GIULIETTO CHIESA

FREE JULIAN ASSANGE

WWIII + S SITE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Tuesday, November 19, 2019

RO -- Manlio Dinucci -- ARTA RAZBOIULUI -- Italia în coaliţia “antiterorism”


Resultado de imagem para pictures of L’Italia nella Coalizione «antiterrorismo»
ARTA RAZBOIULUI
Italia în coaliţia “antiterorism”
de Manlio Dinucci

Ministrul de Externe, Luigi di Maio, primind la Roma pe cei cinci soldați răniți în Irak, a declarat că "Statul italian nu se va retrage niciodată un centimetru în fața amenințării teroriste și va reacționa cu toată puterea sa, față de cei care seamănă teroarea". El a zburat apoi, la Washington, pentru a participa la reuniunea grupului restrîns al "Coaliției Globale împotriva lui Daesh", din care fac parte, sub îndrumarea SUA, Turcia, Arabia Saudită, Qatar, Iordania și alte țări care au sprijinit Daesh/ISIS și formațiunile teroriste similare, furnizîndu-le arme și instructii de luptă (asa cum documentăm în acest ziar).
Coaliția - care include NATO, Uniunea Europeană, Liga Arabă, Comunitatea Statelor din Sahel/Sahara și Interpolul, plus 76 State individuale - afirmă în comunicatul sau din 14 Noiembrie, "că au eliberat Irakul și Siria de Nord-Est" din controlul Daesh/ISIS, deși este evident că forțele Coaliției au lăsat, în mod deliberat, mînă liberă Daesh-ului/ISIS-ului.
Aceasta, și alte formațiuni teroriste au fost învinse, doar când Rusia a intervenit militar în sprijinul forțelor guvernului sirian.
Coaliția pretinde de asemenea că "a furnizat 20.000.000.000 de dolari, în asistența umanitară și pentru stabilizarea poporului irakian și sirian, instruind și echipînd mai mult de 220.000 de membri ai forțelor de securitate, pentru a stabiliza comunitățile locale". Scopul acestei "asistențe" nu este, de fapt, stabilizarea, ci destabilizarea continuă a Irakului și a Siriei, încurajînd mai presus de toate, diferitele componente ale independentismului kurd, pentru a dezagrega aceste State naționale, a controla teritoriul lor, și rezervele lor de energie.
Ca parte a acestei strategii, Italia, definită ca fiind "unul dintre cei mai mari contribuabili ai Coaliției", se angajează în Irak, în principal, la instruirea "forțelor de securitate kurde" (Peshmerga), în special, în utilizarea armelor antitanc, mortiere, artilerie și puști de precizie, în cursuri speciale pentru tragatori de elita.
Aproximativ 1.100 de soldați italieni operează în prezent în Irak, împărțiți în diverse “task force”/grupuri de lucru, în diferite locuri, echipate cu peste 300 de vehicule terestre și 12 mijloace aeriene, cu o cheltuială, în 2019, de 166 milioane de euro.
Cea a Irakului, este sprijinita de o componentă aeriană italiană în Kuweit, cu 4 avioane de vînatoare- bombardiere Typhoon, 3 dronuri Predator, și un avion-tanc pentru alimentare în zbor.
Cu toată probabilitatea, forțele speciale italiene, la care aparțin cei cinci răniți, participă la acțiuni de luptă, chiar dacă sarcina lor oficială este doar de antrenament. Folosirea forțelor speciale în sine, este secretă. Acum devine și mai secreta, deoarece comando-ul ei, COMFOSE, a fost transferat de la cazarma Folgore, din Pisa, la zona din apropierea bazei de la Camp Darby, cel mai mare arsenal SUA în afara patriei, unde sunt de asemenea realizate activitățile de atrenament.
În Coaliție, Italia are de asemenea, sarcina de a co-direcționa "Grupul financiar de lupta contra ISIS", împreună cu Arabia Saudită și Statele Unite, adica, cei care au finanțat și organizat armamentul forțelor ISIS și a altor formațiuni teroriste (a se vedea sondajul lui New York Times, în 2013).
Întărit cu toate aceste merite, Ministrul de Externe, Di Maio, a prezentat la Washington propunerea, acceptată imediat, ca să fie Italia cea care va găzdui reuniunea plenară a Coaliției în 2020. Astfel, Italia va avea onoarea de a primi adversarii neobosiți ai terorismului, ca Arabia Saudită, care, după ce a finanțat ISIS-ul, își cheltuiește acum petrodolarii, pentru a finanța războiul sau terorist, în Yemen.
Il manifesto, 19 Noiembrie 2019

Traducere: Light Journalist«DECLARATIA DE LA FLORENTA»


Manlio Dinucci

Geograf și geopolitolog. Cele mai recente cărți: Laboratorio di geografia, Zanichelli 2014; Diario di viaggio, Zanichelli 2017L'arte della guerra / Annali della strategia USA / NATO 1990-2016, Zambon 2016, Guerra Nucleare. Il Giorno Prima 2017; Diario di guerra Asterios Editores 2018, Prémio Internacional de Análise Geostratégica acordat pe 7 iunie 2019 de Club de Periodistas de México, A.C.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Manifestações

2007 Speech

UKRAINE ON FIRE

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, na manhã do dia 24 de Fevereiro de 2022

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, Tradução em português
Presidente da Rússia, Vladimir Putin: Cidadãos da Rússia, Amigos,

Considero ser necessário falar hoje, de novo, sobre os trágicos acontecimentos em Donbass e sobre os aspectos mais importantes de garantir a segurança da Rússia.

Começarei com o que disse no meu discurso de 21 de Fevereiro de 2022. Falei sobre as nossas maiores responsabilidades e preocupações e sobre as ameaças fundamentais que os irresponsáveis políticos ocidentais criaram à Rússia de forma continuada, com rudeza e sem cerimónias, de ano para ano. Refiro-me à expansão da NATO para Leste, que está a aproximar cada vez mais as suas infraestruturas militares da fronteira russa.

É um facto que, durante os últimos 30 anos, temos tentado pacientemente chegar a um acordo com os principais países NATO, relativamente aos princípios de uma segurança igual e indivisível, na Europa. Em resposta às nossas propostas, enfrentámos invariavelmente, ou engano cínico e mentiras, ou tentativas de pressão e de chantagem, enquanto a aliança do Atlântico Norte continuou a expandir-se, apesar dos nossos protestos e preocupações. A sua máquina militar está em movimento e, como disse, aproxima-se da nossa fronteira.

Porque é que isto está a acontecer? De onde veio esta forma insolente de falar que atinge o máximo do seu excepcionalismo, infalibilidade e permissividade? Qual é a explicação para esta atitude de desprezo e desdém pelos nossos interesses e exigências absolutamente legítimas?

Read more

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS' STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

manlio + maria

MOON OF SHANGHAI site

LR on CORONAVIRUS

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

L Romanoff

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio

James Bacque

BYOBLU

irmãos de armas


Subtitled in PT, RO, SP

Click upon CC and choose your language.


manlio

VP
Before the Presidential Address to the Federal Assembly.The President of Russia delivered
the Address to the Federal Assembly. The ceremony took
place at the Manezh Central Exhibition Hall.


January
15, 2020


vp

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

READ HERE


brics


Imagem

PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

THE PUTIN INTERVIEWS


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


contaminação nos AçoresSubtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


convegno firenze 2019