GIULIETTO CHIESA

WWIII

CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff, May 27, 2021

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

         Read More

BRUTALITY

BRUTALITY IN ACTION

AND NO ONE REACTS AGAINST AND OPPOSES IT!!!....

BRUTALIDADE EM ACÇÃO

E NINGUÉM REAJE CONTRA ELA E SE OPÕE!!!...

https://twitter.com/backtolife_2023/status/1589485984361873408?s=20&t=7vdffgzpUFi2yeU4FxCHng

 Friday, June 14, 2019

NL – Manlio Dinucci -- "DE KUNST VAN OORLOG" – RUSLAND-CHINA: DE TOP DIE DE MEDIA NEGEERDE

With President of the People's Republic of China Xi Jinping.

"DE KUNST VAN OORLOG"
Rusland-China: de top die de media negeerde
Door: Manlio Dinucci


VOLTAIRE NETWORK | ROME (ITALY) | 12 JUNE 2019

Het Internationaal Economisch Forum in Sint-Petersburg heeft de snelle realisatie van het "Greater Eurasia Partnership" aangetoond, genoemd door president Poetin op het Valdai Forum in 2016 en aangekondigd door minister Lavrov op de Algemene Vergadering van de VN, in 2018. Nu komen de Chinese projecten van "Silk Road" en het Russische communicatienetwerk van de "Euraziatische Economische Unie" samen. In tegenstelling tot officiële verklaringen, werd deze top gevolgd door een aanzienlijke delegatie uit de Verenigde Staten.

JPEG - 59 ko

Op 5 juni zoemde de mediaprojectoren in op President Trump en de Europese leiders van de NAVO, die, ter gelegenheid van de verjaardag van D-Day, in Portsmouth 'vrede, vrijheid en democratie in Europa' vierden, en zwoeren 'hen te verdedigen op op elk moment, waar ze ook worden bedreigd ". De verwijzing naar Rusland is duidelijk.

De belangrijkste media hebben het ofwel genegeerd, of enigszins sarcastisch verschoven naar de tweede zone, de ontmoeting die plaatsvond op dezelfde dag in Moskou tussen de presidenten van Rusland en China. Vladimir Poetin en Xi Jinping, voor hun dertigste bijeenkomst in zes jaar, onthouden zich van het presenteren van retorische concepten, maar merkten een reeks feiten op.

De uitwisselingen tussen de twee landen, die vorig jaar meer dan 100 miljard dollar bedroegen, worden nu uitgebreid met ongeveer 30 nieuwe Chinese projecten voor investeringen in Rusland, met name in de energiesector, voor een totaal van 22 miljard dollar.

Rusland is de grootste olie-exporteur naar China geworden en bereidt zich voor hetzelfde te doen voor aardgas: de grootste oostelijke gaspijplijn opent in december, gevolgd door een andere vanuit Siberië, plus twee enorme locaties voor de export van vloeibaar aardgas.

Het Amerikaanse plan om Rusland te isoleren door middel van sancties, ook toegepast door de EU, in combinatie met het stopzetten van de Russische energie-export naar Europa, zal daarom nutteloos worden.

De Russisch-Chinese samenwerking zal niet beperkt blijven tot de energiesector. Gezamenlijke projecten zijn gestart in de ruimtevaart en andere hightechsectoren. De communicatieroutes tussen de twee landen (spoor, weg, rivier en zee) worden sterk ontwikkeld. Culturele uitwisselingen en toeristenstromen breiden ook snel uit.

Dit is een grootschalige samenwerking, waarvan de strategische visie wordt aangegeven door twee besluiten die aan het einde van de vergadering zijn aangekondigd:

Ø  de ondertekening van een intergouvernementele overeenkomst om het gebruik van nationale valuta's (de roebel en de yan) uit te breiden tot commerciële beurzen en financiële transacties, als een alternatief voor de nog steeds dominante dollar;

Ø  de intensivering van de inspanningen om de Nieuwe Zijderoute, gepropageerd door China, en de Euraziatische Economische Unie (EAEU), gepromoot door Rusland, te integreren met het "doel om in de toekomst een groter Euraziatisch partnerschap te creëren".

Het feit dat dit doel niet alleen economisch is, wordt bevestigd door de "Gezamenlijke verklaring over de versterking van de strategische stabiliteit in de wereld", ondertekend aan het einde van de vergadering. Rusland en China delen "identieke of zeer vergelijkbare posities", die de facto in strijd zijn met die van de VS/NAVO, betreffende Syrië, Iran, Venezuela en Noord-Korea.

Ze geven een waarschuwing: de terugtrekking door de VS van het INF-verdrag (met het doel kernraketten voor een middellange afstand rond Rusland en China te gebruiken) kan de wapenwedloop versnellen en de mogelijkheid van nucleaire conflicten vergroten. Ze veroordelen de weigering van de VS om het totale verbod op kernproeven te onderschrijven.

Ze achten ook het feit "onverantwoordelijk" dat bepaalde staten, hoewel ze het non-proliferatieverdrag hebben ondertekend, "gezamenlijke nucleaire missies" uitoefenen en verzoeken om de "terugkeer naar hun nationale grondgebied van alle kernwapens die buiten hun grenzen worden ingezet".

Dit verzoek heeft rechtstreeks betrekking op Italië en andere Europese landen waar de Verenigde Staten, in strijd met het Non-Proliferatie Verdrag, kernwapens hebben gestationeerd die door de gastlanden onder Amerikaans commando kunnen worden gebruikt: B-61 kernbommen die vanaf 2020 zullen worden vervangen door de nog gevaarlijkere B61-12's.

De belangrijkste media hebben hier niets over gezegd, maar waren op 5 juni druk bezig met het beschrijven van de prachtige kostuums die First Lady Melania Trump droeg tijdens de D-Day ceremonies.

Dutch translation:
Martien

Bron
Il Manifesto (Italy)/Réseau Voltaire


«DICHIARAZIONE DI FIRENZE»
Per la creazione di un fronte internazionale NATO EXIT in tutti i paesi europei della NATO

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Manifestações

2007 Speech

UKRAINE ON FIRE

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, na manhã do dia 24 de Fevereiro de 2022

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, Tradução em português
Presidente da Rússia, Vladimir Putin: Cidadãos da Rússia, Amigos,

Considero ser necessário falar hoje, de novo, sobre os trágicos acontecimentos em Donbass e sobre os aspectos mais importantes de garantir a segurança da Rússia.

Começarei com o que disse no meu discurso de 21 de Fevereiro de 2022. Falei sobre as nossas maiores responsabilidades e preocupações e sobre as ameaças fundamentais que os irresponsáveis políticos ocidentais criaram à Rússia de forma continuada, com rudeza e sem cerimónias, de ano para ano. Refiro-me à expansão da NATO para Leste, que está a aproximar cada vez mais as suas infraestruturas militares da fronteira russa.

É um facto que, durante os últimos 30 anos, temos tentado pacientemente chegar a um acordo com os principais países NATO, relativamente aos princípios de uma segurança igual e indivisível, na Europa. Em resposta às nossas propostas, enfrentámos invariavelmente, ou engano cínico e mentiras, ou tentativas de pressão e de chantagem, enquanto a aliança do Atlântico Norte continuou a expandir-se, apesar dos nossos protestos e preocupações. A sua máquina militar está em movimento e, como disse, aproxima-se da nossa fronteira.

Porque é que isto está a acontecer? De onde veio esta forma insolente de falar que atinge o máximo do seu excepcionalismo, infalibilidade e permissividade? Qual é a explicação para esta atitude de desprezo e desdém pelos nossos interesses e exigências absolutamente legítimas?

Read more

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS' STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

manlio + maria

MOON OF SHANGHAI site

LR on CORONAVIRUS

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

L Romanoff

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio

James Bacque

BYOBLU

irmãos de armas


Subtitled in PT, RO, SP

Click upon CC and choose your language.


manlio

VP
Before the Presidential Address to the Federal Assembly.The President of Russia delivered
the Address to the Federal Assembly. The ceremony took
place at the Manezh Central Exhibition Hall.


January
15, 2020


vp

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

READ HERE


brics


Imagem

PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

THE PUTIN INTERVIEWS


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


contaminação nos AçoresSubtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


convegno firenze 2019