GIULIETTO CHIESA

WWIII

CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff, May 27, 2021

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

         Read More

BRUTALITY

BRUTALITY IN ACTION

AND NO ONE REACTS AGAINST AND OPPOSES IT!!!....

BRUTALIDADE EM ACÇÃO

E NINGUÉM REAJE CONTRA ELA E SE OPÕE!!!...

https://twitter.com/backtolife_2023/status/1589485984361873408?s=20&t=7vdffgzpUFi2yeU4FxCHng

 FREE JULIAN ASSANGE

Saturday, October 12, 2019

RO -- Manlio Dnucci -- «Arta Razboiului» -- F-35 în agenda secretă a lui Pompeo, la Roma

«Arta Razboiului»
F-35 în agenda secretă a lui Pompeo, la Roma
Manlio Dinucci
Avionul de vînatoare mascat F-35 devine invizibil nu numai radarului, dar, de asemenea politicii: în anunțurile reuniunilor Secretarului de Stat al SUA, Mike Pompeo, la Roma, nu există nici o urmă. Cu toate acestea, "Corriere della Sera" relevă faptul că Pompeo i-a cerut Italiei să plătească pentru întârzierile avioanelor de vînatoare achiziționate, și pentru a debloca ordinea unei achiziții ulterioare, primind de la Conte asigurarea că  "vom fi loiali pactelor ".
Italia a cumparat pana acum, 14 avioane de vînatoare F-35, ale americanei Lockheed Martin, 13 dintre care livrate deja, sunt  "pe deplin finanțate ". A anunțat în Senat pe 3 Iunie, în acel timp Ministra Apărării, Elisabetta Trenta (M5S), anunțând alte achiziții, care vor ridica totalul la 28 de avioane de vînatoare până la 2022. Italia sa angajat să cumpere 90, cu o cheltuială estimată de 14 miliarde de euro. La această cheltuială, se alătură actualizarea continuă a software-ului (ansamblul programelor operaționale) avioanelor de vânătoare, a cărui exclusivitate este deținuta de Lockheed Martin: numai pentru avioanele achiziționate până în prezent, Italia trebuie să cheltuiască aproximativ o jumătate de miliard de euro.
Italia nu este doar un cumpărător, ci și un producător de F-35, ca parteneră de nivelul doi. Leonardo (fosta Finmeccanica) - cea mai mare industrie militară italiană, a cărui acționar principal este Ministerul Economiei și Finanțelor, cu o pondere de aproximativ 30% - gestionează linia de montaj și testele lui F-35 în fabrica de la Faco de Cameri (Piemont), de unde ies avioanele de vînatoare destinate Italiei și Olandei. Leonardo, produce de asemenea, aripi complete pentru avioanele montate în SUA, folosind materiale produse în fabricile de la Foggia (Puglia), Nola (Campania) și Venegono (Lombardia). Guvernul SUA a selecționat fabrica de la Cameri, ca fiind centrul regional european pentru întreținerea și actualizarea fuselajului.
Forța de muncă la Faco, este de aproximativ de o mie de muncitori, dintre care mulți sunt precari, numai o a șasea parte din ceea ce era de așteptat. Costurile pentru construcția fabricii și achiziționarea avioanelor de vînatoare, sunt mult mai superioare decât valoarea contractelor prevăzute de societățile italiene pentru producția de F-35. Și nu ar trebui să uităm faptul că, deși câștigurile ajung aproape în întregime la cuferele companiilor private, cheltuielile ies din trezoreria publică, facînd sa creasca cheltuielile militare italiene, care au atins deja 70 de milioane de euro pe zi.
Secretarul de Stat Mike Pompeo, în reuniunile cu Președintele Mattarella și cu Prim-ministrul Conte, a subliniat necesitatea ca Italia și alți aliați europeni, “să-și marească investițiile în apărarea colectivă a NATO-ului". Desigur, în cadrul reuniunilor confidențiale, această cerere a fost făcută de Pompey cu tonuri non-diplomatice, însa peremptorii. Desigur, în timp ce Departamentul de Stat laudă Italia pentru că "găzduiește mai mult de 30.000 de soldați și funcționari ai Pentagonului, în cinci baze majore, și mai mult de 50 de sub-instalații", Mike Pompeo a solicitat, în cadrul reuniunilor confidențiale, sa poata sa instaleze alte baze militare în Italia (probabil în schimbul unor scutiri de taxe vamale ale SUA, asupra parmezanului italian).
Desigur, în agenda secretă a lui Pompeo, se afla, de asemenea, ajustarea pentru sosirea următoare în Italia, a noilor bombe nucleare SUA B61-12, care vor înlocui actualele B-61. O nouă armă nucleară proiectată special pentru avioanele de vînatoare bombardiere F-35A, șase din care aparținînd Forței Aeriene Italiene, au primit, în luna Octombrie, certificatul NATO-ului, pentru deplina capacitate operațională.
Mike Pompeo, în Roma, nu sa ocupat numai de lucruri materiale, cum ar fi F-35 și brînza Parmezan. Într-un simpozion al Vaticanului, el a ținut un discurs pe 1 Octombrie, asupra "Demnitatii Umane și Credința în Societățile Libere": el a afirmat că "Statele Unite au sosit la scurt timp după Sfântul Petru, însa au protejat întotdeauna libertatea religioasă" și cu ea, "demnitatea umană"; a acuzat China, Cuba, Iranul și Siria, de eliminarea acestor libertăți. Cuvinte rostite, cu o cruce mare ca fundal, de către un om sfânt, care în momentul în care el a devenit șeful CIA, a declarat Congresului că el a considerat "reintroducerea ‘waterboardingului’, și a altor măsuri de interogatoriu îmbunătățit", adică, a torturii.

Traducere: Light Journalist

Sursa: Il Manifesto (Italia)


[1] “Human Dignity and Faith in Free Societies”, by Mike Pompeo, Voltaire Network, 8 October 2019.

 «DECLARATIA DE LA FLORENTA»


Manlio Dinucci

Geograf și geopolitolog. Cele mai recente cărți: Laboratorio di geografia, Zanichelli 2014; Diario di viaggio, Zanichelli 2017L'arte della guerra / Annali della strategia USA / NATO 1990-2016, Zambon 2016, Guerra Nucleare. Il Giorno Prima 2017; Diario di guerra Asterios Editores 2018, Prémio Internacional de Análise Geostratégica acordat pe 7 iunie 2019 de Club de Periodistas de México, A.C.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Manifestações

2007 Speech

UKRAINE ON FIRE

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, na manhã do dia 24 de Fevereiro de 2022

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, Tradução em português
Presidente da Rússia, Vladimir Putin: Cidadãos da Rússia, Amigos,

Considero ser necessário falar hoje, de novo, sobre os trágicos acontecimentos em Donbass e sobre os aspectos mais importantes de garantir a segurança da Rússia.

Começarei com o que disse no meu discurso de 21 de Fevereiro de 2022. Falei sobre as nossas maiores responsabilidades e preocupações e sobre as ameaças fundamentais que os irresponsáveis políticos ocidentais criaram à Rússia de forma continuada, com rudeza e sem cerimónias, de ano para ano. Refiro-me à expansão da NATO para Leste, que está a aproximar cada vez mais as suas infraestruturas militares da fronteira russa.

É um facto que, durante os últimos 30 anos, temos tentado pacientemente chegar a um acordo com os principais países NATO, relativamente aos princípios de uma segurança igual e indivisível, na Europa. Em resposta às nossas propostas, enfrentámos invariavelmente, ou engano cínico e mentiras, ou tentativas de pressão e de chantagem, enquanto a aliança do Atlântico Norte continuou a expandir-se, apesar dos nossos protestos e preocupações. A sua máquina militar está em movimento e, como disse, aproxima-se da nossa fronteira.

Porque é que isto está a acontecer? De onde veio esta forma insolente de falar que atinge o máximo do seu excepcionalismo, infalibilidade e permissividade? Qual é a explicação para esta atitude de desprezo e desdém pelos nossos interesses e exigências absolutamente legítimas?

Read more

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS' STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

manlio + maria

MOON OF SHANGHAI site

LR on CORONAVIRUS

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

L Romanoff

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio

James Bacque

BYOBLU

irmãos de armas


Subtitled in PT, RO, SP

Click upon CC and choose your language.


manlio

VP
Before the Presidential Address to the Federal Assembly.The President of Russia delivered
the Address to the Federal Assembly. The ceremony took
place at the Manezh Central Exhibition Hall.


January
15, 2020


vp

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

READ HERE


brics


Imagem

PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

THE PUTIN INTERVIEWS


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


contaminação nos AçoresSubtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


convegno firenze 2019