GIULIETTO CHIESA

WWIII

CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff, May 27, 2021

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

         Read More

BRUTALITY

BRUTALITY IN ACTION

AND NO ONE REACTS AGAINST AND OPPOSES IT!!!....

BRUTALIDADE EM ACÇÃO

E NINGUÉM REAJE CONTRA ELA E SE OPÕE!!!...

https://twitter.com/backtolife_2023/status/1589485984361873408?s=20&t=7vdffgzpUFi2yeU4FxCHng

 FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, October 29, 2019

RO --Manlio Dinucci -- « Arta Razboiului » -- Califul, filmul CIA între ficțiune și realitate

« Arta Razboiului »
Califul, filmul CIA între ficțiune și realitate
de Manlio Dinucci"A fost ca si cum am fi asistat la vizionarea unui film", a declarat Președintele Trump, după ce a fost martor la eliminarea lui Abu Bakr al Baghdadi, Califul, Seful ISIS-ului, transmis în Situation Room la Casa Albă. Aici, în 2011, Președintele Obama assista la eliminarea pe atunci – a inamicului numărul unu, Osama Bin Laden, Seful lui Al Qaeda. Același argument: serviciile secrete ale SUA, localizasera de mult timp inamicul; acesta nu este capturat, dar eliminat: Bin Laden este ucis; al Baghdadi se sinucide sau este "suicidat"; corpul dispare: cel al lui Bin Laden este îngropat în mare, rămășițele lui al Baghdadi, dezintegrate de centura explozivelor, de asemenea acestea sunt împrăștiate în mare. Același producător al filmului: Comunitatea Inteligentei, formată din 17 organizații federale. În afa de CIA (Agentia Centrala de Inteligenta), există DIA (Agentia de Inteligenta a Apararii), dar fiecare sector al Forțelor Armate, precum și Departamentul de Stat și Departamentul de Securitate Interna, au propriul lor serviciu secret.
Pentru acțiunile militare, Comunitatea de Inteligenta utilizează Comandoul Forțelor Speciale, instalat în cel puțin, 75 de țări, a căror misiune oficială cuprinde, în afa de "acțiunea directă pentru eliminarea sau capturarea dușmanilor", "războiul neconvențional condus de forțele externe, instruite și organizate de Comando". Este exact, ceea ce a început în Siria, în 2011, în același an în care războiul SUA/NATO distruge Libia. O demonstreaza dovezile documentate care au fost deja prezentate în "il manifesto".
Ø  de exemplu, în Martie 2013, New York Times a publicat un sondaj detaliat asupra rețelei CIA, prin care sosesc în Turcia și Iordania, cu finanțarea Arabiei Saudite și a altor monarhii din Golf, râuri de arme pentru militanții islamici antrenați de Comandoul Forțelor Speciale SUA, înainte de a fi infiltrați în Siria [1].
Ø  În Mai 2013, la o lună după ce a fost fondat ISIS-ul, al Baghdadi, întîlneste în Siria o delegație a Senatului Statelor Unite condusă de John McCain în Siria, așa se arată în documentația fotografică [2].
Ø  În Mai 2015, un document al Pentagonului datat din 12 august 2012, este descalificat de Judicial Watch, în care se afirmă că există "posibilitatea de a înfiinta un principat salafit în Siria orientala, și este exact ceea ce țările occidentale doresc, Statele din Golf și Turcia, care sprijina opoziția"[3]. 
Ø  În Iulie 2016, este descalificat de WikiLeaks, un e-mail din 2012, în care Secretara de Stat, Hillary Clinton, scrie că, având în vederea relația Iran-Siria, "destituirea lui Assad ar constitui un beneficiu imens pentru Israel, micsorînd teama de a pierde monopolul nuclear ". Acest lucru explică de ce, cu toate ca SUA și aliații săi, au început în 2014, campania militară împotriva lui ISIS, forțele ISIS-ului pot avansa fără întreruperi în spații deschise, cu coloane lungi de vehicule armate [4].
Intervenția militară rusească în 2015, în sprijinul forțelor Damascului, a schimbat destinul conflictului. Obiectivul strategic al Moscovei, este de a împiedica demolarea statului sirian, ceea ce ar provoca un haos de tip libian, avantajos pentru SUA și NATO, pentru a ataca Iranul, și pentru a înconjura Rusia.
Statele Unite, iraționale, continuă să joace carta fragmentării Siriei, sprijinind independentiștii kurzi, și apoi abandonîndu-îi, astfel încât să nu piardă Turcia, avanpostul NATO în regiune.
În acest context, se înțelege de ce al Baghdadi, ca si Bin Laden (anterior, aliatul SUA împotriva Rusiei, în războiul din Afganistan), nu putea fi capturat pentru a fi judecat public, dar care trebuia să dispară fizic, pentru a face să dispară dovezile adevăratului său rol în strategia SUA. Din acest motiv, lui Trump i-a placut atît de mult, filmul cu un final fericit.
il manifesto, 29 Octombrie 2019

Traducere: Light Journalist


[1] « Arms Airlift to Syria Rebels Expands, With Aid From C.I.A. », par C. J. Chivers and Eric Schmitt, The New York Times, March 14, 2013. « Des milliards de dollars d’armes contre la Syrie », par Thierry Meyssan, Réseau Voltaire, 18 juillet 2017.
[4] « New Iran and Syria », Hillary Clinton, December 31, 2012, Wikileaks.


«DECLARATIA DE LA FLORENTA»


Manlio Dinucci

Geograf și geopolitolog. Cele mai recente cărți: Laboratorio di geografia, Zanichelli 2014; Diario di viaggio, Zanichelli 2017L'arte della guerra / Annali della strategia USA / NATO 1990-2016, Zambon 2016, Guerra Nucleare. Il Giorno Prima 2017; Diario di guerra Asterios Editores 2018, Prémio Internacional de Análise Geostratégica acordat pe 7 iunie 2019 de Club de Periodistas de México, A.C.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Manifestações

2007 Speech

UKRAINE ON FIRE

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, na manhã do dia 24 de Fevereiro de 2022

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, Tradução em português
Presidente da Rússia, Vladimir Putin: Cidadãos da Rússia, Amigos,

Considero ser necessário falar hoje, de novo, sobre os trágicos acontecimentos em Donbass e sobre os aspectos mais importantes de garantir a segurança da Rússia.

Começarei com o que disse no meu discurso de 21 de Fevereiro de 2022. Falei sobre as nossas maiores responsabilidades e preocupações e sobre as ameaças fundamentais que os irresponsáveis políticos ocidentais criaram à Rússia de forma continuada, com rudeza e sem cerimónias, de ano para ano. Refiro-me à expansão da NATO para Leste, que está a aproximar cada vez mais as suas infraestruturas militares da fronteira russa.

É um facto que, durante os últimos 30 anos, temos tentado pacientemente chegar a um acordo com os principais países NATO, relativamente aos princípios de uma segurança igual e indivisível, na Europa. Em resposta às nossas propostas, enfrentámos invariavelmente, ou engano cínico e mentiras, ou tentativas de pressão e de chantagem, enquanto a aliança do Atlântico Norte continuou a expandir-se, apesar dos nossos protestos e preocupações. A sua máquina militar está em movimento e, como disse, aproxima-se da nossa fronteira.

Porque é que isto está a acontecer? De onde veio esta forma insolente de falar que atinge o máximo do seu excepcionalismo, infalibilidade e permissividade? Qual é a explicação para esta atitude de desprezo e desdém pelos nossos interesses e exigências absolutamente legítimas?

Read more

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS' STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

manlio + maria

MOON OF SHANGHAI site

LR on CORONAVIRUS

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

L Romanoff

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio

James Bacque

BYOBLU

irmãos de armas


Subtitled in PT, RO, SP

Click upon CC and choose your language.


manlio

VP
Before the Presidential Address to the Federal Assembly.The President of Russia delivered
the Address to the Federal Assembly. The ceremony took
place at the Manezh Central Exhibition Hall.


January
15, 2020


vp

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

READ HERE


brics


Imagem

PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

THE PUTIN INTERVIEWS


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


contaminação nos AçoresSubtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


convegno firenze 2019