GIULIETTO CHIESA

WWIII

CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff, May 27, 2021

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

         Read More

BRUTALITY

BRUTALITY IN ACTION

AND NO ONE REACTS AGAINST AND OPPOSES IT!!!....

BRUTALIDADE EM ACÇÃO

E NINGUÉM REAJE CONTRA ELA E SE OPÕE!!!...

https://twitter.com/backtolife_2023/status/1589485984361873408?s=20&t=7vdffgzpUFi2yeU4FxCHng

 Friday, May 31, 2019

DAN – Manlio Dinucci -- « KRIGSKUNST » -- Et krigsskib til de nye Korsfarere


 
« KRIGSKUNST »
Et krigsskib til de nye Korsfarere
af Manlio Dinucci25. maj 2019 var statsoverhoved Sergio Mattarella, forsvarsminister Elisabetta Trenta, minister for økonomisk udvikling Luigi Di Maio og de højeste militære myndighedspersoner til stede ved søsætningen af skibet Trieste, bygget af Fincantieri på Castellammare di Stabia skibsværftet (Napoli).


Trieste er den italienske flådes amfibiefartøj, som kan indgå i mange roller og funktioner, betegnet af Trenta som den "perfekte syntese af vores lands kapacitet inden for teknologisk innovation". Det er 214 meter langt og kan komme op på hastigheder på op til 25 knob (46 km/t). Det har et 230 meter langt start- og landingsdæk til helikoptere, F-35B jagerfly med kort startbane og vertikal landing og V-22 Osprey luftfartøjer. På dets garagedæk kan det transportere tankvogne, som kan dække en lineær distance på 1.200 meter. Det har et internt affyringsdæk, 50 meter langt og 15 meter bredt, hvilket gør det muligt for skibet at operere med NATO's mest moderne amfibiefartøjer.

I tekniske termer er det et skib, som er bestemt til at "projektere og støtte landsætningen af militære flådestyrker i kriseområder og den nationale kapacitet til projektion af forsvar fra søsiden". I praktiske termer er det et amfibiekrigsskib, som ved at nærme sig kysten på det land, som er målet, kan angribe det med jagerfly og helikoptere armeret med bomber og missiler, derefter invadere det med en bataljon på 600 mænd transporteret med deres tunge våben i helikoptere og landgangsfartøjer. Med andre ord er det et våbensystem projekteret ikke til forsvar, men til angreb i stor-skala krigsoperationer i forbindelse med langdistance USA/NATO "projektion af styrker".

Beslutningen om at bygge Trieste blev taget i 2014 af Renzi regeringen, som præsenterede det som et militært flådefartøj, som hovedsageligt skulle bruges til "humanitær assistance aktiviteter".

Prisen på skibet, som blev antaget ikke af forsvarsministeriet, men af ministeriet for økonomisk udvikling, blev vurderet til 844 millioner euro, i en budgetteret finansiering på 5.427 millioner euro for bygningen af ni andre krigsskibe samt Trieste. Blandt disse var to andre højhastigheds flåde patruljeenheder til specialstyrkerne i "operationer, som kræver diskretion", med andre ord, hemmelige krigsoperationer.

På tidspunktet for søsætningen blev prisen for Trieste vurderet til 1.100 millioner euro eller 250 millioner euro mere end den planlagte pris. Den endelige pris vil blive endnu højere på grund af budgettet for F-35B jagerflyene og helikopterne, der tages med ombord, og for de andre våben og elektroniske systemer, som skibet vil blive udstyret med i de kommende år.

Den tekniske innovation i den militære sektor - bekendtgjort af forsvarsministeriet - "må støttes med sikkerhed for finanserne". Dvs. den fortsatte og voksende finansiering med offentlige midler, hvilket omfatter ministeriet for økonomisk udvikling, som nu ledes af Luigi Di Maio. Ved søsætningsceremonien lovede han arbejderne, at der ville komme andre investeringer: sandelig, der er andre krigsskibe, der må bygges.

Søsætningsceremonien fik en anden betydning, da præsten for de væbnede styrker, Monseigneur Santo Marcianò, priste det faktum, at arbejderne havde sat et stort kors fast på skibets stævn, lavet af hellige billeder af folk, som de har en speciel hengivenhed for, hvilket omfatter pave Wojtyla og padre Pio. Monseigneur Marcianò priste "troens kraft" udtrykt af arbejderne, som han velsignede og takkede for "dette vidunderlige tegn, som I har sat fast på skibet".

Så blev det store krigsskib søsat, præsenteret som et eksempel på vores lands kapacitet for innovation, betalt af ministeriet for økonomisk udvikling med vores egne penge, på bekostning af produktions investeringer og sociale udgifter, velsignet med korsets tegn som i Korsfarernes og kolonialismens tid.

il manifesto, 28 maj 2019

Oversættelse: MV


«DICHIARAZIONE DI FIRENZE»
Per la creazione di un fronte internazionale NATO EXIT in tutti i paesi europei della NATO


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Manifestações

2007 Speech

UKRAINE ON FIRE

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, na manhã do dia 24 de Fevereiro de 2022

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, Tradução em português
Presidente da Rússia, Vladimir Putin: Cidadãos da Rússia, Amigos,

Considero ser necessário falar hoje, de novo, sobre os trágicos acontecimentos em Donbass e sobre os aspectos mais importantes de garantir a segurança da Rússia.

Começarei com o que disse no meu discurso de 21 de Fevereiro de 2022. Falei sobre as nossas maiores responsabilidades e preocupações e sobre as ameaças fundamentais que os irresponsáveis políticos ocidentais criaram à Rússia de forma continuada, com rudeza e sem cerimónias, de ano para ano. Refiro-me à expansão da NATO para Leste, que está a aproximar cada vez mais as suas infraestruturas militares da fronteira russa.

É um facto que, durante os últimos 30 anos, temos tentado pacientemente chegar a um acordo com os principais países NATO, relativamente aos princípios de uma segurança igual e indivisível, na Europa. Em resposta às nossas propostas, enfrentámos invariavelmente, ou engano cínico e mentiras, ou tentativas de pressão e de chantagem, enquanto a aliança do Atlântico Norte continuou a expandir-se, apesar dos nossos protestos e preocupações. A sua máquina militar está em movimento e, como disse, aproxima-se da nossa fronteira.

Porque é que isto está a acontecer? De onde veio esta forma insolente de falar que atinge o máximo do seu excepcionalismo, infalibilidade e permissividade? Qual é a explicação para esta atitude de desprezo e desdém pelos nossos interesses e exigências absolutamente legítimas?

Read more

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS' STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

manlio + maria

MOON OF SHANGHAI site

LR on CORONAVIRUS

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

L Romanoff

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio

James Bacque

BYOBLU

irmãos de armas


Subtitled in PT, RO, SP

Click upon CC and choose your language.


manlio

VP
Before the Presidential Address to the Federal Assembly.The President of Russia delivered
the Address to the Federal Assembly. The ceremony took
place at the Manezh Central Exhibition Hall.


January
15, 2020


vp

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

READ HERE


brics


Imagem

PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

THE PUTIN INTERVIEWS


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


contaminação nos AçoresSubtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


convegno firenze 2019