Friday, April 12, 2019

ROMÎNA -- «DECLARATIA DE LA FLORENTA»


«DECLARATIA DE LA FLORENTA»
Riscul unui război gigant care, datorita utilizarii de arme nucleare, ar putea însemna sfârșitul Umanității, este real și în creștere, chiar dacă nu este perceput de opinia publică, menținută în ignoranță de pericolul iminent.
Este de importanță vitală a ieși din sistemul de război. Acest fapt ridică problema participarii Italiei și a altor țări europene, la NATO.
NATO nu este o Alianță, este o organizație sub comanda Pentagonului, al cărui obiectiv este controlul militar al Europei Occidentale și Orientale.
Bazele Statelor Unite, în țările membre ale NATO, servesc pentru a ocupa aceste țări, menținând acolo o prezență militară permanentă, care îi permite Washingtonului să influențeze și să controleze politica lor, și să împiedice adevaratele alegeri democratice.
NATO este o mașină de război care operează de acord cu interesele Statelor Unite, cu complicitatea marilor grupuri de putere europene, facîndu-se vinovat de crime împotriva Umanității.
Războiul de agresiune condus de NATO în 1999 împotriva Iugoslaviei, a deschis calea pentru globalizarea intervențiilor militare, cu războaie împotriva Afganistanului, Libiei, Siriei și a altor țări, în totală încălcare a Dreptului Internațional.
Aceste războaie sunt finanțate de țările membre, ale căror bugete militare sunt în continuă creștere, în detrimentul cheltuielilor sociale, cu scopul de a finanta programele militare colosale, ca cel al armamentului nuclear al SUA, în valoare de 1,2 trilioane de dolari.
Statele Unite, violînd Tratatul de Ne-Proliferare, au instalat arme nucleare în 5 tari ne-nucleare ale NATO, sub pretextul fals al "amenințării ruse", puînd astfel în risc securitatea Europei.
Pentru a ieși din sistemul de război, care provoacă din ce în ce mai multe daune și ne expun la riscurile crescînde ale anihilatorului razboi, trebuie să iesim din NATO, afirmând dreptul de a exista ca State suverane și neutre.
În acest mod, este posibil să contribuim la dezmembrarea NATO-ului, și a oricărei alte alianțe militare, pentru reconfigurarea structurilor întregii regiuni europene, la formarea unei lumi multipolare, în care sunt realizate aspirațiile popoarelor la libertate și la justiția socială.
Propunem crearea unui front internațional NATO EXIT în toate țările europene ale NATO-ului, construind o rețea organizatoare de baza, capabilă să încurajeze, lupta necesara si dificilă, pentru atingerea acest obiectiv vital pentru viitorul nostru.”

COMITATO NO GUERRA NO NATO/GLOBAL RESEARCH, 
Firenze (Italia), 07:04:2019

No comments:

Post a Comment

BYOBLU

irmãos de armas


Subtitled in PT, RO, SP

Click upon CC and choose your language.


manlio

VP
Before the Presidential Address to the Federal Assembly.The President of Russia delivered
the Address to the Federal Assembly. The ceremony took
place at the Manezh Central Exhibition Hall.


January
15, 2020


vp

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

READ HERE


brics


Imagem

PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

THE PUTIN INTERVIEWS


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


contaminação nos AçoresSubtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


convegno firenze 2019