GIULIETTO CHIESA

WWIII

CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff, May 27, 2021

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

         Read More

BRUTALITY

BRUTALITY IN ACTION

AND NO ONE REACTS AGAINST AND OPPOSES IT!!!....

BRUTALIDADE EM ACÇÃO

E NINGUÉM REAJE CONTRA ELA E SE OPÕE!!!...

https://twitter.com/backtolife_2023/status/1589485984361873408?s=20&t=7vdffgzpUFi2yeU4FxCHng

 FREE JULIAN ASSANGE

Friday, November 8, 2019

RO --Manlio Dinucci -- « ARTA RAZBOIULUI » -- 4 Noiembrie, sa vezi Napoli si apoi sa mori


Defense, the 4 Novembre with the open barracks: at the 72 ° in Frosinone the Open Day "
« ARTA RAZBOIULUI »
4 Noiembrie, sa vezi Napoli si apoi sa mori
de Manlio Dinucci
Napoli, și nu Roma, a fost ieri, centrul Zilei Forțelor Armate. În Lungomare  Caracciolo, au defilat cinci batalioane. Dar punctul culminant a fost zona de expoziție a diferitelor Forțe, care a atras timp de cinci zile, spre Piazza del Plebiscito, în special, tinerii și copiii. Ei au putut urca la bordul unui avion de vînatoare, sa conduca un elicopter cu un simulator de zbor, sa admire un dron Predator, sa intre într-un tanc, sa se antreneze cu instructori militari, pentru ca apoi sa mearga în port pentru a vizita o navă de asalt amfibie și două fregate de rachete. Un mare «Tîrg de război» creat cu un scop specific: recrutarea.
70% dintre tinerii care doresc să se înroleze, trăiesc în sud, în special în Campania și în Sicilia, unde șomajul în rândul tinerilor este de 53,6%, comparativ cu media din Uniunea Europeana de 15,2%. Singura care le oferă o ocupație "sigură" este armata. Cu toate acestea, după selecțiuni, numărul de recruți este mai mic decât este necesar.
Forțele Armate au nevoie de mai mult personal, deoarece sunt implicați în 35 de operațiuni în 22 de țări, din Europa Oriental până în Balcani, din Africa până în Orientul Mijlociu și Asia. Sunt "misiunile de menținere a păcii" desfășurate, mai presus de toate, acolo, unde NATO sub comanda SUA a fomentat, cu participarea activă a Italiei, războaiele care au demolat State întregi și au destabilizat regiuni complete.
Pentru a menține forțele și armamentele adecvate - cum ar fi F-35 italiene trimise de NATO în Islanda, prezentate de Rai în 4 Noiembrie - sunt cheltuiți în Italia, cu banii publici, aproximativ 25.000.000.000 de euro pe an. În 2018, cheltuiala militara italiana a crescut de al 13-lea loc la al 11-lea loc în lume, dar SUA și NATO presioneaza la o creștere suplimentară, în principal datorită escaladării împotriva Rusiei.
În luna trecuta Iunie, guvernul Conte I-ul a "deblocat" 7.200.000.000 de euro pentru a adăuga la cheltuielile militare. În Octombrie anul trecut, la întâlnirea Primului Ministru cu Secretarul General al NATO, guvernul Conte al II-lea a garantat angajamentul de a mari cheltuiala militara cu aproximativ 7.000.000.000 de euro începînd din 2020 (la Stampa, 11 Octombrie 2019).  Astfel, o cheltuială militară de aproximativ 70.000.000 de euro pe zi este transferată la aproximativ 87.000.000 euro pe zi. Bani publici scosi din investițiile productive fundamentale, în special în regiuni ca, Campania, pentru a reduce șomajului în rândul tinerilor.
Foarte diferite sunt "investițiile" făcute în Napoli. Acesta a dobândit un rol tot mai mare ca sediu al unora dintre cele mai importante comandouri SUA/NATO.
Ø  În Napoli-Capodichino, există sediul Forțelor Navale ale SUA, în Europa, sub ordinele unui amiral american care comandă, în același timp, Forțele Navale ale SUA pentru Africa și Forța Comună Alia (JFC Napoli), cu sediul în Lago Patria (Napoli).
Ø  La fiecare doi ani, JFC Napoli preia comanda Forței de Răspuns a NATO, o forță comună pentru operațiunile militare în zona de responsabilitate a Comandantului Suprem Aliat "în Europa", care este întotdeauna un general al SUA și "dincolo de această zonă".
Ø  La sediul lui Lago Patria, se gaseste în funcție din 2017, Hub-ul Direcției Strategice pentru Sud, un centru de Inteligența/servicii secrete, adica, de spionaj, concentrat asupra Orientului Mijlociu și asupra Africii.
Ø  De Comandamentul din Napoli depinde Flota a Sasea, cu baza în Gaeta, care - informează Vice Admiralul SUA, Lisa Franchetti - operează "de la Polul Nord la Polul Sud".
Aceasta este functia lui Napoli în cadrul NATO, definit de Președintele Mattarella, în mesajul din 4 Noiembrie: "O alianță pentru care alegem în mod liber să contribuim la protecția păcii în contextul internațional, pentru a proteja pe cei mai slabi și asupriți, și drepturile omului".

Sursa: Il Manifesto, 5 Noiembrie 2019

Traducere: Light Journalist


«DECLARATIA DE LA FLORENTA»


Manlio Dinucci

Geograf și geopolitolog. Cele mai recente cărți: Laboratorio di geografia, Zanichelli 2014; Diario di viaggio, Zanichelli 2017L'arte della guerra / Annali della strategia USA / NATO 1990-2016, Zambon 2016, Guerra Nucleare. Il Giorno Prima 2017; Diario di guerra Asterios Editores 2018, Prémio Internacional de Análise Geostratégica acordat pe 7 iunie 2019 de Club de Periodistas de México, A.C.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Manifestações

2007 Speech

UKRAINE ON FIRE

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, na manhã do dia 24 de Fevereiro de 2022

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, Tradução em português
Presidente da Rússia, Vladimir Putin: Cidadãos da Rússia, Amigos,

Considero ser necessário falar hoje, de novo, sobre os trágicos acontecimentos em Donbass e sobre os aspectos mais importantes de garantir a segurança da Rússia.

Começarei com o que disse no meu discurso de 21 de Fevereiro de 2022. Falei sobre as nossas maiores responsabilidades e preocupações e sobre as ameaças fundamentais que os irresponsáveis políticos ocidentais criaram à Rússia de forma continuada, com rudeza e sem cerimónias, de ano para ano. Refiro-me à expansão da NATO para Leste, que está a aproximar cada vez mais as suas infraestruturas militares da fronteira russa.

É um facto que, durante os últimos 30 anos, temos tentado pacientemente chegar a um acordo com os principais países NATO, relativamente aos princípios de uma segurança igual e indivisível, na Europa. Em resposta às nossas propostas, enfrentámos invariavelmente, ou engano cínico e mentiras, ou tentativas de pressão e de chantagem, enquanto a aliança do Atlântico Norte continuou a expandir-se, apesar dos nossos protestos e preocupações. A sua máquina militar está em movimento e, como disse, aproxima-se da nossa fronteira.

Porque é que isto está a acontecer? De onde veio esta forma insolente de falar que atinge o máximo do seu excepcionalismo, infalibilidade e permissividade? Qual é a explicação para esta atitude de desprezo e desdém pelos nossos interesses e exigências absolutamente legítimas?

Read more

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS' STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

manlio + maria

MOON OF SHANGHAI site

LR on CORONAVIRUS

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

L Romanoff

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio

James Bacque

BYOBLU

irmãos de armas


Subtitled in PT, RO, SP

Click upon CC and choose your language.


manlio

VP
Before the Presidential Address to the Federal Assembly.The President of Russia delivered
the Address to the Federal Assembly. The ceremony took
place at the Manezh Central Exhibition Hall.


January
15, 2020


vp

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

READ HERE


brics


Imagem

PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

THE PUTIN INTERVIEWS


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


contaminação nos AçoresSubtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


convegno firenze 2019