GIULIETTO CHIESA

FREE JULIAN ASSANGE

WWIII + S SITE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Saturday, November 23, 2019

NL -- Manlio Dinucci -- DE KUNST VAN DE OORLOG -- 4 november - zie Napels en zie het Sterven

Defense, the 4 Novembre with the open barracks: at the 72 ° in Frosinone the Open Day "
DE KUNST VAN DE OORLOG
4 november - zie Napels en zie het Sterven
door Manlio DinucciHet was Napels, niet Rome, dat het centrum was van Nationale Eenheid en de Dag van de Strijdkrachten op 4 november [1], toen vijf bataljons langs de Zeekust van Caracciolo paraderen [1].
Maar het belangrijkste punt van het evenement was de ruimte die gereserveerd was voor de Internationale strijdkrachten tentoonstelling, die vijf dagen lang vooral jongeren en kinderen ontving op de Piazza del Plebiscito. Bezoekers konden aan boord van een jachtbommenwerper klimmen, een helikopter met een vluchtsimulator vliegen, een Predator-drone bewonderen, in een tank klimmen, een opleiding volgen met militaire instructeurs en vervolgens naar de haven gaan om een amfibisch aanvalsschip en twee fregatten (FREMM) te bezoeken. Het was een grote "Oorlogsbeurs", samengesteld om één specifieke reden: de rekrutering.
70 % van de jongeren die zich willen inschrijven, woont in de Mezzogiorno, vooral in Campanië en Sicilië, waar de jeugdwerkloosheid 53,6 % bedraagt, tegenover een EU-gemiddelde van 15,2 %. De enige organisatie die hun een "stabiele" baan biedt, is het leger.
Na selectie blijkt het aantal aanwervingen echter lager te zijn dan wat nodig wordt geacht. De strijdkrachten hebben meer personeel nodig, omdat zij momenteel 35 operaties uitvoeren in 22 landen, van Oost-Europa tot de Balkan, van Afrika tot het Midden-Oosten en Azië. Dit zijn "vredesmissies" die vooral worden uitgevoerd in gebieden waar de NAVO, onder Amerikaans bevel en met de actieve deelname van Italië, oorlogen heeft ontketend die hele staten hebben verwoest en hele regio's hebben gedestabiliseerd.
Het onderhoud van de strijdkrachten en de nodige munitie - zoals de Italiaanse F-35's die door de NAVO in IJsland werden ingezet en op 4 november door de RAI werden gedemonstreerd - kost jaarlijks ongeveer 25 miljard euro aan overheidsgeld. In 2018 stegen de Italiaanse militaire uitgaven van de 13e naar de 11e positie in de wereld, maar de VS en de NAVO oefenen druk uit om de uitgaven verder te verhogen, vooral afhankelijk van de escalatie tegen Rusland.
Afgelopen juni heeft de Conte-regering "7,2 miljard euro vrijgemaakt" om toe te voegen aan de militaire uitgaven. In de maand oktober, tijdens een bijeenkomst tussen de eerste minister en de secretaris-generaal van de NAVO, bevestigde de Conte II-regering haar engagement om de militaire uitgaven vanaf 2020 met ongeveer 7 miljard euro te verhogen (La Stampa, 11 oktober 2019). Zo gaat Italië van een militaire uitgave van ongeveer 70 miljoen euro per dag over naar die van ongeveer 87 miljoen euro per dag. Dit is overheidsgeld dat wordt afgetrokken van de fundamentele productieve investeringen, vooral in regio's zoals Campanië, gericht op het terugdringen van de werkloosheid, te beginnen met de jeugdwerkloosheid.
De "investeringen" in Napels zijn heel anders. De stad heeft een steeds grotere rol gekregen als hoofdkwartier van enkele van de belangrijkste commandocentra van de VS en de NAVO.
Het hoofdkwartier van het Amerikaanse Commando van de Zeemacht in Europa is gevestigd in Napels Capodichino, onder het bevel van een Amerikaanse admiraal die ook het bevel voert over de Amerikaanse zeemacht voor Afrika en de geallieerde gemeenschappelijke strijdkrachten (GFC Napels) met een hoofdkwartier in Lago Patria (Napels). Om de twee jaar neemt JFC Napels het commando over van de NATO Response Force, een gezamenlijke strijdmacht voor militaire operaties in het "verantwoordelijkheidsgebied" van de Geallieerde Opperbevelhebber in Europa, dat altijd een Amerikaanse Generaal is, en "buiten deze zone".
Sinds 2017 is in het hoofdkwartier in Lago Patria het NAVO-hoofdkwartier van de Strategische Koers voor het Zuiden gehuisvest, het centrum van de Inlichtingendienst van de NAVO, met andere woorden, spionage, dat zich concentreert op het Midden-Oosten en Afrika.
De zesde vloot staat onder bevel van Napels, met een basis in Gaeta, die - volgens de Amerikaanse vice-admiraal Lisa Franchetti - "van de Noordpool naar de Zuidpool" opereert.
Dit is dus de rol van Napels in het kader van de NAVO, die door president Mattarella in zijn boodschap van 4 november is gedefinieerd als een "bondgenootschap waaraan wij vrijwillig hebben besloten bij te dragen tot de bescherming van de vrede in de internationale context, de bescherming van de zwakken en de onderdrukten en om de mensenrechten te steunen".
il manifesto, 10 November 2019
NL Vertaling: Martien
1] 4 november is de Dag van de Nationale Eenheid en de Strijdkrachten, een herdenking die in 1919 werd gecreëerd tijdens de Italiaanse wapenstilstand van de Eerste Wereldoorlog (1915-1918 in Italië). Aantekening van de auteur


Resultado de imagem para picture of NATO EXIT COMITTATO NO GUERRA NO NATO

DECLARATIE VAN FLORENCE
VOOR EEN INTERNATIONAAL FRONT NAVO-EXIT

Manlio Dinucci

Geographer and geopolitical scientist. His latest books are Laboratorio di geografia, Zanichelli 2014 ; Diario di viaggio, Zanichelli 2017 ; L’arte della guerra / Annali della strategia Usa/Nato 1990-2016, Zambon 2016, Guerra Nucleare. Il Giorno Prima 2017; Diario di guerra Asterios Editores 2018, Premio internazionale per l'analisi geostrategica assegnato il 7 giugno 2019 dal Club dei giornalisti del Messico, A.C.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Manifestações

2007 Speech

UKRAINE ON FIRE

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, na manhã do dia 24 de Fevereiro de 2022

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, Tradução em português
Presidente da Rússia, Vladimir Putin: Cidadãos da Rússia, Amigos,

Considero ser necessário falar hoje, de novo, sobre os trágicos acontecimentos em Donbass e sobre os aspectos mais importantes de garantir a segurança da Rússia.

Começarei com o que disse no meu discurso de 21 de Fevereiro de 2022. Falei sobre as nossas maiores responsabilidades e preocupações e sobre as ameaças fundamentais que os irresponsáveis políticos ocidentais criaram à Rússia de forma continuada, com rudeza e sem cerimónias, de ano para ano. Refiro-me à expansão da NATO para Leste, que está a aproximar cada vez mais as suas infraestruturas militares da fronteira russa.

É um facto que, durante os últimos 30 anos, temos tentado pacientemente chegar a um acordo com os principais países NATO, relativamente aos princípios de uma segurança igual e indivisível, na Europa. Em resposta às nossas propostas, enfrentámos invariavelmente, ou engano cínico e mentiras, ou tentativas de pressão e de chantagem, enquanto a aliança do Atlântico Norte continuou a expandir-se, apesar dos nossos protestos e preocupações. A sua máquina militar está em movimento e, como disse, aproxima-se da nossa fronteira.

Porque é que isto está a acontecer? De onde veio esta forma insolente de falar que atinge o máximo do seu excepcionalismo, infalibilidade e permissividade? Qual é a explicação para esta atitude de desprezo e desdém pelos nossos interesses e exigências absolutamente legítimas?

Read more

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS' STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

manlio + maria

MOON OF SHANGHAI site

LR on CORONAVIRUS

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

L Romanoff

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio

James Bacque

BYOBLU

irmãos de armas


Subtitled in PT, RO, SP

Click upon CC and choose your language.


manlio

VP
Before the Presidential Address to the Federal Assembly.The President of Russia delivered
the Address to the Federal Assembly. The ceremony took
place at the Manezh Central Exhibition Hall.


January
15, 2020


vp

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

READ HERE


brics


Imagem

PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

THE PUTIN INTERVIEWS


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


contaminação nos AçoresSubtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


convegno firenze 2019