GIULIETTO CHIESA

FREE JULIAN ASSANGE

WWIII + S SITE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Wednesday, February 26, 2020

NL -- Manlio Dinucci -- «DE KUNST VAN OORLOG» De toekomst van "Amerika", meer en meer bewapend


Resultado de imagem para pictures of The "Budget for the future of America", 2021
«DE KUNST VAN OORLOG»
 De toekomst van "Amerika", meer en meer bewapend 
door Manlio Dinucci


De Begroting voor de Toekomst van Amerika, gepresenteerd door de Amerikaanse regering, toont de prioriteiten van de Trump Administratie in de federale balans voor het boekjaar 2021 (dat op 1 Oktober van dit jaar begint).

Het is vooral de bedoeling om de sociale uitgaven te verminderen - zo wordt in de begroting de door het ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zaken vereiste toewijzing met 10 % verlaagd. Terwijl dezelfde autoriteiten ons vertellen dat in de VS van oktober tot februari ongeveer 10.000 sterfgevallen op een bevolking van 330 miljoen mensen zijn veroorzaakt door verkoudheden. Een informatie die zorgvuldig is uitgemeten door de grote media, die een wereldalarm hebben doen ontstaan voor de 770 sterfgevallen als gevolg van het coronavirus in China, een land met 1,4 miljard inwoners dat in staat bleek uitzonderlijke maatregelen te treffen om de schade die de epidemie heeft aangericht, te beperken.

We kunnen niet om de verdenking heen dat de invasieve mediacampagne, die terreur zaait over alles wat met China te maken heeft, werkelijk tot doel heeft, wanneer we in de motivatie van de Amerikaanse begroting lezen dat "Amerika geconfronteerd wordt met een uitdaging van rivaliserende nationale staten, in het bijzonder China en Rusland".

China wordt ervan beschuldigd "een economische oorlog te voeren tegen de Verenigde Staten en hun bondgenoten met cyberwapens" en "de Indo-Pacific-regio, die van cruciaal belang is voor de veiligheid en de economische belangen van de VS, naar eigen beeld te willen modelleren". Om "de regio te bevrijden van de kwade Chinese invloed" geeft de Amerikaanse regering 30 miljoen dollar aan het "Global Engagement Centre" om de propaganda en desinformatie uit China te blokkeren. In de context van de "groeiende strategische concurrentie" verklaart de Amerikaanse regering dat "de prioriteit van de begroting ligt bij de financiering van programma's die ons militair voordeel ten opzichte van China, Rusland en alle andere tegenstanders vergroten".

Met het oog hierop heeft President Trump aangekondigd dat "om de interne veiligheid te garanderen en de belangen van de VS aan de buitenkant te behartigen, mijn begroting 740,5 miljard dollar nodig heeft voor de nationale defensie" (terwijl ze slechts 94,5 miljard dollar nodig heeft voor het Ministerie van Volksgezondheid en Dienstverleningen aan Mensen).

De militaire toewijzing omvat 69 miljard dollar voor oorlogsoperaties in het buitenland, meer dan 19 miljard voor 10 oorlogsschepen en 15 miljard voor 115 F-35 gevechtsvliegtuigen en andere vliegtuigen, plus 11 miljard om wapens op de grond te kunnen gebruiken.

De wetenschappelijke en technologische programma's van het Pentagon hebben 14 miljard dollar nodig voor de ontwikkeling van hypersonische en gerichte energiewapens, ruimtelijke systemen en het 5G-netwerk.

Dit zijn slechts enkele van de posten op een lange lijst van uitgaven (uit overheidsgeld), waaronder de meest geavanceerde wapensystemen, die enorme winsten opleveren voor Lockheed Martin en de andere oorlogsindustrieën.

Aan het budget van het Pentagon moeten diverse uitgaven van een militaire aard worden toegevoegd die in de begrotingen van andere departementen zijn opgenomen. Voor het boekjaar 2021 zal het Departement van Energie 27 miljard dollar ontvangen voor het onderhoud en de modernisering van zijn nucleair arsenaal. Het ministerie van Binnenlandse Veiligheid krijgt 52 miljard dollar voor zijn eigen geheime dienst. Het Amerikaanse ministerie van Veteranenzaken (VA) krijgt 243 miljard dollar (10 % meer dan de begroting voor 2020) voor gepensioneerd militair personeel.

Rekening houdend met deze posten en verschillende andere, zullen de militaire uitgaven voor de Verenigde Staten in 2021 meer dan 1 000 miljard dollar bedragen. De militaire uitgaven van de VS hebben een stimulerend effect op die van andere landen, die echter op een veel lager niveau blijven. Zelfs als we alleen rekening houden met de begroting van het Pentagon, zijn de militaire uitgaven van de VS drie of vier keer zo hoog als die van China en tien keer zo hoog als die van Rusland. De begroting garandeert dus "de Amerikaanse militaire overheersing in alle sectoren van de oorlog - in de lucht, op de grond, op zee, in de ruimte en in cyberspace", verklaart het Witte Huis, en kondigt aan dat de Verenigde Staten binnenkort 80 nieuwe kernkoppen per jaar zullen kunnen produceren op twee locaties.

«De toekomst van Amerika" zou wel eens het einde van de wereld kunnen betekenen.

il manifesto, 18 february 2020
Resultado de imagem para pictures of LET'S BREAK FREE FROM WAR INTERNATIONAL CONFERENCE -- APRIL 25, 2020

DECLARATIE VAN FLORENCE
VOOR EEN INTERNATIONAAL FRONT NAVO-EXIT

Manlio Dinucci
Geographer and geopolitical scientist. His latest books are Laboratorio di geografia, Zanichelli 2014 ; Diario di viaggio, Zanichelli 2017 ; L’arte della guerra / Annali della strategia Usa/Nato 1990-2016, Zambon 2016, Guerra Nucleare. Il Giorno Prima 2017; Diario di guerra Asterios Editores 2018, Premio internazionale per l'analisi geostrategica assegnato il 7 giugno 2019 dal Club dei giornalisti del Messico, A.C.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Manifestações

2007 Speech

UKRAINE ON FIRE

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, na manhã do dia 24 de Fevereiro de 2022

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, Tradução em português
Presidente da Rússia, Vladimir Putin: Cidadãos da Rússia, Amigos,

Considero ser necessário falar hoje, de novo, sobre os trágicos acontecimentos em Donbass e sobre os aspectos mais importantes de garantir a segurança da Rússia.

Começarei com o que disse no meu discurso de 21 de Fevereiro de 2022. Falei sobre as nossas maiores responsabilidades e preocupações e sobre as ameaças fundamentais que os irresponsáveis políticos ocidentais criaram à Rússia de forma continuada, com rudeza e sem cerimónias, de ano para ano. Refiro-me à expansão da NATO para Leste, que está a aproximar cada vez mais as suas infraestruturas militares da fronteira russa.

É um facto que, durante os últimos 30 anos, temos tentado pacientemente chegar a um acordo com os principais países NATO, relativamente aos princípios de uma segurança igual e indivisível, na Europa. Em resposta às nossas propostas, enfrentámos invariavelmente, ou engano cínico e mentiras, ou tentativas de pressão e de chantagem, enquanto a aliança do Atlântico Norte continuou a expandir-se, apesar dos nossos protestos e preocupações. A sua máquina militar está em movimento e, como disse, aproxima-se da nossa fronteira.

Porque é que isto está a acontecer? De onde veio esta forma insolente de falar que atinge o máximo do seu excepcionalismo, infalibilidade e permissividade? Qual é a explicação para esta atitude de desprezo e desdém pelos nossos interesses e exigências absolutamente legítimas?

Read more

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS' STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

manlio + maria

MOON OF SHANGHAI site

LR on CORONAVIRUS

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

L Romanoff

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio

James Bacque

BYOBLU

irmãos de armas


Subtitled in PT, RO, SP

Click upon CC and choose your language.


manlio

VP
Before the Presidential Address to the Federal Assembly.The President of Russia delivered
the Address to the Federal Assembly. The ceremony took
place at the Manezh Central Exhibition Hall.


January
15, 2020


vp

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

READ HERE


brics


Imagem

PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

THE PUTIN INTERVIEWS


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


contaminação nos AçoresSubtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


convegno firenze 2019