joc» al bazelor din Africa
 Manlio Dinucci

Soldații italieni aflați în misiune în Djibouti, au donat cîteva mașini de cusut organizației umanitare care ajuta refugiații în această mică țară din Cornul Africii, situată în pozitie strategica și localizată pe principala ruta comercială Asia-Europa, până la gura Mării Roșii, în fața Yemenului. Aici, Italia îsi are propria sa bază militară care, din 2012, "oferă sprijin logistic operațiunilor militare italiene care se desfasoara în regiunea Cornului Africii, în Golful din Aden, în bazinul Somaliei și Oceanul Indian". Deci  în Djibouti, militarii italieni nu se ocupă, doar, de mașinile de cusut. 
În exercitiul Barracuda 2018, realizat aici, în luna trecuta Noiembrie, tragatori alesi de Forțele Speciale (a cărui comandă se află în Pisa) au fost antrenati în diferite condiții de mediu, chiar și pe timp de noapte, cu arme de precizie extrem de sofisticate, capabile să tinteasca obiectivul de la 1 sau 2 km de distanță. Nu se știe în ce operațiuni militare vor participa Forțele Speciale, deoarece misiunile lor sunt secrete; cu toate acestea, este sigur că acestea avea loc în principal la un nivel multinațional, sub comanda SUA. În Djibouti, există Camp Lemonnier, cea mai mare bază SUA în care opereaza, din 2001, Task Force Conjunta - Cornul Africii, alcătuită din 4 000 de specialisti în misiuni extrem de secrete, care includ asasinate, cu ajutorul de comandouri sau dronuri asasine, în particular, în Yemen și în Somalia. În timp ce avioanele și elicopterele pentru operațiunile speciale pleacă din Camp Lemonnier, dronurile au fost concentrate pe aeroportul Chabelley, la o distanță de zece kilometri de capitala. Aici sunt în curs de ridicare alte hangare, a caror construcție a fost încredințată de Pentagon unei companii din Catania, angajata deja pentru alte lucrari în Sigonella, baza principală a dronurilor SUA/NATO pentru operațiunile din Africa și Orientul Mijlociu.
În Djibouti există, de asemenea, o bază japoneză și una franceză, care găzduiesc trupele germane și spaniole. La acestea a fost adăugata, în 2017, o bază militară chineză, singura în afara teritoriului său național. În ciuda faptului că are un scop logistic fundamental, ca o pensiune pentru echipajele navelor militare care escortează nave comerciale, și ca un depozit pentru bunuri, ea reprezintă un semnal semnificativ al prezenței chineze în creștere în Africa. O prezență esențial economică, careia i se opun Statele Unite și alte puteri occidentale, în contrast cu o prezența militara în creștere. Prin urmare, are loc intensificarea operațiunilor conduse de Comandoul Africa, care are, doua comandouri importante subordonate, în Italia: U.S. Naval Forces Europa-Africa, în cazarma de la Ederle din Vicenza; Forțele Navale Europa-Africa (Forțele Navale SUA pentru Europa și Africa), al căror sediu se află la baza din Capodichino, din Napoli, formată din navele de război ale Flotei a VI-a, cu sediul în Gaeta.
În același cadru strategic, există o altă bază nord-americană de dronuri armate, care este în curs de construire în Agadez, în Niger, pe care Pentagonul o folosește deja pentru dronuri - baza aeriană 101, din Niamey. Acordă asistență operațiunilor militare pe care SUA le desfășoară de ani de zile, împreună cu Franța, în Africa din Sahel, în special în Mali, în Niger și în Ciad. La acestea două ultimele, sosește mâine Președintele Consiliului, G. Conte. Acestea sunt situate printre cele mai sărace țări din lume, dar sunt foarte bogate în materii prime - coltan, uraniu, aur, petrol și multe altele - exploatate de multinaționalele americane și franceze, care, din ce în ce mai mult, se tem de concurența companiilor chineze, care oferă condiții mult mai favorabile țărilor africane.

 Încercarea de a împiedica avansul economic chinez, prin intervenții militare în Africa și în alte locuri, este în curs de fracasare. Chiar și mașinile de cusut donate în Djibouti, de militarii italieni, refugiaților,  sunt «made in China».
Il manifesto, 15 Ianuarie 2019
Traducere: Light Journalist

NO WAR NO NATO
SEMNEAZĂ ACEASTĂ PETIȚIE 

Video


Manlio Dinucci

Geografo si geopolitolog. Ultimele lucrari publicate: Laboratorio di geografia, Zanichelli 2014 ; Diario di viaggio, Zanichelli 2017 ; L’arte della guerra / Annali della strategia Usa/Nato 1990-2016, Zambon 2016, Guerra Nucleare. Il Giorno Prima 2017; Diario di guerra Asterios Editores 2018.
No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Manifestações

2007 Speech

UKRAINE ON FIRE

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, na manhã do dia 24 de Fevereiro de 2022

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, Tradução em português
Presidente da Rússia, Vladimir Putin: Cidadãos da Rússia, Amigos,

Considero ser necessário falar hoje, de novo, sobre os trágicos acontecimentos em Donbass e sobre os aspectos mais importantes de garantir a segurança da Rússia.

Começarei com o que disse no meu discurso de 21 de Fevereiro de 2022. Falei sobre as nossas maiores responsabilidades e preocupações e sobre as ameaças fundamentais que os irresponsáveis políticos ocidentais criaram à Rússia de forma continuada, com rudeza e sem cerimónias, de ano para ano. Refiro-me à expansão da NATO para Leste, que está a aproximar cada vez mais as suas infraestruturas militares da fronteira russa.

É um facto que, durante os últimos 30 anos, temos tentado pacientemente chegar a um acordo com os principais países NATO, relativamente aos princípios de uma segurança igual e indivisível, na Europa. Em resposta às nossas propostas, enfrentámos invariavelmente, ou engano cínico e mentiras, ou tentativas de pressão e de chantagem, enquanto a aliança do Atlântico Norte continuou a expandir-se, apesar dos nossos protestos e preocupações. A sua máquina militar está em movimento e, como disse, aproxima-se da nossa fronteira.

Porque é que isto está a acontecer? De onde veio esta forma insolente de falar que atinge o máximo do seu excepcionalismo, infalibilidade e permissividade? Qual é a explicação para esta atitude de desprezo e desdém pelos nossos interesses e exigências absolutamente legítimas?

Read more

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS' STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

manlio + maria

MOON OF SHANGHAI site

LR on CORONAVIRUS

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

L Romanoff

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio

James Bacque

BYOBLU

irmãos de armas


Subtitled in PT, RO, SP

Click upon CC and choose your language.


manlio

VP
Before the Presidential Address to the Federal Assembly.The President of Russia delivered
the Address to the Federal Assembly. The ceremony took
place at the Manezh Central Exhibition Hall.


January
15, 2020


vp

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

READ HERE


brics


Imagem

PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

THE PUTIN INTERVIEWS


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


contaminação nos AçoresSubtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


convegno firenze 2019