GIULIETTO CHIESA

WWIII

CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff, May 27, 2021

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

         Read More

BRUTALITY

BRUTALITY IN ACTION

AND NO ONE REACTS AGAINST AND OPPOSES IT!!!....

BRUTALIDADE EM ACÇÃO

E NINGUÉM REAJE CONTRA ELA E SE OPÕE!!!...

https://twitter.com/backtolife_2023/status/1589485984361873408?s=20&t=7vdffgzpUFi2yeU4FxCHng

 FREE JULIAN ASSANGE

Friday, October 25, 2019

NL -- Manlio Dinucci -- NAVO achter de Turkse aanval in Syrië

NAVO achter de Turkse aanval in Syrië
door Manlio Dinucci

Verschillende leden van de NAVO huilen momenteel krokodillentranen over het verschrikkelijke lot van de Koerden, en verhullen zo het feit dat ze van tevoren al een groen licht hadden gekregen voor de "Operatie Peace Spring". Om elke twijfel weg te nemen, is de secretaris-generaal van de Alliantie, Jens Stoltenberg, drie dagen na het begin van de strijd persoonlijk naar Ankara gereisd om de steun van de NAVO aan Turkije te verklaren.

Voltaire Network | Rome (Italy) | 15 October 2019


JPEG - 49.4 ko
Jens Stoltenberg, Recep Tayyip Erdoğan en Mevlüt Çavuşoğlu,
op 11 oktober 2019, in het Witte Paleis in Ankara.


Duitsland, Frankrijk, Italië en bepaalde andere landen, die als leden van de EU Turkije veroordelen voor zijn aanval in Syrië, zijn medeleden van de NAVO, die, hoewel de aanval al was begonnen, hun steun aan Ankara verklaarden. De secretaris-generaal van de alliantie, Jens Stoltenberg, heeft deze steun officieel bekrachtigd tijdens een vergadering op 11 oktober in Turkije met president Erdogan en de minister van Buitenlandse Zaken, Çavuşoğlu [1].
« Turkije is aan de frontlinie in deze uiterst instabiele regio - geen enkele andere bondgenoot heeft meer geleden onder terroristische aanslagen dan Turkije, geen enkel ander land is meer blootgesteld aan het geweld en de turbulentie uit het Midden-Oosten", zei Stoltenberg, erkennend dat Turkije "legitieme zorgen voor zijn eigen veiligheid" heeft. Na - diplomatiek - "gematigde actie" te hebben voorgesteld, beweerde Stoltenberg dat Turkije een "machtige NAVO-bondgenoot is, belangrijk voor onze collectieve verdediging", en dat het bondgenootschap "sterk betrokken is bij de verdediging van zijn veiligheid". Daartoe heeft de NAVO haar lucht- en zeevaartaanwezigheid in Turkije vergroot en meer dan 5 miljard dollar geïnvesteerd in bases en militaire infrastructuren. Daarnaast heeft zij een belangrijk commandocentrum (niet genoemd door Stoltenberg) - LandCom - ingezet, dat verantwoordelijk is voor de coördinatie van de geallieerde grondstrijdkrachten.
Stoltenberg benadrukte het belang van "raketafweersystemen" die door de NAVO worden ingezet om "de zuidelijke grens van Turkije te beschermen", die bij toerbeurt door de geallieerden worden bevoorraad. De minister van Buitenlandse Zaken Çavuşoğlu bedankt Italië in het bijzonder hiervoor. Sinds 2016 heeft Italië in de zuidoostelijke provincie van Turkije, Kahramanmaras, het "luchtverdedigingssysteem" Samp-T ingezet, dat in samenwerking met Frankrijk is geproduceerd..
Een Samp-T eenheid bestaat uit een commando- en controlevoertuig en zes voertuigen voor de levering van wapens, elk gewapend met acht raketten. Gestationeerd in het grensgebied bij Syrië, zijn ze in staat om alle vliegtuigen in het Syrische luchtruim neer te schieten. Hun functie is dus allesbehalve defensief. In juli jongstleden hebben de Italiaanse Kamer en de Senaat, op basis van besluiten van de gezamenlijke commissies van Buitenlandse Zaken, gesproken over de verlenging van de aanwezigheid van Italiaanse raketten in Turkije tot 31 december. Daarnaast heeft Stoltenberg onthuld dat er momenteel ontmoetingen plaatsvinden tussen Italië en Frankrijk, coproducenten van het Samp-T-raketsysteem, dat Turkije hoopt te kopen. Naar aanleiding van een decreet van de minister van Buitenlandse Zaken Di Maio om de uitvoer van wapens naar Turkije te blokkeren, moet Italië het Samp-T-raketsysteem onmiddellijk van het Turkse grondgebied verwijderen en het niet aan Turkije verkopen.
Dit tragische stukje politiek theater gaat dus door en het Syrische bloed blijft stromen. Dezelfde mensen die vandaag beweren geschokt te zijn door de nieuwe slachtpartijen en oproepen tot een blokkade van de wapenexport naar Turkije, zijn dezelfde mensen die de andere kant op keken toen de New York Times zelf een gedetailleerd onderzoek publiceerde naar de CIA-netwerken [2] die de komst van de wapenstromen voor de geheime oorlog in Syrië in Turkije en Kroatië vergemakkelijken [3]. Na de vernietiging van de Joegoslavische Federatie en Libië, probeerde de NAVO dezelfde tactiek in Syrië. De aanvalsmacht bestond uit een gewapende horde islamitische groeperingen (nog maar kort geleden door Washington gedefinieerd als 'terroristen') uit Afghanistan, Bosnië, Tsjetsjenië, Libië en andere landen. Zij verzamelden zich in de Turkse provincies Adana en Hatay, grensregio's met Syrië, waar de CIA centra voor militaire training heeft geopend. Het commandocentrum voor deze operaties bevond zich aan boord van NAVO-schepen in de haven van Iskenderun (Alexandretta).
Al deze informatie is gewist en Turkije wordt door de secretaris-generaal van de NAVO voorgesteld als de bondgenoot "die het meest blootgesteld is aan het geweld en de turbulentie uit het Midden-Oosten".
Translation: Martien
Bron:  Il Manifesto (Italy)

[1] « Declaration de Jens Stoltenberg sur l’operation « Source de paix » », by Jens Stoltenberg, Voltaire Network, 11 October 2019.

[2] « Arms Airlift to Syria Rebels Expands, With Aid From C.I.A. », by C. J. Chivers and Eric Schmitt, The New York Times, March 14, 2013.
[3] « Pont aerien de la CIA For armer les "rebelles syriens" », by Manlio Dinucci, Translation Marie-Ange Patrizio, Il Manifesto (Italy), Voltaire Network, 29 March 2013.
No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Manifestações

2007 Speech

UKRAINE ON FIRE

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, na manhã do dia 24 de Fevereiro de 2022

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, Tradução em português
Presidente da Rússia, Vladimir Putin: Cidadãos da Rússia, Amigos,

Considero ser necessário falar hoje, de novo, sobre os trágicos acontecimentos em Donbass e sobre os aspectos mais importantes de garantir a segurança da Rússia.

Começarei com o que disse no meu discurso de 21 de Fevereiro de 2022. Falei sobre as nossas maiores responsabilidades e preocupações e sobre as ameaças fundamentais que os irresponsáveis políticos ocidentais criaram à Rússia de forma continuada, com rudeza e sem cerimónias, de ano para ano. Refiro-me à expansão da NATO para Leste, que está a aproximar cada vez mais as suas infraestruturas militares da fronteira russa.

É um facto que, durante os últimos 30 anos, temos tentado pacientemente chegar a um acordo com os principais países NATO, relativamente aos princípios de uma segurança igual e indivisível, na Europa. Em resposta às nossas propostas, enfrentámos invariavelmente, ou engano cínico e mentiras, ou tentativas de pressão e de chantagem, enquanto a aliança do Atlântico Norte continuou a expandir-se, apesar dos nossos protestos e preocupações. A sua máquina militar está em movimento e, como disse, aproxima-se da nossa fronteira.

Porque é que isto está a acontecer? De onde veio esta forma insolente de falar que atinge o máximo do seu excepcionalismo, infalibilidade e permissividade? Qual é a explicação para esta atitude de desprezo e desdém pelos nossos interesses e exigências absolutamente legítimas?

Read more

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS' STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

manlio + maria

MOON OF SHANGHAI site

LR on CORONAVIRUS

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

L Romanoff

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio

James Bacque

BYOBLU

irmãos de armas


Subtitled in PT, RO, SP

Click upon CC and choose your language.


manlio

VP
Before the Presidential Address to the Federal Assembly.The President of Russia delivered
the Address to the Federal Assembly. The ceremony took
place at the Manezh Central Exhibition Hall.


January
15, 2020


vp

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

READ HERE


brics


Imagem

PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

THE PUTIN INTERVIEWS


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


contaminação nos AçoresSubtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


convegno firenze 2019