GIULIETTO CHIESA

FREE JULIAN ASSANGE

WWIII + S SITE

 

CROATIAN   ENGLISH   GREEK   NEDERLANDS   POLSKI   PORTUGUESE   ROMANIAN  SPANISH  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent

READ MORE

 
 

Tuesday, February 11, 2020

RO -- Manlio Dinucci -- «ARTA RAZBOIULUI» -- Grecia, își vinde bazele militare, Statelor Unite


Resultado de imagem para pictures of U.S military instalations in Greece
«ARTA RAZBOIULUI»
Grecia, își vinde bazele militare, Statelor Unite
de Manlio Dinucci

  
Parlamentul grec a ratificat "Acordul de Cooperare Pentru Apărare Reciprocă", care acordă Statelor Unite utilizarea tuturor bazelor militare grecești. Ele vor servi Forțele armate ale SUA nu numai pentru a stoca arme, realimentare și antrenament, dar, de asemenea, pentru operațiuni de "răspuns la urgențe", adică, pentru misiuni de atac.

Deosebit de importantă, este baza aeriană de la Larissa, unde Forța Aeriană a SUA, a instalat deja dronurile MQ-9 Reaper, și cea de la Stefanovikio, unde Armata SUA a introdus deja elicopterele Apache și Black Hawk.

Acordul a fost definit de Ministrul grec al Apărării, Nikos Panagiotopoulos "avantajos pentru interesele noastre naționale, deoarece mărește importanța Greciei în planificarea SUA". Importanță pe care Grecia o are de cîtva timp: este suficient de amintit, lovitura de Stat sângeroasă a coloneilor, organizată în 1967, ca parte a operațiunii Stay-Behind, condusă de CIA, urmată în Italia de sezonul masacrului început cu Piazza Fontana în 1969.

În același an, a fost instalat în Grecia, în Souda Bay, în insula Creta, un Detașament Naval al SUA provenit de la baza de la Sigonella, din Sicilia, sub ordinele Comandoului SUA din Napoli. Astăzi, Souda Bay este una dintre cele mai importante baze aeronavale SUA/NATO în Marea Mediterană, utilizată în războaiele din Orientul-Mijlociu și în Nordul Africii. În Souda Bay, Pentagonul va investi alte 6 milioane de euro, care se vor alătura celor 12 pe care le va investi în Larissa, anunță Panagiotopoulos, prezentând-o ca pe o afacere importantă pentru Grecia.

Cu toate acestea, Primul Ministru Kyriakos Mitsotakis indică cu precizie că Atena a semnat deja cu Pentagonul, un acord pentru consolidarea flotei sale de F-16, care va costa Greciei 1,5 miliarde de dolari, și care de asemenea, este interesată să cumpere Statelor-Unite, dronuri și avioane de vânătoare F-35.

Grecia de asemenea iese în evidență pentru că este în NATO, după Bulgaria, aliatul european care alocă de mult timp, cel mai mare procent din PIB (2,3%) pentru cheltuiala militară.

Acordul garantează de asemenea, Statelor Unite "utilizarea nelimitată a portului Alexandroupolis". Acesta este situat în Marea Egee, în apropiere de Strâmtoarea Dardanele, care, conectînd pe teritoriul turc, Marea Mediterană și Marea Neagră, constituie o rută fundamentală de tranzit maritim, în special pentru Rusia. În plus, vecina Tracia Orientală (mica parte europeană a Turciei) este punctul în care ajunge din Rusia peste Marea Neagră, conducta de gaz TurkStream.

"Investiția strategică", pe care Washingtonul o face deja în infrastructurile portuare, vizează să facă din Alexandroupolis, una dintre cele mai importante baze militare SUA din regiune, capabilă să blocheze accesul navelor rusești în Marea Mediterană, și în același timp, să neutralizeze China, care își propune să facă din Pireu, un port de scală importantă al Noului Drum al Mătăsii.

“Lucrăm cu alți parteneri democratici din regiune pentru a respinge protagoniștii răi, cum ar fi Rusia și China, mai presus de toate Rusia, care folosește energia ca instrument al influenței sale răuvoitoare”, spune ambasadorul SUA în Atena, Geoffrey Pyatt, subliniind că "Alexandroupolis joacă un rol crucial pentru securitatea energetică și stabilitatea Europei".

În acest context, se introduce "Acordul de cooperare pentru Apărarea Reciprocă" cu SUA, pe care Parlamentul grec l-a ratificat cu 175 de voturi pentru, de la centru-dreapta la guvern, (Noua Democrație și alții) și 33 contra,  (Partidul Comunist și alții), în timp ce 80 au declarat "prezent" de acord cu formula Congresului SUA, echivalent cu abținerea, utilizată în Parlamentul grec. Syriza, "Coaliția Stânga Radicală" condusă de Alex Tsipras, s-a abținut. Acest Partid, care a fost primul în Guvern, se află acum în opoziție, într-o țară care, după ce a fost forțată să-și vândă propria economie, acum își vinde nu numai bazele ei militare, ci și puținul care a mai rămas din suveranitatea lui.

il manifesto, 11 februarie 2020 

Tradus: Light Journalist


Resultado de imagem para pictures of LET'S BREAK FREE FROM WAR INTERNATIONAL CONFERENCE -- APRIL 25, 2020
http://www.natoexit.it/en/home-en/
http://www.natoexit.it/

«DECLARATIA DE LA FLORENTA»
Manlio Dinucci
Geograf și geopolitolog. Cele mai recente cărți: Laboratorio di geografia, Zanichelli 2014; Diario di viaggio, Zanichelli 2017L'arte della guerra / Annali della strategia USA / NATO 1990-2016, Zambon 2016, Guerra Nucleare. Il Giorno Prima 2017; Diario di guerra Asterios Editores 2018, Prémio Internacional de Análise Geostratégica acordat pe 7 iunie 2019 de Club de Periodistas de México, A.C.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Manifestações

2007 Speech

UKRAINE ON FIRE

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, na manhã do dia 24 de Fevereiro de 2022

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, Tradução em português
Presidente da Rússia, Vladimir Putin: Cidadãos da Rússia, Amigos,

Considero ser necessário falar hoje, de novo, sobre os trágicos acontecimentos em Donbass e sobre os aspectos mais importantes de garantir a segurança da Rússia.

Começarei com o que disse no meu discurso de 21 de Fevereiro de 2022. Falei sobre as nossas maiores responsabilidades e preocupações e sobre as ameaças fundamentais que os irresponsáveis políticos ocidentais criaram à Rússia de forma continuada, com rudeza e sem cerimónias, de ano para ano. Refiro-me à expansão da NATO para Leste, que está a aproximar cada vez mais as suas infraestruturas militares da fronteira russa.

É um facto que, durante os últimos 30 anos, temos tentado pacientemente chegar a um acordo com os principais países NATO, relativamente aos princípios de uma segurança igual e indivisível, na Europa. Em resposta às nossas propostas, enfrentámos invariavelmente, ou engano cínico e mentiras, ou tentativas de pressão e de chantagem, enquanto a aliança do Atlântico Norte continuou a expandir-se, apesar dos nossos protestos e preocupações. A sua máquina militar está em movimento e, como disse, aproxima-se da nossa fronteira.

Porque é que isto está a acontecer? De onde veio esta forma insolente de falar que atinge o máximo do seu excepcionalismo, infalibilidade e permissividade? Qual é a explicação para esta atitude de desprezo e desdém pelos nossos interesses e exigências absolutamente legítimas?

Read more

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS' STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

manlio + maria

MOON OF SHANGHAI site

LR on CORONAVIRUS

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

L Romanoff

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio

James Bacque

BYOBLU

irmãos de armas


Subtitled in PT, RO, SP

Click upon CC and choose your language.


manlio

VP
Before the Presidential Address to the Federal Assembly.The President of Russia delivered
the Address to the Federal Assembly. The ceremony took
place at the Manezh Central Exhibition Hall.


January
15, 2020


vp

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

READ HERE


brics


Imagem

PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

THE PUTIN INTERVIEWS


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


contaminação nos AçoresSubtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


convegno firenze 2019