GIULIETTO CHIESA

WWIII

 

CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, November 21, 2019

NL -- SYLVAIN LAFOREST: Een andere kijk op Trump


Een andere kijk op Trump
Auteur: Sylvain LAFOREST op 15/11/2019
De timing is perfect voor iedereen om te begrijpen wat Donald Trump aan het doen is, en om te proberen de dubbelzinnigheid van hoe hij het doet te ontcijferen. De controversiële president heeft een veel duidelijkere agenda dan wie dan ook, zowel op het gebied van het buitenlands beleid als op het gebied van binnenlandse zaken, maar omdat hij aan de macht moet blijven of zelfs in leven moet blijven om zijn doelstellingen te bereiken, is zijn strategie zo verfijnd en subtiel dat niemand het kan zien. Zijn algemene doelstelling is zo ambitieus dat hij een willekeurige elliptische koers moet volgen om van punt A naar punt B te komen, waarbij hij gebruik maakt van patronen die de mensen van hun bevattingsvermogen van de man afleiden. Dat geldt voor de meeste onafhankelijke journalisten en zogenaamde alternatieve analisten, maar ook voor westerse mainstream nep-nieuwsuitgevers en een grote meerderheid van de bevolking.
Over zijn strategie zou ik een snelle en nauwkeurige analogie kunnen maken met medicatie: de meeste pillen zijn ontworpen om een probleem te behandelen, maar komen met een reeks secundaire nawerkingen. Nou, Trump gebruikt medicatie alleen voor hun nawerkingen, terwijl de eerste bedoeling van de pil is wat hem aan de macht en in leven houdt. Aan het eind van dit artikel zult u zien dat deze metafoor van toepassing is op vrijwel elke beslissing, actie of verklaring die hij heeft gemaakt. Als je eenmaal begrijpt waar Trump voor staat, zul je het buitengewone voorzitterschap dat hij leidt kunnen waarderen, zoals geen enkele voorganger ooit in de buurt is gekomen van wat hij heeft gedaan.
Om te beginnen, laten we het ene aspect van zijn missie dat rechtdoorzee en vreselijk direct is, duidelijk maken: hij is de eerste en enige Amerikaanse president die ooit het ergste collectieve gebrek van de mensheid, haar totale onwetendheid van de werkelijkheid, aan de kaak heeft gesteld. Omdat zowel de media als het onderwijs worden gecontroleerd door de handvol miljardairs die de planeet besturen, weten we niets over onze geschiedenis dat door de winnaars is verdraaid, en we hebben geen idee van onze huidige wereld. Toen hij in de politieke arena stapte, maakte Donald de uitdrukking "nepnieuws" populair om de Amerikaanse burgers, en ook de wereldbevolking, ervan te overtuigen dat de media altijd tegen je liegen. De uitdrukking is nu gemeengoed geworden, maar realiseert u zich hoe schokkend het is dat bijna alles wat je denkt te weten volledig nep is? Media leugens gaan niet alleen over de geschiedenis en de politiek, maar ze hebben je valse perceptie over onderwerpen als economie, voedsel, klimaat, gezondheid en alles bepaald. Wat als ik je vertel dat we precies weten wie JFK vanaf de graskant heeft neergeschoten, dat de voorkennis van Pearl Harbor in de rechtbank is bewezen, dat het CO2 broeikaseffect wetenschappelijk absurd is, dat ons geld wordt gecreëerd door middel van leningen van banken die niet eens de fondsen hebben, of dat de wetenschap met 100% zekerheid bewijst dat 911 een inside job was? Ooit gehoord van een mainstream journalist, PBS documentaire of universiteitsdocent die je hierover vertelt? 44 Presidenten kwamen en gingen zonder ook maar één woord te zeggen over dit enorme probleem, voordat de 45e kwam. Trump weet dat het bevrijden van de mensen uit deze ondoorgrondelijke onwetendheid de eerste stap naar algemene vrijheid is, vandaar dat hij begonnen is met het noemen van mainstream journalisten en hun nieuwsplatformen voor wat ze zijn: pathologische leugenaars.
«"Duizenden professionals in de geestelijke gezondheidszorg zijn het eens met Woodward en de auteur van de New York Times: Trump is gevaarlijk."»
- Bandy X. Lee, Het gesprek 2018
«"De vraag is niet of de president gek is, maar of hij gek is als een vos of gek als iemand die geschift is."»
- Masha Gessen, The New Yorker 2017
Laten we één ding duidelijk stellen: voor de gevestigde orde is Trump niet mentaal uitgedaagd, maar hij wordt zeker gezien als een mogelijke rivaal van hun wereld. Sinds zijn verhuizing naar het Witte Huis is Trump afgeschilderd als een narcist, racist, seksist en klimaatscepticus, geladen met duistere verhalen uit het verleden en mentale kwesties. Hoewel ongeveer 60% van de Amerikanen geen vertrouwen meer heeft in de media, hebben velen het verhaal gekocht dat Trump misschien een beetje gek of ongeschikt is om te regeren, en de statistieken stijgen nog hoger als je buiten de VS komt. Natuurlijk doet Donald niets bijzonders om, de diep negatieve perceptie die zo veel journalisten en mensen over hem hebben, te veranderen. Hij is openlijk buitenissig en provocerend op Twitter, hij klinkt meestal impulsief en onnozel, gedraagt zich irrationeel, liegt op dagelijkse basis, en gooit sancties en dreigementen weg alsof het snoepgoed uit de zijtas van een elfje in december in een winkelcentrum is. We kunnen meteen een hardnekkige mediamythe vernietigen: het beeld dat Trump projecteert is zelfvernietigend en het is precies het tegenovergestelde van hoe pathologische narcisten zich gedragen, aangezien ze gedijen om door iedereen bemind en bewonderd te worden. Het kan Donald gewoon niet schelen of je hem leuk vindt of niet, wat hem door zijn psychologische definitie de ultieme anti-narcissist maakt. En dat is niet eens een kwestie van mening, het is een vrij eenvoudig en onmiskenbaar feit.
Trump and the swamp

Zijn generale plan ademt een van zijn favoriete motto's uit: "We zullen de macht teruggeven aan het volk", omdat de Verenigde Staten en hun imperialistische web dat over de wereld geweven is, al meer dan een eeuw in handen zijn van een paar globalistische bankiers, militaire industriëlen en multinationals. Om zijn plan te verwezenlijken moet hij een einde maken aan oorlogen in het buitenland, de kinderen terugbrengen, de NAVO en de CIA ontmantelen, de Federal Reserve onder controle krijgen, alle banden met buitenlandse bondgenoten verbreken, het SWIFT-financiële systeem afschaffen, de propagandamacht van de media afbreken, het moeras van de deep state leegpompen, die de spionage-instanties aansturen, en de schaduwregering uitschakelen, die in de Council on Foreign Relations en in de Trilaterale Commission's offices op de loer ligt. Kortom, hij moet de Nieuwe Wereldorde en haar globalistische ideologie vernietigen. Het is een enorme en op zijn zachtst gezegd gevaarlijke taak. Gelukkig is hij niet alleen.
Voordat we met zijn technieken en tactieken aan de slag gaan, moeten we eerst iets meer weten over wat er werkelijk gaande is in de wereld.
Het Machtige Rusland
Sinds Peter de Grote is de hele geschiedenis van Rusland een permanente demonstratie van zijn wil om zijn politieke en economische onafhankelijkheid van de internationale banken en het imperialisme te behouden, waardoor deze grote natie wordt aangespoord om veel kleinere landen die strijden om hun eigen onafhankelijkheid te behouden, te helpen. Twee keer hielp Rusland de Verenigde Staten tegen het Brits/Rothschild Empire; eerst door hen openlijk te steunen in de Onafhankelijkheidsoorlog en opnieuw in de Burgeroorlog, toen Rothschild de Confederatie financierde om de natie politiek af te breken en terug te brengen in de Britse koloniale kippenren. Rusland vernietigde ook Napoleon en de nazi's, die beide werden gefinancierd door internationale banken als instrumenten om economisch onafhankelijke naties te verpletteren. Onafhankelijkheid zit in hun DNA. Na bijna een decennium van westerse oligarchie die de Russische economie overnam na de val van de USSR in 1991, nam Poetin de macht over en droogde het Russische moeras uit. Sindsdien is elke stap die hij heeft gezet erop gericht om het Amerikaanse Rijk te vernietigen, of de entiteit die het Britse Rijk in 1944 verving, wat de niet-spirituele theorie van de Nieuwe Wereldorde is. Het nieuwe imperium is in wezen hetzelfde centrale bankstelsel, met slechts een iets andere groep eigenaren die het Britse leger voor de NAVO hebben ingeruild, als hun wereldgestapo.
Totdat Trump kwam, vocht Poetin in zijn eentje tegen de Nieuwe Wereldorde, die al eeuwenlang geobsedeerd is door de controle van de wereldoliemarkt, omdat olie het bloed is dat door de aderen van de wereldeconomie stroomt. Olie is duizend keer zo waardevol als goud. Vrachtschepen, vliegtuigen en legers werken niet op batterijen. Om de globalisten tegen te gaan, ontwikkelde Poetin daarom de beste offensieve en defensieve raketsystemen, met als resultaat dat Rusland nu elke onafhankelijke olieproducent zoals Syrië, Venezuela en Iran kan beschermen. Centrale bankiers en de Amerikaanse schaduwregering houden nog steeds vast aan hun stervens plan, want zonder een overwinning in Syrië is er geen uitbreiding van Israël, waardoor er een einde komt aan de eeuwenoude fantasie van het verenigen van de olieproductie in het Midden-Oosten in de handen van de Nieuwe Wereldorde. Vraag het aan Lord Balfour als je enige twijfel hebt. Dat is de echte inzet van de Syrische oorlog, het is niets minder dan doen of sterven.
Syrian-Russian victory
Een Eeuw Van Leugens
Nu, omdat een schaduwregering in naam van banken en industrieën directe orders geeft aan de CIA en de NAVO, heeft Trump geen controle over het leger. De deep state is een rozenkrans van permanente officials die over Washington en het Pentagon regeren en die alleen maar gehoor geven aan hun bevelen. Als u nog steeds gelooft dat de "opperbevelhebber" de leiding heeft, leg dan uit waarom telkens als Trump opdracht gaf om terug te trekken uit Syrië en Afghanistan, meer troepen binnenkwamen? Terwijl ik deze tekst aan het schrijven was, trokken Amerikaanse en NAVO-troepen zich terug uit de Koerdische zones, gingen naar Irak en kwamen terug met zwaarder materieel rond de oliereserves van Syrië. Donald heeft nog veel meer te doen met het droogleggen van het moeras voordat het Pentagon daadwerkelijk luistert naar wat hij zegt. Trump zou verontwaardigd moeten zijn en luidkeels aan de kaak moeten stellen dat de militaire leiding zich niet druk maakt over wat hij denkt, maar dit zou een onvoorstelbare chaos en misschien zelfs een burgeroorlog in de VS ontketenen, als de burgers die ongeveer 393 miljoen wapens in huis hebben, zouden leren dat particuliere belangen de baas zijn over het leger. Het zou ook leiden tot een zeer eenvoudige maar dramatische vraag: "Wat is precies het doel van democratie? Deze wapens zijn de titanium hekken die de bevolking beschermen tegen een totalitaire Big Brother.
Men moet zich realiseren hoeveel problemen het Amerikaanse leger en de spionage-instanties al meer dan een eeuw lang ondervinden bij het creëren van valse-vlag-operaties, zodat hun interventies er altijd rechtvaardig uitzagen, in naam van de bevordering van de democratie, de mensenrechten en de gerechtigheid over de hele planeet. Ze bliezen het Maine schip op in 1898 om de Spaans-Amerikaanse oorlog in te gaan, en vervolgens de Lusitania in 1915 om de Eerste Wereldoorlog in te gaan. Ze dwongen Japan om Pearl Harbor aan te vallen in 1941, wisten 10 dagen van tevoren van de aanval af en zeiden niets tegen de Hawaïaanse basis. Ze verzonnen een Noord-Vietnamese torpedo-agressie op hun schepen in de Tonkinbaai om het sturen van laarzen op de Vietnamese grond te rechtvaardigen. Zij maakten een verhaal van Iraakse soldaten die in 1991 kinderdagverblijven vernielden om Koeweit binnen te vallen. Ze vonden massavernietigingswapens uit om Irak in 2003 opnieuw aan te vallen, en organiseerden 911 om de grondwet van 1789 te vernietigen, vielen Afghanistan aan en startte een oorlog tegen het terrorisme. Dit volledig valse masker van de deugdzaamheid moet worden behouden voor het beheersen van de opinie van de Amerikaanse burgers en hun binnenlandse arsenaal, die moeten geloven dat ze de witte cowboyhoeden van de democratie dragen.
US PRESIDENT GEORGE BUSH MAKES A POINT DURING SPEECH TO ARMY TROOPS INTEXAS.
Hoe reageerde Trump toen hij hoorde dat Amerikaanse troepen Syrië weer binnen kwamen? Hij herhaalde steeds weer in elk interview en in elke verklaring dat "we de olievelden van Syrië hebben veiliggesteld", en voegde er zelfs aan toe "Ik denk erover om Exxon naar de regio te sturen om voor de Syrische olie te zorgen". Neocons, zionisten en banken waren enthousiast, maar iedereen is verontwaardigd, omdat de overgrote meerderheid niet begrijpt dat  Trump deze pil alleen maar doorslikt vanwege de nawerkingen ervan. Op deze ene fles staat in kleine lettertjes geschreven dat "het gebruik van deze drug Amerikaans-NAVO-troepen uit Syrië zou kunnen dwingen onder druk van de United World Community en de verbijsterde Amerikaanse bevolking". Trump maakte de situatie onhoudbaar voor de NAVO om in Syrië te blijven, en hoe hij dit diep schokkende, politiek incorrecte standpunt herhaalt, geeft duidelijk blijk van zijn werkelijke intentie. Hij vernietigde meer dan een eeuw van valse deugden in één zin.
Trump is een historische abnormaliteit
Trump is slechts de vierde president in de Amerikaanse geschiedenis die daadwerkelijk voor het volk vecht, in tegenstelling tot alle 41 anderen, die het geld van het volk voornamelijk hebben gekanaliseerd in een pijplijn van dollars die uitkomen op particuliere banken. Eerst was er Andrew Jackson die werd neergeschoten nadat hij de Tweede Nationale Bank, die hij er openlijk van beschuldigde  te worden gecontroleerd door het Rothschild en The City in Londen,  Dan was er Abraham Lincoln, die werd vermoord nadat hij zijn "greenbacks" had gedrukt, nationaal geld dat de staat had uitgegeven om de soldaten te betalen omdat Lincoln had geweigerd om geld te lenen van Rothschild tegen 24% rente. Dan was er JFK, die werd gedood om een dozijn redenen die meestal tegen de winsten van de banken en militaire industrieën in gingen, en nu is het Donald Trump, die riep: "Geef Amerika terug aan het volk".
Zoals de meeste zakenmensen, haat Trump banken, vanwege de formidabele macht die ze hebben over de economie. Neem een kijkje in Henry Ford's enige boek, "De Internationale Jood", om erachter te komen hoe diep zijn wantrouwen en haat tegen internationale banken was. De ondernemingen van Trump hebben veel te lijden gehad van deze instellingen die je in principe een paraplu verkopen, om hem terug te nemen zodra het regent. De controle van private banking over geldschepping en rentetarieven, via elke Centrale Bank van bijna elk land, is een permanente macht over naties, ver boven de kortstondige cyclus van politici. In het jaar 2000 waren deze nationale plunderaars slechts een paar stappen verwijderd van hun planetaire totalitaire droom, maar een paar details bleven stilstaan: Vladimir Poetin en 393 miljoen Amerikaanse wapens. Toen kwam Donald met zijn oranjekleurige gezicht langs, het laatste stukje in de puzzel dat wij, de mensen, nodig hadden om een einde te maken aan 250 jaar bankenimperium.
Technieken en tactieken
Vroeg in zijn mandaat probeerde Trump naïef de directe aanpak, door zich te omringen met establishment rebellen zoals Michael Flynn en Steve Bannon, vervolgens door iedereen van zijn buitenlandse bondgenoten te irriteren, door het versnipperen van hun vrijhandelsverdragen, door het opleggen van belastingen op de importen en door hen te beledigen in hun gezicht in de G7 vergaderingen van 2017 en 2018. De reactie was sterk en iedereen ging dubbel zo hard in op de Russiagate absurditeit, want het leek de enige optie om de man op zijn pad van de vernietiging van het globalisme te stoppen. Voorspelbaar, de directe benadering leidde nergens toe; Flynn en Bannon moesten gaan, en Trump was verstrikt in een handvol onderzoeken die hem deden beseffen dat hij niets bereikt zou krijgen met transparantie. Hij moest een manier vinden om de gevaarlijkste mensen op de planeet te vernietigen, maar tegelijkertijd aan de macht en in leven te blijven. Hij moest het wat slimmer aanpakken.
Trump-Kim summit in Hanoi
Dat was toen zijn genialiteit over de wereld explodeerde. Hij veranderde zijn strategie en aanpak volledig, en begon absurde beslissingen te nemen en buitensporige verklaringen te tweeten. Zo bedreigend en gevaarlijk als sommige van hen er op het eerste gezicht uitzagen, gebruikte Trump ze niet voor hun eerste graad betekenis, maar richtte hij zich op de echte tweedegraadse effecten die zijn bewegingen zouden hebben. En het kon hem niet schelen wat de mensen van hem vonden zoals hij deed, want uiteindelijk telt alleen het resultaat. Hij zou zelfs een baviaan spelen via Twitter, en er naïef, krankzinnig of ronduit idioot uitzien, misschien in de hoop om het geloof te doordringen dat hij niet wist wat hij deed, en dat hij niet zo gevaarlijk kon zijn. Hij is opzettelijk politiek incorrect om het lelijke gezicht te laten zien waarmee de Verenigde Staten zich achter hun masker verschuilen.
De eerste test voor zijn nieuwe aanpak was om te proberen het groeiende gevaar van een aanval en invasie van Noord-Korea door de NAVO een halt toe te roepen. Trump beledigde Kim Jung-Un via Twitter, noemde hem Rocket Man, en bedreigde Noord-Korea met een kernbom te bombarderen. Zijn woedende politieke onjuistheid ging wekenlang door totdat het in ieders hoofd zonk dat dat geen goede redenen waren om een land aan te vallen. Hij verlamde de NAVO. Trump ontmoette toen Rocket Man, en ze liepen in het park aan het begin van een mooie vriendschap, lachend samen, terwijl ze absoluut niets aan hun onderhandelingen deden, want ze hebben niets om over te onderhandelen. Velen hadden het over de Nobelprijs voor de vrede, omdat velen niet weten dat die meestal wordt overhandigd aan blanke oorlogsmisdadigers als Obama of Kissinger.
Toen kwam Venezuela. Trump duwde zijn tactiek nog een stap verder, om ervoor te zorgen dat niemand een aanval op het vrije land kon steunen. Hij zette de ergste neocons op de zaak: Elliott Abrams, voorheen veroordeeld voor samenzwering in de Iran-Contras deal in de jaren '80 en John Bolton, de beroemde eerste graad oorlogsstichter. Trump bevestigde vervolgens Juan Guaido als zijn keuze voor president van Venezuela; een lege pop die zo dom is dat hij niet eens kan zien hoeveel hij wordt gebruikt. Opnieuw dreigde Trump het land in brand te steken, terwijl de wereldgemeenschap met ontzag keek naar het totale gebrek aan subtiliteit en diplomatie in het gedrag van Trump, met als gevolg dat Brazilië en Colombia zich terugtrokken en zeiden dat ze niets te maken wilden hebben met een aanval op Venezuela. Trump's medicijn liet wereldwijd slechts 40 satellietlanden achter, met presidenten en premiers die hersendood genoeg waren om Guaido de nar verlegen te steunen. Donald vinkte het vakje naast Venezuela op zijn lijst aan en bleef naar beneden scrollen.
Toen kwamen de twee geschenken naar Israël: Jeruzalem als hoofdstad, en de Syrische Golanhoogte als het bevestigde bezit. Netanyahu, die niet het scherpste potlood in de doos is, sprong van vreugde en iedereen riep dat Trump een zionist was. Het echte gevolg was dat het hele Midden-Oosten zich verenigde tegen Israël, wat niemand meer kan ondersteunen. Zelfs hun historische medeplichtige Saoedi-Arabië moest deze enorme klap tegen de Islam openlijk afkeuren. De twee Trump-cadeaus waren in feite steken in de rug van de Israëlische staat, waarvan de toekomst er vandaag de dag niet al te rooskleurig uitziet, omdat de NAVO uit de regio zal moeten verhuizen. Lees dit nog eens na.
Als de realiteit wegzinkt
Maar er is meer! Met zijn gebrek aan controle over de NAVO en het leger, is Trump zeer beperkt in zijn acties. Op het eerste gezicht lijkt de opmerkelijke vermenigvuldiging van economische sancties tegen landen als Rusland, Turkije, China, Iran, Venezuela en andere landen hard en meedogenloos, maar de realiteit van deze sancties duwde die landen uit het snelle financiële systeem dat bedoeld is om landen door de dollarhegemonie heen te blijven knechten, en ze glippen allemaal weg uit de greep van de internationale banken. Het dwong Rusland, China en India om een alternatief systeem van handelsbetalingen op basis van nationale valuta's te creëren, in plaats van de almachtige dollar. De bipolaire realiteit van de wereld is nu officieel, en met zijn aanstaande volgende sancties zal Trump meer landen uit het Swift-systeem duwen om zich bij de andere kant aan te sluiten, terwijl belangrijke banken in Europa beginnen te vallen.
Zelfs in de politieke orkaan waarin Trump zich bevindt, vindt hij nog steeds tijd om zijn bijna kinderlijke arrogante humor te tonen. Bekijk zijn grandioze bespotting van Hillary Clinton en Barak Obama, aangezien hij met de meest rechtlijnige generaals ging zitten die hij kon vinden, om een foto te maken in een zogenaamde "Situation Room", aangezien zij de controle over de dood van Bagdadi hebben vervalst op een plaats waar hij niet kon zijn, precies zoals zijn misdadige voorgangers dat lang geleden deden bij de nepmoord op Bin Laden. Hij pushte zelfs de farce om de details van een hond toe te voegen die Daesch's nepkalief herkende door aan zijn ondergoed te snuffelen. Nu je begrijpt waar Trump echt over gaat, zul je de show ook kunnen waarderen, in al zijn pracht en praal en ware betekenis.
"We hebben de olievelden van Syrië veiliggesteld". Inderdaad, met deze korte zin sloot Trump zich met zijn stem aan bij die van Generaal Smedley Butler die 80 jaar geleden de wereld op zijn kop zette met een klein boekje "War is a racket". Het plunderen en stelen van olie is zeker niet zo deugdzaam als het bevorderen van democratie en rechtvaardigheid. Wat me verbaast zijn de vele "alternatieve" journalisten en analisten, die op het puntje van hun vingers elk technisch probleem over 911 kennen, of de wetenschappelijke realiteit over het absurde verhaal over de opwarming van de Aarde, maar nog steeds geen idee hebben wat Trump doet, 3 jaar in zijn mandaat, omdat ze de mainstream media hebben gekocht die iedereen ervan overtuigd hebben dat Trump mentaal uitgedaagd is.
Butler
Voor degenen die nog steeds twijfels hebben over de agenda van Trump, geloof je echt dat de duidelijke implosie van het Amerikaanse Imperialisme over de planeet een toeval is? Geloof je nog steeds dat het vanwege de Russische invloed in de verkiezingen van 2016 is, dat de CIA, de FBI, alle media, het Amerikaanse Congres, de Federal Reserve, de Democratische Partij en de oorlogszuchtige helft van de Republikeinen tegen hem werken en hem zelfs proberen aan te klagen? Zoals de meeste dingen die uit de media voortkomen, is de realiteit precies het tegenovergestelde van wat je wordt verteld: Trump zou de meest toegewijde man kunnen zijn om ooit voet in de Oval Office te zetten. En zeker de meest ambitieuze en politiek incorrecte.
Conclusie
De wereld zal tussen 2020 en 2024 drastisch veranderen. Het tweede en laatste mandaat van Trump valt samen met Poetin's laatste mandaat als president van Rusland. Misschien is er lange tijd nooit meer zo'n toeval geweest, en beiden weten dat het nu of misschien wel nooit is. Samen moeten ze een einde maken aan de NAVO, Swift, en de Europese Unie moet afbrokkelen. Terrorisme en antropogene opwarming van de Aarde zullen in de vortex springen en verdwijnen met hun scheppers. Trump zal het moeras in de CIA en het Pentagon moeten droogleggen en hij zal de Federal Reserve moeten nationaliseren. Samen met Xi en Modi kunnen ze een definitief einde maken aan private banking in publieke zaken, door te weigeren één cent van hun schulden te betalen, en de wereldeconomie te resetten door over te stappen op nationale valuta's die door regeringen worden geproduceerd, omdat private banken zullen vallen als dominostenen, zonder meer Obama-achtige dienaren die hen op jullie kosten kunnen redden. Als dit eenmaal gebeurd is, kunnen onoverkomelijke vrede en welvaart zich over de planeet verspreiden, omdat onze belastingen de ontwikkeling van onze landen betalen in plaats van nutteloze militaire uitrusting te kopen en rente te betalen op leningen van bankiers die het geld niet eens hadden.
Als je Donald Trump na het lezen van het bovenstaande nog steeds niet begrijpt, ben je hopeloos. Of je bent misschien Trudeau, Macron, Guaido, of een andere nuttige idioot, die zich er niet van bewust is dat het tapijt onder je voeten al is weggegleden.
Nederlandse Vertaling: Martien

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Manifestações

2007 Speech

UKRAINE ON FIRE

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, na manhã do dia 24 de Fevereiro de 2022

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, Tradução em português
Presidente da Rússia, Vladimir Putin: Cidadãos da Rússia, Amigos,

Considero ser necessário falar hoje, de novo, sobre os trágicos acontecimentos em Donbass e sobre os aspectos mais importantes de garantir a segurança da Rússia.

Começarei com o que disse no meu discurso de 21 de Fevereiro de 2022. Falei sobre as nossas maiores responsabilidades e preocupações e sobre as ameaças fundamentais que os irresponsáveis políticos ocidentais criaram à Rússia de forma continuada, com rudeza e sem cerimónias, de ano para ano. Refiro-me à expansão da NATO para Leste, que está a aproximar cada vez mais as suas infraestruturas militares da fronteira russa.

É um facto que, durante os últimos 30 anos, temos tentado pacientemente chegar a um acordo com os principais países NATO, relativamente aos princípios de uma segurança igual e indivisível, na Europa. Em resposta às nossas propostas, enfrentámos invariavelmente, ou engano cínico e mentiras, ou tentativas de pressão e de chantagem, enquanto a aliança do Atlântico Norte continuou a expandir-se, apesar dos nossos protestos e preocupações. A sua máquina militar está em movimento e, como disse, aproxima-se da nossa fronteira.

Porque é que isto está a acontecer? De onde veio esta forma insolente de falar que atinge o máximo do seu excepcionalismo, infalibilidade e permissividade? Qual é a explicação para esta atitude de desprezo e desdém pelos nossos interesses e exigências absolutamente legítimas?

Read more

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS' STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

manlio + maria

MOON OF SHANGHAI site

LR on CORONAVIRUS

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

L Romanoff

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio

James Bacque

BYOBLU

irmãos de armas


Subtitled in PT, RO, SP

Click upon CC and choose your language.


manlio

VP
Before the Presidential Address to the Federal Assembly.The President of Russia delivered
the Address to the Federal Assembly. The ceremony took
place at the Manezh Central Exhibition Hall.


January
15, 2020


vp

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

READ HERE


brics


Imagem

PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

THE PUTIN INTERVIEWS


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


contaminação nos AçoresSubtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


convegno firenze 2019