GIULIETTO CHIESA

WWIII

CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff, May 27, 2021

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

         Read More

BRUTALITY

BRUTALITY IN ACTION

AND NO ONE REACTS AGAINST AND OPPOSES IT!!!....

BRUTALIDADE EM ACÇÃO

E NINGUÉM REAJE CONTRA ELA E SE OPÕE!!!...

https://twitter.com/backtolife_2023/status/1589485984361873408?s=20&t=7vdffgzpUFi2yeU4FxCHng

 Wednesday, June 5, 2019

NL – Manlio Dinucci -- « De Kunst van Oorlog » -- DE LANGE ARM VAN DE BILDERBERG GROEP


« De Kunst van Oorlog »
De Lange Arm Van De Bilderberg Groep
Door Manlio Dinucci

DANSK  DEUTSCH  ENGLISH  ESPAÑOL  FRANÇAIS  ITALIANO NEDERLANDS 
NORSK  PORTUGUÊS  SUOMI TÜRKÇE

De laatste jaren zijn er veel belachelijke verhalen geschreven over de Bilderberg Groep. Vanuit de documenten is het echter mogelijk om een betrouwbare visie samen te stellen. Talloze onderzoekers hebben hieraan gewerkt. Het is absoluut geen wereldregering, maar een netwerk van invloed, samengesteld door de CIA en MI6, bedoeld om de NAVO te ondersteunen.

VOLTAIRE NETWORK | ROME (ITALY) | 4 JUNE 2019

JPEG - 27.2 kb
De aankomst van Henry Kissinger en Mike Pompeo in het Montreux Palace
voor de 67e jaarvergadering van de Bilderberg Groep.

Drie Italianen werden dit jaar uitgenodigd voor de vergadering van de Bilderberg Groep, die werd gehouden in Montreux in Zwitserland, tussen 30 mei en 2 juni. Een andere journalist was uitgenodigd met Lili Gruber, de presentator van de tv-zender La7, en nu de vaste gastheer van de Bilderberg-groep - dit was Stefano Feltri, assistent-directeur van Fatto Quotidiano, geregisseerd door Marco Travaglio. De «derde man» gekozen door de Bilderberg is Matteo Renzi, senator voor de Partito Democratico, en oud-voorzitter van de Raad.

De Bilderberg Groep, formeel opgericht in 1954 op initiatief van bepaalde Amerikaanse en Europese 'eminente burgers', werd in werkelijkheid gecreëerd door de CIA en de Britse geheime dienst MI6, om de NAVO tegen de USSR te ondersteunen [1]. Na de Koude Oorlog bleef het dezelfde rol spelen ter ondersteuning van de strategie van de VS en de NAVO.

De gasten van deze jaarlijkse vergaderingen zijn bijna uitsluitend burgers van West-Europa en Noord-Amerika. Ze tellen ongeveer 130 vertegenwoordigers uit de wereld van politiek, economie, het leger, de grote media en de geheime diensten, die formeel op persoonlijke titel deelnemen. Ze verzamelen zich achter gesloten deuren in luxe hotels, elk jaar in een ander land, en worden beschermd door draconische militaire beveiligingssystemen. Er mogen geen journalisten of waarnemers toegang krijgen en er wordt nooit een communiqué gepubliceerd. De deelnemers worden gezworen te zwijgen - ze mogen niet eens de identiteit bekendmaken van de sprekers die hen mogelijk informatie hebben gegeven (in totale veronachtzaming met hun afgekondigde 'transparantie'). We weten alleen dat ze dit jaar vooral praatten over Rusland en China, ruimtelijke installaties, een stabiele strategische orde en over de toekomst van het kapitalisme.

De meest belangrijke aanwezigheden waren dit jaar, zoals gebruikelijk, die van de VS:

Ø  Henry Kissinger, «historische figuur» van de Groep met bankier David Rockefeller (oprichter van de Bilderberg en de Trilaterale Commissie, die stierf in 2017);
Ø  Mike Pompeo, ex-hoofd van de CIA en momenteel staatssecretaris [2];
Ø  Generaal David Petraeus, oud-hoofd van de CIA [3];
Ø  Jared Kushner, adviseur (en schoonzoon) van president Trump voor het Midden-Oosten, en intieme vriend van Israëli Premier Benjamin Netanyahu.
Ø  Daarna volgde Jens Stoltenberg, secretaris-generaal van de NAVO, die een tweede mandaat ontving voor dienstverlening aan de VS.

Gedurende vier dagen, in geheime multilaterale en bilaterale bijeenkomsten, hebben deze vertegenwoordigers, met andere bekende of onbekende figuren van de grote mogendheden van het Westen, het netwerk van contacten versterkt en uitgebreid waardoor zij het overheidsbeleid en de oriëntatie van de publieke opinie konden beïnvloeden.

De resultaten zijn zichtbaar. In Il Fatto Quotidiano verdedigt Stefano Feltri de Bilderberg Groep met kracht en verklaart dat deze bijeenkomsten in het geheim worden gehouden «om een context van openhartig en open debat te creëren dat specifiek niet-institutioneel is», en valt de «talrijke complotdenkers» aan die «legendes» over de Bilderberg Groep en de Trilaterale Commissie verspreiden [4].

Hij vermeldt echter niet dat onder deze «talrijke samenzweringstheoretici» rechter Ferdinando Imposimato stond, Erevoorzitter van het Hof van Cassatie (hij stierf in 2018), die het resultaat van de onderzoeken die hij had geïnitieerd als volgt omschreef: «De Bilderberg Groep is gedeeltelijk verantwoordelijk voor de spanningsstrategie en dus ook voor de bloedbaden »- beginnend met die van Piazza Fontana, waarbij de Bilderberg Groep samenwerkte met de CIA en de Italiaanse geheime diensten, Gladio en de neofascistische groepen, met de P2 lodge en de VS Masonic lodges op NAVO-bases [5].

Zelfs Matteo Renzi is nu opgenomen in deze prestigieuze club. Uitkijkend over de mogelijkheid dat ze hem misschien hebben uitgenodigd vanwege zijn talenten als analist, blijven we achter met de hypothese dat deze machtige mannen en vrouwen in het geheim een andere politieke operatie in Italië voorbereiden. Feltri zal ons excuseren voor de toetreding tot de «talrijke complottheoretici».

Lees ook: De Bilderberg Groep - de 'elite' van Wereld Macht, door de Italiaanse socioloog en econoom Domenico Moro (vertaling Marie-Ange Patrizio) Editions Delga, Parijs 2015 (19 euro). Lees ook "Presentation au lecteur français" van Bernard Genet (host van Comaguer).

We hebben de officiële lijst van deelnemers aan de 2019-vergadering van de Bilderberg Groep gereproduceerd, maar met onze eigen definitie van hun functies: «Lijst van deelnemers à la reunion 2019 du Groupe de Bilderberg», Voltaire Network, 1 juni 2019 ».

De voorbereiding van onverwachte politieke gebeurtenissen is een van de kenmerken van de Bilderberg Groep. Zo nodigde de Groep in 2014 Emmanuel Macron uit, die zijn breuk verklaarde met François Hollande. Of nogmaals, in 2016, de burgemeester van Le Havre, Edouard Philippe, die zijn steun aan Emmanuel Macron uitsprak. De twee mannen werden de president en premier van de Franse Republiek.


Nederlandse vertaling: Martien
      
[1] « Ce que vous ignorez sur le Groupe de Bilderberg », by Thierry Meyssan, Komsomolskaïa Pravda (Russia), Voltaire Network, 9 April 2011.
[2] Staat niet op de officiële lijst. Zijn aanwezigheid werd onthuld door de daily L’echo: « Mike Pompeo est à la reunion du groupe Bilderberg », Nicolas Keszel, L’echo, 1 June 2019.
[3] Als directeur van de CIA, bedacht David Petraeus de bewapening van Daesh door «Operation Timber Sycamore». Hij zet dit verkeer vandaag voort als directeur van het Global Institute of Investment Funds, KKR, geregisseerd door Henry Kravis, de essentiële gastheer van Bilderberg - zijn vrouw is een administrateur. Hij is ook de belangrijkste financier van Emmanuel Macron.
« Des milliards de dollars d’armes contre la Syrie », by Thierry Meyssan, Voltaire Network, 18 July 2017.
[4] “Sì, il gruppo Bilderberg mi ha invitato alla sua riunione. Vi spiego perche mi interessa partecipare”, Stefano Feltri, 28 Maggio 2019 ; « Stefano Feltri al Bilderberg, per me e un errore e le spiego perche », Angelo Cannatà, 1 Giugno 2019 ; « Dentro il Bilderberg : ecco di cosa si discute davvero », Stefano Feltri, 4 Giugno 2019, Il Fatto Quotidiano.
[5] « Terrorisme : le juge Imposimato accuse le Bilderberg »,Voltaire Network, 30 January 2013.


BILDERBERG MEETING 2019

Montreux, 30 May – 2 June 2019

BOARD

Castries, Henri de (FRA), Chairman, Steering Committee; Chairman, Institut Montaigne
Kravis, Marie-Josée (USA), President, American Friends of Bilderberg Inc.; Senior Fellow, Hudson Institute
Halberstadt, Victor (NLD), Chairman Foundation Bilderberg Meetings; Professor of Economics, Leiden University
Achleitner, Paul M. (DEU), Treasurer Foundation Bilderberg Meetings; Chairman Supervisory Board, Deutsche Bank AG


PARTICIPANTS

Abrams, Stacey (USA), Founder and Chair, Fair Fight
Adonis, Andrew (GBR), Member, House of Lords
Albers, Isabel (BEL), Editorial Director, De Tijd / L’Echo
Altman, Roger C. (USA), Founder and Senior Chairman, Evercore
Arbour, Louise (CAN), Senior Counsel, Borden Ladner Gervais LLP
Arrimadas, Inés (ESP), Party Leader, Ciudadanos
Azoulay, Audrey (INT), Director-General, UNESCO
Baker, James H. (USA), Director, Office of Net Assessment, Office of the Secretary of Defense
Balta, Evren (TUR), Associate Professor of Political Science, Özyegin University
Barbizet, Patricia (FRA), Chairwoman and CEO, Temaris & Associés
Barbot, Estela (PRT), Member of the Board and Audit Committee, REN (Redes Energéticas Nacionais)
Barroso, José Manuel (PRT), Chairman, Goldman Sachs International; Former President, European Commission
Barton, Dominic (CAN), Senior Partner and former Global Managing Partner, McKinsey & Company
Beaune, Clément (FRA), Adviser Europe and G20, Office of the President of the Republic of France
Boos, Hans-Christian (DEU), CEO and Founder, Arago GmbH
Bostrom, Nick (UK), Director, Future of Humanity Institute, Oxford University
Botín, Ana P. (ESP), Group Executive Chair, Banco Santander
Brandtzæg, Svein Richard (NOR), Chairman, Norwegian University of Science and Technology
Brende, Børge (NOR), President, World Economic Forum
Buberl, Thomas (FRA), CEO, AXA
Buitenweg, Kathalijne (NLD), MP, Green Party

Caine, Patrice (FRA), Chairman and CEO, Thales Group
Carney, Mark J. (GBR), Governor, Bank of England
Casado, Pablo (ESP), President, Partido Popular
Ceviköz, Ahmet Ünal (TUR), MP, Republican People’s Party (CHP)
Champagne, François Philippe (CAN), Minister of Infrastructure and Communities
Cohen, Jared (USA), Founder and CEO, Jigsaw, Alphabet Inc.
Croiset van Uchelen, Arnold (NLD), Partner, Allen & Overy LLP
Daniels, Matthew (USA), New space and technology projects, Office of the Secretary of Defense
Davignon, Etienne (BEL), Minister of State
Demiralp, Selva (TUR), Professor of Economics, Koç University
Donohoe, Paschal (IRL), Minister for Finance, Public Expenditure and Reform
Döpfner, Mathias (DEU), Chairman and CEO, Axel Springer SE
Ellis, James O. (USA), Chairman, Users’ Advisory Group, National Space Council
Feltri, Stefano (ITA), Deputy Editor-in-Chief, Il Fatto Quotidiano


Ferguson, Niall (USA), Milbank Family Senior Fellow, Hoover Institution, Stanford University
Findsen, Lars (DNK), Director, Danish Defence Intelligence Service
Fleming, Jeremy (GBR), Director, British Government Communications Headquarters
Garton Ash, Timothy (GBR), Professor of European Studies, Oxford University
Gnodde, Richard J. (IRL), CEO, Goldman Sachs International
Godement, François (FRA), Senior Adviser for Asia, Institut Montaigne
Grant, Adam M. (USA), Saul P. Steinberg Professor of Management, The Wharton School, University of Pennsylvania
Gruber, Lilli (ITA), Editor-in-Chief and Anchor «Otto e mezzo», La7 TV

Hanappi-Egger, Edeltraud (AUT), Rector, Vienna University of Economics and Business
Hedegaard, Connie (DNK), Chair, KR Foundation; Former European Commissioner
Henry, Mary Kay (USA), International President, Service Employees International Union
Hirayama, Martina (CHE), State Secretary for Education, Research and Innovation
Hobson, Mellody (USA), President, Ariel Investments LLC
Hoffman, Reid (USA), Co-Founder, LinkedIn; Partner, Greylock Partners
Hoffmann, André (CHE), Vice-Chairman, Roche Holding Ltd.
Jordan, Jr., Vernon E. (USA), Senior Managing Director, Lazard Frères & Co. LLC
Jost, Sonja (DEU), CEO, DexLeChem
Kaag, Sigrid (NLD), Minister for Foreign Trade and Development Cooperation
Karp, Alex (USA), CEO, Palantir Technologies
Kerameus, Niki K. (GRC), MP; Partner, Kerameus & Partners
Kissinger, Henry A. (USA), Chairman, Kissinger Associates Inc.
Koç, Ömer (TUR), Chairman, Koç Holding A.S.
Kotkin, Stephen (USA), Professor in History and International Affairs, Princeton University
Kramp-Karrenbauer, Annegret (DEU), Leader, CDU
Krastev, Ivan (BUL), Chairman, Centre for Liberal Strategies
Kravis, Henry R. (USA), Co-Chairman and Co-CEO, Kohlberg Kravis Roberts & Co.
Kristersson, Ulf (SWE), Leader of the Moderate Party
Kudelski, André (CHE), Chairman and CEO, Kudelski Group
Kushner, Jared (USA), Senior Advisor to the President, The White House
Le Maire, Bruno (FRA), Minister of Finance
Leyen, Ursula von der (DEU), Federal Minister of Defence
Leysen, Thomas (BEL), Chairman, KBC Group and Umicore
Liikanen, Erkki (FIN), Chairman, IFRS Trustees; Helsinki Graduate School of Economics
Lund, Helge (GBR), Chairman, BP plc; Chairman, Novo Nordisk AS
Maurer, Ueli (CHE), President of the Swiss Federation and Federal Councillor of Finance
Mazur, Sara (SWE), Director, Investor AB
McArdle, Megan (USA), Columnist, The Washington Post
McCaskill, Claire (USA), Former Senator; Analyst, NBC News
Medina, Fernando (PRT), Mayor of Lisbon
Micklethwait, John (USA), Editor-in-Chief, Bloomberg LP
Minton Beddoes, Zanny (GBR), Editor-in-Chief, The Economist
Monzón, Javier (ESP), Chairman, PRISA
Mundie, Craig J. (USA), President, Mundie & Associates
Nadella, Satya (USA), CEO, Microsoft
Netherlands, His Majesty the King of the (NLD)
Nora, Dominique (FRA), Managing Editor, L’Obs
O’Leary, Michael (IRL), CEO, Ryanair D.A.C.
Pagoulatos, George (GRC), Vice-President of ELIAMEP, Professor; Athens University of Economics
Papalexopoulos, Dimitri (GRC), CEO, TITAN Cement Company S.A.
Petraeus, David H. (USA), Chairman, KKR Global Institute
Pienkowska, Jolanta (POL), Anchor woman, journalist
Pottinger, Matthew (USA), Senior Director, National Security Council
Pouyanné, Patrick (FRA), Chairman and CEO, Total S.A.
Ratas, Jüri (EST), Prime Minister
Renzi, Matteo (ITA), Former Prime Minister; Senator, Senate of the Italian Republic
Rockström, Johan (SWE), Director, Potsdam Institute for Climate Impact Research
Rubin, Robert E. (USA), Co-Chairman Emeritus, Council on Foreign Relations; Former Treasury Secretary
Rutte, Mark (NLD), Prime Minister
Sabia, Michael (CAN), President and CEO, Caisse de dépôt et placement du Québec
Sanger, David E. (USA), National Security Correspondent, The New York Times
Sarts, Janis (INT), Director, NATO StratCom Centre of Excellence
Sawers, John (GBR), Executive Chairman, Newbridge Advisory
Schadlow, Nadia (USA), Senior Fellow, Hudson Institute
Schmidt, Eric E. (USA), Technical Advisor, Alphabet Inc.
Scholten, Rudolf (AUT), President, Bruno Kreisky Forum for International Dialogue
Seres, Silvija (NOR), Independent Investor
Shafik, Minouche (GBR), Director, The London School of Economics and Political Science
Sikorski, Radoslaw (POL), MP, European Parliament
Singer, Peter Warren (USA), Strategist, New America
Sitti, Metin (TUR), Professor, Koç University; Director, Max Planck Institute for Intelligent Systems
Snyder, Timothy (USA), Richard C. Levin Professor of History, Yale University
Solhjell, Bård Vegar (NOR), CEO, WWF – Norway
Stoltenberg, Jens (INT), Secretary General, NATO
Suleyman, Mustafa (GBR), Co-Founder, Deepmind
Supino, Pietro (CHE), Publisher and Chairman, Tamedia Group
Teuteberg, Linda (DEU), General Secretary, Free Democratic Party
Thiam, Tidjane (CHE), CEO, Credit Suisse Group AG
Thiel, Peter (USA), President, Thiel Capital
Trzaskowski, Rafal (POL), Mayor of Warsaw
Tucker, Mark (GBR), Group Chairman, HSBC Holding plc
Tugendhat, Tom (GBR), MP, Conservative Party
Turpin, Matthew (USA), Director for China, National Security Council
Uhl, Jessica (NLD), CFO and Exectuive Director, Royal Dutch Shell plc


Vestergaard Knudsen, Ulrik (DNK), Deputy Secretary-General, OECD
Walker, Darren (USA), President, Ford Foundation
Wallenberg, Marcus (SWE), Chairman, Skandinaviska Enskilda Banken AB
Wolf, Martin H. (GBR), Chief Economics Commentator, Financial Times
Zeiler, Gerhard (AUT), Chief Revenue Officer, WarnerMedia
Zetsche, Dieter (DEU), Former Chairman, Daimler AG


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Manifestações

2007 Speech

UKRAINE ON FIRE

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, na manhã do dia 24 de Fevereiro de 2022

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, Tradução em português
Presidente da Rússia, Vladimir Putin: Cidadãos da Rússia, Amigos,

Considero ser necessário falar hoje, de novo, sobre os trágicos acontecimentos em Donbass e sobre os aspectos mais importantes de garantir a segurança da Rússia.

Começarei com o que disse no meu discurso de 21 de Fevereiro de 2022. Falei sobre as nossas maiores responsabilidades e preocupações e sobre as ameaças fundamentais que os irresponsáveis políticos ocidentais criaram à Rússia de forma continuada, com rudeza e sem cerimónias, de ano para ano. Refiro-me à expansão da NATO para Leste, que está a aproximar cada vez mais as suas infraestruturas militares da fronteira russa.

É um facto que, durante os últimos 30 anos, temos tentado pacientemente chegar a um acordo com os principais países NATO, relativamente aos princípios de uma segurança igual e indivisível, na Europa. Em resposta às nossas propostas, enfrentámos invariavelmente, ou engano cínico e mentiras, ou tentativas de pressão e de chantagem, enquanto a aliança do Atlântico Norte continuou a expandir-se, apesar dos nossos protestos e preocupações. A sua máquina militar está em movimento e, como disse, aproxima-se da nossa fronteira.

Porque é que isto está a acontecer? De onde veio esta forma insolente de falar que atinge o máximo do seu excepcionalismo, infalibilidade e permissividade? Qual é a explicação para esta atitude de desprezo e desdém pelos nossos interesses e exigências absolutamente legítimas?

Read more

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS' STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

manlio + maria

MOON OF SHANGHAI site

LR on CORONAVIRUS

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

L Romanoff

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio

James Bacque

BYOBLU

irmãos de armas


Subtitled in PT, RO, SP

Click upon CC and choose your language.


manlio

VP
Before the Presidential Address to the Federal Assembly.The President of Russia delivered
the Address to the Federal Assembly. The ceremony took
place at the Manezh Central Exhibition Hall.


January
15, 2020


vp

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

READ HERE


brics


Imagem

PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

THE PUTIN INTERVIEWS


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


contaminação nos AçoresSubtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


convegno firenze 2019