GIULIETTO CHIESA

FREE JULIAN ASSANGE

WWIII + S SITE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Tuesday, April 16, 2019

RO -- Manlio Dinucci -- ARTA RAZBOIULUI Strategia Haosului Redirecționat


Resultado de imagem para pictures of La strategia del caos guidato
Arta RAZBOIULUI
Strategia Haosului Redirecționat
de Manlio Dinucci


Totul împotriva tuturor: este imaginea mediatică a haosului care se întinde ca o pata de petrol pe coasta de sud a Mediteranei, de la Libia la Siria. O situație în fata careia, pîna si Washingtonul pare a fi impotent. De fapt, Washingtonul nu este un ucenic de vrăjitor incapabil să controleze forțele puse în mișcare. Este centrul motor al unei strategii – cea a haosului - care, pentru a demola State întregi, provoacă o reacție în lanț de conflicte, care urmează să fie utilizate de acord cu vechiul criteriu – a separa pentru a stapîni.


Iesind victorioase din Războiul Rece, în 1991, SUA s-au autoproclamat singurul Stat cu o forță, o scară și o influența, în toate dimensiunile - politică, economică și militară - cu adevărat globală, propunîndu-si “sa împiedice orice putere ostilă, care să domine o regiune - Europa Occidentala, Asia Orientala, teritoriul fostei Uniuni Sovietice, și Sud-Vestul Asiatic (Orientul Mijlociu) - ale căror resurse ar fi suficiente pentru a crea o putere globală”. De atunci, SUA și NATO sub comanda lor, au fragmentat sau demolat cu războiul, unul după altul, Statele considerate obstacole în calea planului de dominație globală - Irak, Iugoslavia, Afganistan, Libia, Siria și altele - în timp ce câteva ( între care Iran și Venezuela) se afla încă în vizor.


În aceeași strategie este inclusa și lovitura de Stat din Ucraina, sub conducerea SUA/NATO, cu scopul de a provoca un nou Război Rece, în Europa, pentru a izola Rusia și a consolida influența Statelor Unite în Europa.


În timp ce atenția politico-mediatica se concentrează asupra conflictului din Libia, este lasat în întuneric scenariul din ce în ce mai amenințător, al escaladării NATO împotriva Rusiei. Reuniunea celor 29 de Miniștri ai Afacerilor Externe, convocată la data de 4 Aprilie, la Washington, pentru a sărbători aniversarea a 70 de ani ai NATO, a reiterat fără nici un fel de dovadă, că Rusia încalcă Tratatul INF, instalînd, în Europa, noi rachete cu capacități nucleare".O săptămână mai târziu, la 11 Aprilie, NATO a anunțat că în această vară va exista o actualizare a sistemului SUA Aegis “de apărare antirachetă, instalat în România în Deveselu, asigurând că aceeași actualizare nu oferă nici o capacitate ofensivă sistemului. Acest sistem, instalat în România și în Polonia, și la bordul navelor, poate lansa nu numai rachete interceptoare, ci de asemenea și rachete nucleare.


Moscova a avertizat că, în cazul în care SUA instaleaza rachete nucleare în Europa, Rusia va distribui pe teritoriul său, rachete identice îndreptate spre bazele europene. În consecință, cresc costurile pentru apărarea NATO-ului: bugetele militare ale aliaților europeni și din Canada, vor crește până în 2020, la 100 de miliarde de dolari.


Miniștrii Afacerilor Externe ai NATO, reuniti la Washington la 4 Aprilie, s-au angajat în special, sa “facă față acțiunilor agresive ale Rusiei în regiunea Mării Negre, stabilind noi măsuri de sprijin partenerilor noștri apropiați, Georgia și Ucraina". În ziua urmatoare, zeci de nave și bombardiere de vânătoare din Statele Unite, Canada, Grecia, Olanda, Turcia, România și Bulgaria a început un exercițiu de război naval al NATO în apropierea apelor teritoriale ruse, folosind porturile de la Odessa (Ucraina) și Poti (Georgia).În același timp, mai mult de 50 de bombardiere ale Statelor Unite, Germania, Marea Britanie, Franța și Olanda, decolînd de la un aeroport olandez și realimentate în zbor, se exercitau în misiuni aeriene ofensive atacand obiective pe uscat sau pe mare”. La rândul lor, bombardiere italiene Eurofighter vor fi trimise de NATO, pentru a patrula din nou regiunea Balticului împotriva amenințăriiavioanelor ruse.


Coarda este din ce în ce mai întinsă și se poate rupe (sau poate fi rupta) în orice moment, târându-ne într-un haos cu mult mai periculos decât cel din Libia.


Il manifesto, 16 Aprilie 2019
DECLARA
ȚIA DE LA FLORENȚA
CREAREA UNUI FRONT INTERNA
Ț
IONAL DESTINAT IESIRII DIN NATONo comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Manifestações

2007 Speech

UKRAINE ON FIRE

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, na manhã do dia 24 de Fevereiro de 2022

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, Tradução em português
Presidente da Rússia, Vladimir Putin: Cidadãos da Rússia, Amigos,

Considero ser necessário falar hoje, de novo, sobre os trágicos acontecimentos em Donbass e sobre os aspectos mais importantes de garantir a segurança da Rússia.

Começarei com o que disse no meu discurso de 21 de Fevereiro de 2022. Falei sobre as nossas maiores responsabilidades e preocupações e sobre as ameaças fundamentais que os irresponsáveis políticos ocidentais criaram à Rússia de forma continuada, com rudeza e sem cerimónias, de ano para ano. Refiro-me à expansão da NATO para Leste, que está a aproximar cada vez mais as suas infraestruturas militares da fronteira russa.

É um facto que, durante os últimos 30 anos, temos tentado pacientemente chegar a um acordo com os principais países NATO, relativamente aos princípios de uma segurança igual e indivisível, na Europa. Em resposta às nossas propostas, enfrentámos invariavelmente, ou engano cínico e mentiras, ou tentativas de pressão e de chantagem, enquanto a aliança do Atlântico Norte continuou a expandir-se, apesar dos nossos protestos e preocupações. A sua máquina militar está em movimento e, como disse, aproxima-se da nossa fronteira.

Porque é que isto está a acontecer? De onde veio esta forma insolente de falar que atinge o máximo do seu excepcionalismo, infalibilidade e permissividade? Qual é a explicação para esta atitude de desprezo e desdém pelos nossos interesses e exigências absolutamente legítimas?

Read more

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS' STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

manlio + maria

MOON OF SHANGHAI site

LR on CORONAVIRUS

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

L Romanoff

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio

James Bacque

BYOBLU

irmãos de armas


Subtitled in PT, RO, SP

Click upon CC and choose your language.


manlio

VP
Before the Presidential Address to the Federal Assembly.The President of Russia delivered
the Address to the Federal Assembly. The ceremony took
place at the Manezh Central Exhibition Hall.


January
15, 2020


vp

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

READ HERE


brics


Imagem

PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

THE PUTIN INTERVIEWS


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


contaminação nos AçoresSubtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


convegno firenze 2019