Tuesday, April 16, 2019

DANSK -- Manlio Dinucci -- « KRIGSKUNST » Mod-fejring i Firenze af NATO’s 70 års fødselsdag

« KRIGSKUNST »
Mod-fejring i Firenze af NATO’s 70 års fødselsdag 
af Manlio Dinucci

NATO’s 70 års fødselsdag blev fejret af de 29 udenrigsministre, ikke i NATO’s hovedkvarter i Bruxelles, men i hovedkvarteret i Washington. Ceremonimesteren var NATO’s generalsekretær Jens Stoltenberg, som indskrænkede sig til at annoncere åbningstalen af udenrigsminister Michael Pompeo.

NATO – forklarede det amerikanske udenrigsministerium – er vigtig, fordi USA pga. dens eksistens « bedre kan håndtere enten med militær eller politisk magt enhver global trussel mod deres interesser – NATO er fortsat fundamentalt dedikeret til amerikanske militære operationer i den transatlantiske region (med andre ord Europa) eller i andre strategisk kritiske områder, som Mellemøsten og sydlige Asien ».


Så det er det amerikanske udenrigsministerium, som helt klart udtaler, at NATO er et instrument for USA. Der var ingen politisk reaktion fra Italien.

Den eneste reaktion kom fra Symposiet organiseret af Comitato No Guerra No Nato og Global Research, forskningscentret ledet af Michel Chossudovsky (Montreal). Symposiet samlede seks hundrede deltagere i Odeon teatret i Firenze den 7. april.

Konklusionerne fremstilles i

FIRENZE DEKLARATIONEN
FOR EN NATO EXIT INTERNATIONAL FRONT


Risikoen for en stor krig, som med brugen af atomvåben kunne betyde enden for Menneskeheden, er reel og voksende, selvom det ikke bemærkes af den almene offentlighed, som holdes uvidende om denne overhængende fare.

Et stærkt engagement for at finde en vej ud af krigssystemet er af vital betydning. Dette rejser spørgsmålet om Italiens og andre europæiske landes tilknytning til NATO.

NATO er ikke en Alliance. Det er en organisation under Pentagons kommando og dens mål er militær kontrol over Vest- og Østeuropa.

Amerikanske baser i NATO medlemslande tjener til at besætte disse lande ved at opretholde en permanent militær tilstedeværelse, som gør det muligt for Washington at influere og kontrollere deres politikker og forhindre ægte demokratiske valgmuligheder.

NATO er en krigsmaskine, der opererer for USA’s interesser, med de større europæiske magtgruppers meddelagtighed, som gjorde dem skyldige i forbrydelser mod Menneskeheden.

NATO’s aggressionskrig mod Jugoslavien banede vejen for militære interventioner på globalt plan, med krige mod Afghanistan, Libyen, Syrien og andre lande, med fuldstændig overtrædelse af international lov.

Disse krige finansieres af medlemslandene, hvis militærbudgetter konstant øges på bekostning af sociale udgifter, for at støtte kolossale militære programmer, som det amerikanske atomprogram, som koster US $ 1,2 billioner.

Med overtrædelse af Ikke-spredningstraktaten opstiller USA atomvåben i fem ikke-atom NATO stater under det falske påskud om den ”russiske trussel”. Ved at gøre det sætter de Europas sikkerhed over styr.
For at komme ud af krigssystemet, som forårsager større og større skade og udsætter os for tiltagende farer, må vi forlade NATO og derved erklære vores rettigheder som suveræne og neutrale stater.

På denne måde bliver det muligt at bidrage til afviklingen af NATO og alle andre militære alliancer, til rekonfigurationen af strukturerne i hele den europæiske region, til dannelsen af en multipolar verden, hvor Folkets bestræbelser for frihed og social retfærdighed kan realiseres.

Vi foreslår dannelsen af en NATO EXIT International Front i alle NATO’s europæiske medlemslande ved at opbygge et organisatorisk netværk på et grundlæggende niveau tilstrækkeligt stærkt til at støtte den meget svære kamp, vi må tage op for at nå dette mål, som er vital for vores fremtid.


COMITATO NO GUERRA NO NATO/GLOBAL RESEARCH, 
Firenze (Italien), 07:04:2019

Oversættelse : MV


NO WAR NO NATONo comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

James Bacque

BYOBLU

irmãos de armas


Subtitled in PT, RO, SP

Click upon CC and choose your language.


manlio

VP
Before the Presidential Address to the Federal Assembly.The President of Russia delivered
the Address to the Federal Assembly. The ceremony took
place at the Manezh Central Exhibition Hall.


January
15, 2020


vp

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

READ HERE


brics


Imagem

PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

THE PUTIN INTERVIEWS


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


contaminação nos AçoresSubtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


convegno firenze 2019