Imagem

PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Friday, April 12, 2019

DANSK -- FIRENZE DEKLARATIONEN FOR EN NATO EXIT INTERNATIONAL FRONTFIRENZE DEKLARATIONEN
FOR EN NATO EXIT INTERNATIONAL FRONT
Risikoen for en stor krig, som med brugen af atomvåben kunne betyde enden for Menneskeheden, er reel og voksende, selvom det ikke bemærkes af den almene offentlighed, som holdes uvidende om denne overhængende fare.
Et stærkt engagement for at finde en vej ud af krigssystemet er af vital betydning. Dette rejser spørgsmålet om Italiens og andre europæiske landes tilknytning til NATO.
NATO er ikke en Alliance. Det er en organisation under Pentagons kommando og dens mål er militær kontrol over Vest- og Østeuropa.
Amerikanske baser i NATO medlemslande tjener til at besætte disse lande ved at opretholde en permanent militær tilstedeværelse, som gør det muligt for Washington at influere og kontrollere deres politikker og forhindre ægte demokratiske valgmuligheder.
NATO er en krigsmaskine, der opererer for USA’s interesser, med de større europæiske magtgruppers meddelagtighed, som gjorde dem skyldige i forbrydelser mod Menneskeheden.
NATO’s aggressionskrig mod Jugoslavien banede vejen for militære interventioner på globalt plan, med krige mod Afghanistan, Libyen, Syrien og andre lande, med fuldstændig overtrædelse af international lov.
Disse krige finansieres af medlemslandene, hvis militærbudgetter konstant øges på bekostning af sociale udgifter, for at støtte kolossale militære programmer, som det amerikanske atomprogram, som koster US $ 1,2 billioner.
Med overtrædelse af Ikke-spredningstraktaten opstiller USA atomvåben i fem ikke-atom NATO stater under det falske påskud om den ”russiske trussel”. Ved at gøre det sætter de Europas sikkerhed over styr.
For at komme ud af krigssystemet, som forårsager større og større skade og udsætter os for tiltagende farer, må vi forlade NATO og derved erklære vores rettigheder som suveræne og neutrale stater.
På denne måde bliver det muligt at bidrage til afviklingen af NATO og alle andre militære alliancer, til rekonfigurationen af strukturerne i hele den europæiske region, til dannelsen af en multipolar verden, hvor Folkets bestræbelser for frihed og social retfærdighed kan realiseres.
Vi foreslår dannelsen af en NATO EXIT International Front i alle NATO’s europæiske medlemslande ved at opbygge et organisatorisk netværk på et grundlæggende niveau tilstrækkeligt stærkt til at støtte den meget svære kamp, vi må tage op for at nå dette mål, som er vital for vores fremtid.

COMITATO NO GUERRA NO NATO/GLOBAL RESEARCH, 
Firenze (Italia), 07:04:2019No comments:

Post a Comment

irmãos de armas


Subtitled in PT, RO, SP

Click upon CC and choose your language.


MARIA BUTINA

11796379_858167404273027_556830684833804

I'M MARIA AND I NEED YOUR HELP.

MY STORY

THE PUTIN INTERVIEWS


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


DANIELE GANSER

contaminação nos AçoresSubtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.