GIULIETTO CHIESA

FREE JULIAN ASSANGE

WWIII + S SITE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Thursday, April 2, 2020

NL -- Een open brief aan de Amerikaanse President Donald Trump van De Mensen van de Wereld

2 April 2020
SARS-US, MERS-US, COVID-US; de Wereld Verdient Antwoorden
Vragen die de Amerikaanse regering dient te beantwoorden:
1. Wat betreft het gebruik van biologische wapens door de VS in China en Noord-Korea, kennen de meeste mensen vandaag de dag de waarheid, de enorme hoeveelheid verzameld bewijs die onweerlegbaar is. 2. Zou u na 70 jaar liegen eindelijk willen toegeven wat u hebt gedaan? (1) (2) (3)
2. In jullie decennialange campagne van biologische oorlogsvoering tegen het kleine Cuba, inclusief de verspreiding van de hemorragische koorts, en de Varkensgriep dat de oorzaak was dat Cuba alle 500.000 varkens in het land heeft moeten doden, is het bewijs van de verantwoordelijkheid van de VS overweldigend. Jullie hebben hier niet alleen 70 jaar over gelogen, maar hebben ook geprobeerd om de rollen om te draaien door Cuba ervan te beschuldigen dat het land "een pariastaat" is met een programma voor kiemkracht bestrijding. Wilt u uw valse beschuldigingen intrekken en eindelijk toegeven aan de wereld wat u hebt gedaan? (4) (5) (6)
3. Leg uit waarom de VS zo'n 400 militaire biowapenlaboratoria heeft die verspreid zijn over (meestal arme en achtergebleven) landen in de wereld, waaronder nieuwe in Georgië, Oekraïne, Moldavië, Armenië, Azerbeidzjan, Oezbekistan en Kazachstan. Waarom bouw u ze niet in uw eigen achtertuin? Verschillende landen eisen dat jullie deze labo's ontmantelen en naar huis meenemen waar ze horen. Bent u van plan hieraan te voldoen? (7) (8) (9)
4. In 2004 publiceerde de Hong Kong Wenweipo een artikel met de titel " Vroegste SARS-uitbraak verwacht in de VS", waarin AP en Reuters werden geciteerd over een 45-jarige Amerikaanse vrouw die enkele maanden voor de uitbraak in Hong Kong ernstig ziek werd met typische SARS-symptomen en die binnen een dag stierf, waarbij het hele ziekenhuis en ongeveer 80 andere personen met wie ze contact had gehad allemaal onmiddellijk in quarantaine werden geplaatst. Wenweipo, Chinese onderzoekers, Russische virologen en militaire deskundigen speculeerden dat het SARS-US-virus noodzakelijkerwijs door de mens was gemaakt en vrijwel zeker was vrijgelaten uit een Amerikaans militair lab, het Amerikaanse lek werd in de doofpot gestopt. Wilt u commentaar geven, alstublieft? (10)
5. Kunt u uitleggen hoe de Westerse (Amerikaanse) media onmiddellijk en unaniem wisten dat SARS-US werd veroorzaakt door civetkatten terwijl maandenlang niemand ter plaatse iets feitelijk wist, en later bijna iedereen ter plaatse Fort Detrick als bron vermoedde? SARS-VS werd vrijgelaten in China, in de provincie Guangdong, maar patiënt nul reisde helaas onmiddellijk naar Hong Kong, en spaarde China, maar verwoestte in plaats daarvan Hong Kong. Zou u commentaar willen geven?
6. COVID-VS, zoals SARS-VS, lijkt specifiek Chinees te zijn. 99,5% van de bevolking heeft alleen te maken met etnische Chinezen, zonder besmette buitenlanders in Wuhan of China, wat natuurlijk vragen oproept. De universiteit van Harvard heeft - met schijnbare financiering door het Amerikaanse leger - een reeks illegale en schandalig onethische "studies" uitgevoerd in China (nadat het specifiek verboden was om dit te doen), waarbij heimelijk honderdduizenden Chinese DNA-stalen werden verzameld en vervolgens illegaal uit het land werden verwijderd. Er werden veel vragen gesteld over de (militaire) toepassing van die monsters. Zou u commentaar willen geven? (11)
7. Kunt u uitleggen waarom MERS-US in Zuid-Korea explodeerde in het JUPITR-ATD biowapen laboratorium op de Amerikaanse luchtmachtbasis in Osan, en waarom meer dan 100 Zuid-Koreaanse soldaten plotseling in quarantaine werden geplaatst op de basis? (12)
8. Wilt u alstublieft uitleggen waarom Ebola tegelijkertijd op drie verschillende locaties, op duizenden kilometers afstand van elkaar, is ontstaan, elk op een steenworp afstand van een Amerikaans militair biowapen laboratorium? (13) (14) (15)
9. Gelieve te verklaren waarom de militairen van de V.S. zo'n sterke leiding lijken te nemen in de COVID-V.S. uitbarsting in Zuid-Korea, en waarom de militairen van de V.S. zo'n frequent contact hebben, "hangend met een Jonestown uitrusting" (16) zoals de fanatieke Shincheonji religieuze cultus die de bron is geweest van de meeste COVID-V.S. besmettingen in Zuid-Korea? Alstublieft zou u ook het toeval van zowel MERS-US als COVID-VS willen verklaren die misschien uit dezelfde JUPITR-ATD laboratoria van dezelfde Osan luchtmachtbasis lijken voort te komen?
10. U heeft onlangs opgemerkt dat u de hele bevolking van Afghanistan binnen enkele dagen zou kunnen doden. "Afghanistan zou van de aardbodem worden geveegd. Het zou weg zijn en dit is geen gebruik van kernenergie. Het zou voorbij zijn in - letterlijk, in 10 dagen." Hoe, precies, stelt u voor om dat te doen? Biologische wapens lijken het enige alternatief. Virale Hemorragische Koorts en Hantavirus werkten ooit voor de VS in Noord-Korea; ze zouden weer moeten werken. Alstublieft uitvoerige uitleg. (17) (18) (19)
11. Wilt u China en de wereld uitleggen waarom het CDC het biowapen laboratorium van Fort Detrick USAMRIID heeft gesloten? Was het echt te wijten, zoals uw media beweerde, aan een eenvoudig "gebrek aan procedure"? Waarom werd die enorme (80.000 vierkante meter) site, behoudens massale besmetting en/of infecties, zes maanden lang verzegeld gehouden vooraleer het werk slechts gedeeltelijk te mogen hervatten? Kunt u ook uitleggen waarom de meeste Engelstalige nieuwswebsites plotseling werden opgeschoond van alle verwijzingen naar de sluiting van Fort Detrick toen het coronavirus in Wuhan uitbarstte? (20) (21)
12. In oktober 2019 was uw land gastheer van Event 201 dat achteraf gezien een live-simulatie bleek te zijn van de virusuitbraak die kort daarna in Wuhan plaatsvond. Ook in een Netflix-documentaire van 2019, getiteld "The Next Pandemic", voorspelde uw Bill Gates een pandemie als gevolg van een coronavirus-achtige uitbraak - te beginnen op een Chinese markt. Kunt u deze schijnbaar opzienbarende toevalligheden verklaren? Als Event 201 een onschuldige burgeroefening was, waarom was de CIA dan betrokken als deelnemer? Hebben ze de simulatie uitgevoerd?
13. Vreemd genoeg werd China in de maanden voor de uitbraak van het coronavirus (en opnieuw tijdens de epidemie) getroffen door 4 onverklaarbare virusuitbraken die elkaar snel opvolgden, nieuwe of ongewone diervirussen die een groot deel van de veestapel en het pluimvee van het land vernietigden, veel economische schade veroorzaakten en de aankoop van grote hoeveelheden landbouwproducten uit de Verenigde Staten noodzakelijk maakten. Het lijkt erop dat Moeder Natuur heeft besloten zich aan te sluiten bij het buitenlands beleid van de VS, niet alleen door zich aan te sluiten bij uw handelsoorlog en u te helpen bij uw poging om 'China ten val te brengen', maar ook door haar ogenschijnlijk ongekende medeplichtigheid bij het kiezen van de slechtst mogelijke tijd van het jaar en misschien wel de slechtst mogelijke locatie. Waren dit volgens u slechts toevalligheden, een aanloop naar tegenslag, misschien? Zou u commentaar willen geven, en zou u willen voorspellen waar dit zal eindigen? (22)
14. Het lijkt erop dat de Varkensgriep die het Chinese vee in 2019 verwoestte, geen daad van God of de natuur was, maar werd veroorzaakt door onbekende personen die met kleine drones over de varkensboerderijen van het land vlogen en duizenden locaties besmetten, wat resulteerde in het ruimen van meer dan 100 miljoen varkens. Lijkt dit u ongewoon? Zou u commentaar willen geven op de waarschijnlijke daders? (Zie noot 2. hierboven) Merk op dat "Chinese bendes" en "varkens speculanten" al zijn geëlimineerd van verdenking. (23)
15. Wat betreft COVID-VS, geloven we niet dat het naar China is gebracht door besmette soldaten bij de militaire spelen van Wuhan. Als dat waar was geweest, zouden alle buitenlandse soldaten eerst zijn besmet en het virus naar hun thuisland hebben gebracht, maar de gebeurtenissen zijn niet in die volgorde verlopen. Wilt u ons alstublieft vertellen hoe het gebeurd zou kunnen zijn? Het Chinese volk heeft er zeker recht op om het te weten.
16. Het is onomstotelijk bewezen dat COVID-VS niet op de markt van Wuhan is ontstaan, noch in Wuhan, noch in China. Verder zijn de virusstammen in de meeste landen anders dan die in Wuhan. Wilt u hierop reageren, in het licht van uw "Chinese virus" verklaringen? (24)
17. Op dezelfde manier willen de mensen in Italië en Iran weten hoe verschillende stammen van het virus naar hun land kunnen zijn gereisd. Ook vraagt de hele wereld zich af waarom er twee grote golven van wereldwijde besmetting waren, de eerste met 25 landen tegelijk rond 25 januari, en de tweede met 85 landen tegelijk met explosieve binnenlandse meervoudige uitbraken binnen een paar dagen na elkaar rond 25 februari - en meestal anders dan de stam in China. Aangezien alleen de VS alle verschillende stammen heeft, lijkt het erop dat die infecties in uw land moeten zijn ontstaan. Zou u willen uitleggen hoe dit kan zijn gebeurd? (25)
18. Uit het bovenstaande blijkt dat Japan, Zuid-Korea, Italië en Iran allemaal hebben gemeld dat hun binnenlandse uitbraken van COVID-VS geen bevestigde gevallen van blootstelling aan China hadden, maar wel een verband met de Verenigde Staten vertoonden. Evenzo beweert Australië dat 80% van zijn infecties uit de VS kwam, terwijl andere landen ook infecties in Amerika hebben geïdentificeerd. Ook, waren de reusachtige omhooggeschoten uitbarstingen in Washington en New York volledig binnenlands in oorsprong, die geen bewezen verbinding met China hebben. Wilt u dit alstublieft uitleggen? (26) (27) (28)
19. China, Italië en verschillende andere landen in Azië en Europa hebben nu het bewijs gedocumenteerd dat COVID-VS gedurende enkele maanden voor de uitbraak in Wuhan onder hun bevolking in omloop was. Japan en Taiwan hebben bewijs gedocumenteerd dat verschillende Japanners in Hawaï besmet raakten eind september 2019. Wilt u dit alstublieft bespreken en uitleggen? (29) (30)
20. Twee jaar geleden ontsloeg John Bolton de hele uitvoerende groep die verantwoordelijk was voor de coördinatie van de pandemische reactie, waarbij hij de infrastructuur voor de verdediging van uw land tegen besmettelijke ziekten ontweek. Kunt u, in het licht van de huidige gebeurtenissen, zijn acties en uw goedkeuring daarvoor uitleggen? U hebt ook gesneden in de financiering van de CDC, waardoor 80% van hun wereldwijde inspanningen op het gebied van ziektepreventie, met andere woorden de afdeling die andere landen had kunnen helpen bij het opsporen en beheersen van de epidemieën die zij later hebben opgelopen, is geëlimineerd. Meer in het bijzonder werd een belangrijke CDC-epidemioloog geïntegreerd in het Chinese ziektebestrijdingsagentschap, maar u elimineerde haar positie en bracht haar kort voor de uitbraak van het virus in Wuhan naar huis. Legt u alstublieft uit waarom u haar op dat moment heeft teruggetrokken. (31) (32) (33)
21. Voor COVID-VS, waarom heeft de CDC het testen van Amerikanen verboden? Waarom weigerde de CDC zelfs degenen te testen die al in een ICU en aan een ventilator zaten? Was dat om te voorkomen dat de Amerikanen de epidemie die in hun land al wankel was, zouden leren kennen? Waarom gaf Dr. Helen Chu een dreigende "stopzetting en opheffing" uit om te stoppen met het testen van de neuswatten die haar grieponderzoeksteam vanaf oktober 2019 in de staat Washington had genomen? Was dat om te voorkomen dat bekend werd dat het virus al maanden eerder vrijelijk in omloop was? Dit is relevant, want normaal gesproken is de reden dat we een vraag niet privé stellen, omdat we het antwoord al weten, en de reden dat we de vraag niet publiekelijk stellen, is omdat we niet willen dat iemand anders het antwoord weet. (34)

22. CDC-directeur Redfield gaf toe dat de Amerikaanse griepslachtoffers eigenlijk door het coronavirus zijn veroorzaakt. Hoeveel van de 35 miljoen infecties en 20.000 sterfgevallen werden verkeerd gediagnosticeerd? Was dit toevallig? Toen de doodsoorzaak werd ontdekt in autopsies, waarom werd de informatie dan geheim gehouden? Waarom werd de families van de overleden slachtoffers verteld dat ze stierven aan de griep terwijl op de overlijdensakten "coronavirus" stond? (35)
23. Ik heb veel berichten van Amerikanen in Washington, New York, Californië, Maryland, Virginia en andere staten die beweren dat ze geïnfecteerd zijn, meestal in het laatste deel van december 2019, maar verschillende zo vroeg als eind september, die allemaal soortgelijke symptomen beschrijven die in overeenstemming zijn met COVID-VS.
<BLOCKQUOTE>"Ik weet zeker dat u duizenden e-mails krijgt, maar ik wilde dat u wist hoeveel ik van uw artikel genoot en geloofde. Ik heb geprobeerd om deze informatie online te vinden. Ik ben ervan overtuigd dat ik een van de Amerikaanse burgers ben die dit virus had in december 2019. Ga alstublieft door met uw onderzoek.
"Ik woon in het zuidwesten van Pennsylvania. Ik werd heel snel ziek op 23 december op het werk. Ik dacht dat ik de griep had opgelopen. Hoewel het anders was dan alles wat ik ooit eerder heb gehad. Achteraf gezien zie ik dat ik alle exacte symptomen van het Coronavirus had.
"Het was 30 september 2019-oktober 9 2019 toen mijn man in het ziekenhuis werd opgenomen." </BLOCKQUOTE>
Zou u commentaar willen geven op het feit dat COVID-VS vanaf september 2019 wijdverbreid is in Amerika?
24. De WHO benadrukte dat het belangrijkste was om "te testen, te testen, te testen", maar de VS is het enige land dat standvastig weigerde te testen, met behulp van vele excuses die zowel kreupel als verdacht lijken achteraf. Dr. Ashish Jha van het Harvard Global Health Institute zei dat de "reactie van Amerika rampzalig is geweest. Het is moeilijk voor te stellen hoe ze het nog erger hadden kunnen doen. We zijn nog steeds het enige grote land in de wereld dat [niet] wijdverspreide testen voor coronavirus doet... Dat is krankzinnig gezien onze technische en wetenschappelijke capaciteit." Wilt u hier alstublieft commentaar op geven? (36)
25. Je gaf jezelf een topscore in het omgaan met deze crisis, door te zeggen, "Ik zou het een 10 waarderen. Ik denk dat we het geweldig gedaan hebben." Wil je uitleggen hoe je tot dat cijfer bent gekomen? Ondertussen was zelfs de NYT het niet met je eens en zei: "Het niet aanboren van de griepstudie [Dr. Helen Chu], die hier voor het eerst wordt beschreven, was slechts een van de gemiste kansen van de federale overheid om te zorgen voor meer wijdverspreide testen tijdens de eerste dagen van de uitbraak, wanneer de insluiting gemakkelijker zou zijn geweest." Wilt u alstublieft commentaar geven? (37) (38)
26. Uw Witte Huis en de Amerikaanse media maakten veel ophef over de nabijheid van de Wuhan-universiteit bij de markt voor zeevruchten - waar u beweerde dat de uitbraak van het virus vandaan kwam. Wilt u alstublieft een van uw medewerkers een kaart laten zoeken naar het volgende adres?: Handelstoren I, nr. 568, Jianshe Avenue, Jianghan District, Wuhan 430022. (39) Nu, wilt u een paragraaf schrijven over het volgende onderwerp: "US Consulaat-generaal verdacht dicht bij de vismarkt in Wuhan"?
27. Begin maart verklaarde u, verbazingwekkend genoeg, dat alle informatie en vergaderingen van COVID-VS, met alle communicatie die door het Witte Huis moet worden omgeleid en met NSC-ambtenaren moet worden gecoördineerd. Alleen bepaalde personen met een veiligheidsmachtiging mogen geheime vergaderingen bijwonen, zonder mobiele telefoons of computers. Uitgesloten personeelsleden beweerden dat hun werd verteld dat de virusinformatie geclassificeerd was "omdat het met China te maken had". Wilt u commentaar geven op de noodzaak van een dergelijke extreme geheimhouding (terwijl u China veroordeelt wegens gebrek aan transparantie), en wilt u alstublieft uitleggen hoe het omgaan met een virusepidemie in uw land iets "te maken" heeft met China? (40) (41) (42)
28. Virologen zijn het er unaniem over eens dat de eerste handeling na een uitbraak van een ziekteverwekker (natuurlijk of gekunsteld) het opsporen van de bron is en het lokaliseren van 'patiënt-nul', zodat de infectie bij de oorsprong ervan wordt gestopt. Alle grote landen hebben in dit verband grote inspanningen geleverd - behalve de VS, die geen enkele schijnbare inspanning hebben geleverd. Kunt u uitleggen waarom dit zo is?
29. Sinds enkele maanden vragen Chinese, Italiaanse en Iraanse medische en staatsautoriteiten om internationale samenwerking om het precieze genetische spoor van de wereldwijde uitbraken op te sporen en de werkelijke oorsprong ervan te achterhalen.
30. De Amerikaanse media maakten veel ophef over het feit dat China zijn zogenaamde klokkenluider Li Wenliang strafte, waarbij sommigen valse beweringen verzonnen dat hij tot een bekentenis werd gedwongen en zelfs gevangen werd gezet. Het officiële verhaal is natuurlijk dat Amerika zijn klokkenluiders koestert terwijl de Chinezen gemeen tegen hen zijn. Maar vandaag de dag is Li Wenliang een nationale held in China. Zou u zijn positie willen becommentariëren en vergelijken met die van Edward Snowdon, Julian Assange en Chelsea Manning?
31. Het is gedocumenteerd dat jullie Radio Free Asia de onwaarheden hebben gecreëerd en op grote schaal hebben uitgedragen dat de Universiteit van Wuhan een biowapen laboratorium is en dat het coronavirus daar vandaan is gelekt. Aangezien Radio Free Asia een integraal onderdeel is van jullie misinformatiemachine en rapporteert aan Mike Pompeo, zou hij of jij dan commentaar willen geven op deze schijnbare belastering?
32. Jullie Witte Huis en de media hebben geprobeerd om China te beschuldigen met beschuldigingen en insinuaties van een slecht verslag van biologische pathogene lekken, ook al had China slechts twee of drie kleine lekken ongeveer 10 jaar geleden, en niets sindsdien. Uw eigen CDC verifieert echter dat de VS tussen 2005 en 2012 1.059 gevallen van diefstal of lekken van gevaarlijke ziekteverwekkers hadden die de beveiliging hebben doorbroken. Eén elke drie dagen gedurende zeven jaar. Wilt u alstublieft commentaar geven op dit verschil? (43) (44) (45)
33. Een virustest in China kost minder dan $100 en wordt betaald door de overheid. In de VS liggen de kosten van dezelfde test tussen de $1.500 en $3.000 en moeten ze worden betaald door de patiënten - die wellicht geen ziektekostenverzekering hebben. Wilt u commentaar geven op de relatieve aantrekkelijkheid van het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem, en wilt u alstublieft vermelden voor wie het aantrekkelijk is?
34. Dit is de gedocumenteerde China-tijdlijn voor de COVID-VS-uitbraak:
26 dec 2019: Jixian Zhang ontdekt vier afwijkende longontstekingen in Wuhan en meldt ze de volgende dag aan de provinciale CDC. De provinciale autoriteiten informeren onmiddellijk het nationale CDC, dat zich voorbereidt op de uitvoering van de pandemie bestrijdings protocollen. De eerdere infecties waren nog steeds niet gegroepeerd of geïdentificeerd.
30 december 2019: China's nationale CDC stelt de WHO op de hoogte.
31 december 2019: de WHO meldt de nieuwe virusuitbraak in het openbaar.
7 januari 2020: Chinese virologen identificeren het virus en bevestigen vijf dagen later een volledige genoomsequentie.
In het licht van het bovenstaande, wilt u uw beweringen uitleggen dat de Chinese medische autoriteiten de uitbraak "in de doofpot stoppen" en "de wereld twee maanden" aan voorbereidingstijd kosten. De beweerde twee maanden vertraging zou betekenen dat China de wereld in oktober op de hoogte moest stellen van een virus dat pas over zes weken zou opduiken. Wilt u alstublieft uw claims nader toelichten?
35. Als het China was met de bovenstaande geschiedenis en SARS, MERS, AIDS, EBOLA, vogelgriep, varkensgriep en COVID-19 voor het eerst uitbrak in de VS, zou u dit claimen als 100% bewijs dat China verantwoordelijk was. Het kan geen verrassing zijn dat een groot deel van de wereld vandaag de dag de neiging heeft om deze uitbraken voor uw deur te leggen. Zou u commentaar willen geven?
36. De heer Pompeo instrueerde het personeel van het ministerie van Buitenlandse Zaken om China krachtig te beschuldigen van COVID-VS, hoewel ik geloof dat in het dossier van de heer Pompeo staat dat hij verklaard zou hebben dat de regering "liegt, bedriegt en steelt" om haar doelstellingen te bereiken. Als het geheugen dient, gaf hij publiekelijk toe dat het liegen één van de krachtigste Amerikaanse capaciteiten is, die ongegronde beschuldigingen besprenkelen zoals het gieten van vuil water in schoon water, om te doen alsof het zuivere water de vervuiler was. Aangezien Mr. Pompeo naar uw genoegen functioneert, wilt u dan commentaar geven op de mate waarin u zijn filosofie deelt? (46) (47)
37. De heer Pompeo gaf de medewerkers van het internationale ministerie van Buitenlandse Zaken specifieke orders om de VS "in elk interview" te schilderen als "De grootste humanitaire natie in de geschiedenis van de wereld". Maar u heeft onlangs de sancties tegen Iran verhoogd, waardoor de aankoop van kritieke medische benodigdheden werd verhinderd, en u heeft ervoor gezorgd dat de Wereldbank het pleidooi van Venezuela voor financiële medische hulp zou afwijzen. Terwijl China, Rusland en Cuba medische benodigdheden en artsen naar bijna 100 landen over de hele wereld hebben gestuurd, heeft uw VS aan niemand hulp geboden. Deze acties lijken niet in overeenstemming te zijn met uw zelfbeeld van een 'grote humanitaire natie', maar lijken in plaats daarvan aan de wereld te verschijnen als bijna wreed onmenselijk. Wilt u alstublieft deze schijnbare discrepantie met elkaar verzoenen?
38. Ook in Iran en Venezuela sterven er nu dagelijks veel mensen als direct gevolg van uw beleid. Wilt u alstublieft het plezier van het doden uitleggen?
39. Recent nieuws meldt dat u de president van het kleine Zuid-Korea heeft gebeld om te bedelen voor medische benodigdheden. Dat lijkt een beetje zielig, maar misschien kunt u het uitleggen. Berichten dat China duizenden tonnen medische benodigdheden naar de VS verscheept. Wilt u commentaar geven op het standpunt dat de wereld de VS moet behandelen zoals de VS Iran behandelt, en weigeren iets te sturen?
40. Het is bewezen dat de "Spaanse" grieppandemie van 1918, waarbij tussen de 20 en 50 miljoen mensen omkwamen, in de VS is ontstaan en zich uit geheimzinnigheid en roekeloosheid over de hele wereld heeft verspreid. De H1N1-pandemie van 2008 was ook afkomstig uit de VS en verspreidde zich over de hele wereld vanuit dezelfde oorzaken, uw CDC was voor 6 maanden niet in staat of niet bereid om de ziekteverwekker te identificeren, met behoud van geheimhouding en het promoten van verkeerde informatie, waardoor wereldwijd tussen de 200.000 en 500.000 vroegtijdige sterfgevallen werden veroorzaakt. HIV-AIDS is ook ontstaan in de VS, de gelijktijdige verspreiding ervan naar twee andere continenten is nog steeds een kwestie van felle discussies. Zou u commentaar willen geven op de schuldgevoelens van de VS in deze dodelijke epidemieën? Bent u van plan de wereld te verontschuldigen voor uw onzorgvuldigheid? Zou u Klasse -Actie rechtszaken ondersteunen ten gunste van de slachtoffers?
Nawoord
Ik geloof dat de waarheid over COVID-VS uiteindelijk naar buiten zal komen. Er moeten veel mensen zijn met persoonlijke kennis van de bron en de distributiemethode. Wat we nu nodig hebben is een meer dappere Edward Snowdon of Chelsea Manning om de informatie te lekken. We zullen dan zien hoe echt de VS zijn klokkenluiders koestert.
Larry Romanoff is een gepensioneerde management consultant en zakenman. Hij heeft hogere managementfuncties bekleed bij internationale adviesbureaus en was eigenaar van een internationaal import-exportbedrijf. Hij was gastprofessor aan de Fudan Universiteit van Shanghai en presenteerde casestudies in internationale zaken aan senior EMBA-klassen. De heer Romanoff woont in Shanghai en schrijft momenteel een serie van tien boeken die over het algemeen betrekking hebben op China en het Westen. Hij is een Research Associate van het Centre for Research on Globalization (CRG). Hij kan gecontacteerd worden op: 2186604556@qq.com
Notes
(5) William Blum, Killing Hope: U.S. Military and CIA Interventions Since World War II [Common Courage Press, 1995]).
(10) The original links are no longer active. An archive search would be necessary to locate the Wenweipo, AP and Reuters articles.
(15) The Ebola Strain Links African Outbreak To A Lab Escape; http://www.rense.com/
(16) A description of Shincheonji from a friend named Kate
(27) Australian Prime Minister Scott Morrison speaks during a joint press conference with New Zealand Prime Minister Jacinda Ardern at Admiralty House in Sydney, Australia, February 28, 2020. /Reuters
(39) Contribution by an online friend whose name I have not learned.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Manifestações

2007 Speech

UKRAINE ON FIRE

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, na manhã do dia 24 de Fevereiro de 2022

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, Tradução em português
Presidente da Rússia, Vladimir Putin: Cidadãos da Rússia, Amigos,

Considero ser necessário falar hoje, de novo, sobre os trágicos acontecimentos em Donbass e sobre os aspectos mais importantes de garantir a segurança da Rússia.

Começarei com o que disse no meu discurso de 21 de Fevereiro de 2022. Falei sobre as nossas maiores responsabilidades e preocupações e sobre as ameaças fundamentais que os irresponsáveis políticos ocidentais criaram à Rússia de forma continuada, com rudeza e sem cerimónias, de ano para ano. Refiro-me à expansão da NATO para Leste, que está a aproximar cada vez mais as suas infraestruturas militares da fronteira russa.

É um facto que, durante os últimos 30 anos, temos tentado pacientemente chegar a um acordo com os principais países NATO, relativamente aos princípios de uma segurança igual e indivisível, na Europa. Em resposta às nossas propostas, enfrentámos invariavelmente, ou engano cínico e mentiras, ou tentativas de pressão e de chantagem, enquanto a aliança do Atlântico Norte continuou a expandir-se, apesar dos nossos protestos e preocupações. A sua máquina militar está em movimento e, como disse, aproxima-se da nossa fronteira.

Porque é que isto está a acontecer? De onde veio esta forma insolente de falar que atinge o máximo do seu excepcionalismo, infalibilidade e permissividade? Qual é a explicação para esta atitude de desprezo e desdém pelos nossos interesses e exigências absolutamente legítimas?

Read more

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS' STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

manlio + maria

MOON OF SHANGHAI site

LR on CORONAVIRUS

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

L Romanoff

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio

James Bacque

BYOBLU

irmãos de armas


Subtitled in PT, RO, SP

Click upon CC and choose your language.


manlio

VP
Before the Presidential Address to the Federal Assembly.The President of Russia delivered
the Address to the Federal Assembly. The ceremony took
place at the Manezh Central Exhibition Hall.


January
15, 2020


vp

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

READ HERE


brics


Imagem

PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

THE PUTIN INTERVIEWS


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


contaminação nos AçoresSubtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


convegno firenze 2019