GIULIETTO CHIESA

WWIII

 

CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Thursday, June 13, 2019

SUOMI -- Manlio Dinucci -- « SODANKÄYNNIN TAITO» -- Bilderberg-ryhmän pitkät lonkerot


Resultado de imagem para PICTURES OF CLUB BILDERBERG IN 2019

« SODANKÄYNNIN TAITO»
Bilderberg-ryhmän pitkät lonkerot
 Manlio Dinucci


Muutaman viime vuoden aikana Bilderberg-ryhmästä on kirjoitettu paljon naurettavia kertomuksia. Kuitenkin dokumenttien perusteella on mahdollista muodostaa siitä luotettava näkemys. Lukuisat tutkijat ovat tutkineet sitä. Se ei ole mikään maailmanhallitus vaan vaikutusvaltainen verkosto, jonka CIA ja M16 ovat muodostaneet Natoa tukemaan.

VOLTAIRE NETWORK | ROOMA (ITALIA) | 4. KESÄKUUTA 2019

JPEG - 27.2 ko

Henry Kissinger ja Mike Pompeo saapumassa Montreux Palaceen
67. vuosittaiseen Bilderberg-ryhmän kokoukseen

Kolme italialaista kutsuttiin tämänvuotiseen Bilderberg-ryhmän kokoukseen, joka pidettiin Montreuxissa, Sveitsissä 30.5.-2.6. Lili Gruberin, La7-TV-kanavan juontajan lisäksi, joka tätä nykyä on Bilderberg-ryhmän vakituinen jäsen, kutsuttiin toinen journalisti – tämä oli Stefano Feltri, Fatto Quotidianon apulaisjohtaja (johtaja on Marco Travaglio). “Kolmas mies”, jonka Bilderberg valitsi, oli Matteo Renzi, Partito Democraticon senaattori, ja neuvoston entinen puheenjohtaja.
Bilderberg-ryhmä, joka muodollisesti perustettiin 1954 tiettyjen Yhdysvaltain ja Euroopan “merkittävien kansalaisten” aloitteesta, mutta sen loivat todellisuudessa CIA ja Ison-Britannian salainen palvelu M16 tukeakseen Natoa Neuvostoliittoa vastaan (1). Kylmän sodan jälkeen se jatkoi samassa roolissa tukeakseen Yhdysvaltain ja Naton strategiaa.
Näiden vuosittaisten kokousten osanottajat ovat melkein pelkästään Länsi_Euroopan ja Pohjois-Amerikan kansalaisia.Heitä on noin 130 edustamassa politiikkaa, taloutta, asevoimia, tärkeimpiä tiedotusvälineitä ja tiedustelupalveluja, ja jotka muodollisesti osallistuvat yksityishenkilöinä. He kokoontuvat suljettujen ovien takana loistohotelleissa, joka vuosi eri maassa, ja heitä suojelevat ankaran sotilaalliset turvajärjestelmät. Journalisteja  ja tarkkailijoita ei päästetä sisään, eikä mitään kommunikeaa julkaista koskaan. Osanottajien pitää vannoa vaikenevansa – he eivät saa edes paljastaa niiden puhujien henkilöllisyyttä, jotka ovat voineet antaa heille tietoja (totaalisesti välittämättä julistamastaan “avoimuudesta”). Tiedämme ainoastaan, että tänä vuonna he puhuivat enimmäkseen Venäjästä ja Kiinasta, alueellisista asennuksista, stabiilista strategisesta järjestelmästä, ja kapitalismin tulevaisuudesta.
Tämän vuoden tärkeimmät mukanaolijat, kuten tavallista, olivat Yhdysvalloista:
Ø Henry Kissinger, “historiallinen henkilö” ryhmässä pankkiiri David Rockefellerin kanssa (Bilderbergin ja Trilateraalisen komission perustaja, joka kuoli 2017);
Ø     Mike Pompeo, CIA:n entinen johtaja ja nykyinen ulkoministeri;
Ø     kenraali David Petraeus, CIA:n entinen johtaja (3);
Ø  Jared Kushner, presidentti Trumpin Lähi-Idän neuvonantaja (ja vävy), ja Israelin pääministerin Benjamin Netanjahun läheinen ystävä.
Ø Edelleen Jens Stoltenberg, Naton pääsihteeri, jolle myönnettiin toinen mandaatti hänen Yhdysvalloille suorittamistaan palveluksista.

Neljän päivän ajan salaisissa, monihenkisissä ja kahdenkeskisissä kokouksissa, nämä edustajat muiden tunnettujen tai tuntemattomien lännen valtaapitävien maiden henkilöiden kanssa, vahvistivat ja laajensivat kontaktiverkostoa, joka tekee heille mahdolliseksi vaikuttaa hallitusten politiikkaan ja yleisen mielipiteen suuntaamiseen. 
Tulokset ovat nähtävissä.     Il Fatto Quotidianossa Stefano Feltri puolustaa kiivaasti Bilderberg-ryhmää, selittäen näiden kokousten salaisena pitämistä sillä, että “pyritään luomaan rehellistä ja avointa kekustelua, joka niumenomaan on “ei-institutionaalista”, ja hyökkää “monia salaliittoteoreetikkoja” vastaan, jotka levittävät “legendoja” Bilderberg-ryhmästä ja Trilateraalisesta komissiosta (4).
Hän kuitenkin jättää mainitsematta sen tosiasian, että näiden lukuisien “salaliittoteoreetikkojen” joukossa oli tuomari Ferdinando Imposimato, Cassationin korkeimman oikeuden kunniapuheenjohtaja (hän kuoli 2018), joka kuvasi aloittamiensa tutkimusten tuloksia seuraavasti: “Bilderberg-ryhmä on osittain vastuussa jännitysstrategiasta ja siten myös verilöylyistä” - Piazza Fontanan verilöylystä alkaen, joissa Bilderberg-ryhmä työskenteli CIA:n sekä Italian     tiedustelupalveluiden kanssa, Gladion ja uusfasististen ryhmien kanssa, P2 loosin ja USA:n vapaamuurarien loosien kanssa Naton tukikohdissa (5).
Myös Matteo Renzi on nyt päässyt tähän arvovaltaiseen klubiin. Jos ei oteta huomioon sitä mahdollisuutta, että hänet on saatettu kutsua analyysikykyjensä takia, meille jää hypoteesi, että nämä valtaa omaavat miehet ja naiset suunnittelevat salaa jotakin muuta poliittista operaatiota Italiaan.

Luettavaa: The Bilderberg Group – the « élite » of World Power, kirj. Italialainen sosiologi ja taloustieteilijä Domenico Moro (käännös Marie-Ange Patrizio) Editions Delga, Pariisi 2015 (19e). Lue myös “Presentation au lecteur francais”, kirj. Bernard Genet (Comaguerin juontaja).
Olemme kopioineet vuoden 2019 Bilderberg-ryhmän kokouksen virallisen osanottajaluettelon, mutta omalla määritelmällämme heidän tehtävistään: « Liste des participants à la reunion 2019 du Groupe de Bilderberg »
Odottamattomien poliittisten tapahtumien valmistelu on yksi Bilderberg-ryhmän ominaisuuksista. Niinpä vuonna 2014 ryhmä kutsui Emmanuel Macronin, joka ilmoitti välirikostaan Francois Hollanden kanssa. Ja vuonna 2016 taas Le Havren pormestarin Edouard Philippen, joka ilmoitti tukevansa Emmanuel Macronia. Näistä kahdesta miehestä tuli Ranskan presidentti ja pääministeri.
Tääntäjä: T. A.
[1] « Ce que vous ignorez sur le Groupe de Bilderberg », by Thierry Meyssan, Komsomolskaïa Pravda (Venäjä), Voltaire Network, 9.4. 2011.
[2]  Ei ole virallisella listalla. Hänen osanottonsa paljasti L’echo: « Mike Pompeo est à la reunion du groupe Bilderberg », Nicolas Keszel, L’echo, 1.6.2019.
[3]  CIA:n johtajana David Petraeus suunnitteli Daeshin aseistuksen operaatiolla “Operation Timber Sycamore” Hän jatkaa tällä linjalla KKR:n johtajana (the Global Institute of Investment Funds), jonka johdossa on Henry Kravis,  Bilderbergin keskeisiä jäseniä – ja jossa hänen vaimonsa kuuluu hallintoon.  Hän on myös Emmanuel Macronin päärahoittaja. « Des milliards de dollars d’armes contre la Syrie », Thierry Meyssan, Voltaire Network, 18.7. 2017.
[4] “Sì, il gruppo Bilderberg mi ha invitato alla sua riunione. Vi spiego perche mi interessa partecipare”, Stefano Feltri, 28 Maggio 2019 ; « Stefano Feltri al Bilderberg, per me e un errore e le spiego perche », Angelo Cannatà, 1 Giugno 2019 ; « Dentro il Bilderberg : ecco di cosa si discute davvero », Stefano Feltri, 4 Giugno 2019, Il Fatto Quotidiano.
[5] « Terrorisme : le juge Imposimato accuse le Bilderberg »,Voltaire Network, 30.1. 2013.
BILDERBERG MEETING 2019

Montreux, 30 May – 2 June 2019

BOARD

Castries, Henri de (FRA), Chairman, Steering Committee; Chairman, Institut Montaigne
Kravis, Marie-Josée (USA), President, American Friends of Bilderberg Inc.; Senior Fellow, Hudson Institute
Halberstadt, Victor (NLD), Chairman Foundation Bilderberg Meetings; Professor of Economics, Leiden University
Achleitner, Paul M. (DEU), Treasurer Foundation Bilderberg Meetings; Chairman Supervisory Board, Deutsche Bank AG


PARTICIPANTS

Abrams, Stacey (USA), Founder and Chair, Fair Fight
Adonis, Andrew (GBR), Member, House of Lords
Albers, Isabel (BEL), Editorial Director, De Tijd / L’Echo
Altman, Roger C. (USA), Founder and Senior Chairman, Evercore
Arbour, Louise (CAN), Senior Counsel, Borden Ladner Gervais LLP
Arrimadas, Inés (ESP), Party Leader, Ciudadanos
Azoulay, Audrey (INT), Director-General, UNESCO
Baker, James H. (USA), Director, Office of Net Assessment, Office of the Secretary of Defense
Balta, Evren (TUR), Associate Professor of Political Science, Özyegin University
Barbizet, Patricia (FRA), Chairwoman and CEO, Temaris & Associés
Barbot, Estela (PRT), Member of the Board and Audit Committee, REN (Redes Energéticas Nacionais)
Barroso, José Manuel (PRT), Chairman, Goldman Sachs International; Former President, European Commission
Barton, Dominic (CAN), Senior Partner and former Global Managing Partner, McKinsey & Company
Beaune, Clément (FRA), Adviser Europe and G20, Office of the President of the Republic of France
Boos, Hans-Christian (DEU), CEO and Founder, Arago GmbH
Bostrom, Nick (UK), Director, Future of Humanity Institute, Oxford University
Botín, Ana P. (ESP), Group Executive Chair, Banco Santander
Brandtzæg, Svein Richard (NOR), Chairman, Norwegian University of Science and Technology
Brende, Børge (NOR), President, World Economic Forum
Buberl, Thomas (FRA), CEO, AXA
Buitenweg, Kathalijne (NLD), MP, Green Party
Caine, Patrice (FRA), Chairman and CEO, Thales Group
Carney, Mark J. (GBR), Governor, Bank of England
Casado, Pablo (ESP), President, Partido Popular
Ceviköz, Ahmet Ünal (TUR), MP, Republican People’s Party (CHP)
Champagne, François Philippe (CAN), Minister of Infrastructure and Communities
Cohen, Jared (USA), Founder and CEO, Jigsaw, Alphabet Inc.
Croiset van Uchelen, Arnold (NLD), Partner, Allen & Overy LLP
Daniels, Matthew (USA), New space and technology projects, Office of the Secretary of Defense
Davignon, Etienne (BEL), Minister of State
Demiralp, Selva (TUR), Professor of Economics, Koç University
Donohoe, Paschal (IRL), Minister for Finance, Public Expenditure and Reform
Döpfner, Mathias (DEU), Chairman and CEO, Axel Springer SE
Ellis, James O. (USA), Chairman, Users’ Advisory Group, National Space Council
Feltri, Stefano (ITA), Deputy Editor-in-Chief, Il Fatto Quotidiano


Ferguson, Niall (USA), Milbank Family Senior Fellow, Hoover Institution, Stanford University
Findsen, Lars (DNK), Director, Danish Defence Intelligence Service
Fleming, Jeremy (GBR), Director, British Government Communications Headquarters
Garton Ash, Timothy (GBR), Professor of European Studies, Oxford University
Gnodde, Richard J. (IRL), CEO, Goldman Sachs International
Godement, François (FRA), Senior Adviser for Asia, Institut Montaigne
Grant, Adam M. (USA), Saul P. Steinberg Professor of Management, The Wharton School, University of Pennsylvania
Gruber, Lilli (ITA), Editor-in-Chief and Anchor «Otto e mezzo», La7 TV

Hanappi-Egger, Edeltraud (AUT), Rector, Vienna University of Economics and Business
Hedegaard, Connie (DNK), Chair, KR Foundation; Former European Commissioner
Henry, Mary Kay (USA), International President, Service Employees International Union
Hirayama, Martina (CHE), State Secretary for Education, Research and Innovation
Hobson, Mellody (USA), President, Ariel Investments LLC
Hoffman, Reid (USA), Co-Founder, LinkedIn; Partner, Greylock Partners
Hoffmann, André (CHE), Vice-Chairman, Roche Holding Ltd.
Jordan, Jr., Vernon E. (USA), Senior Managing Director, Lazard Frères & Co. LLC
Jost, Sonja (DEU), CEO, DexLeChem
Kaag, Sigrid (NLD), Minister for Foreign Trade and Development Cooperation
Karp, Alex (USA), CEO, Palantir Technologies
Kerameus, Niki K. (GRC), MP; Partner, Kerameus & Partners
Kissinger, Henry A. (USA), Chairman, Kissinger Associates Inc.
Koç, Ömer (TUR), Chairman, Koç Holding A.S.
Kotkin, Stephen (USA), Professor in History and International Affairs, Princeton University
Kramp-Karrenbauer, Annegret (DEU), Leader, CDU
Krastev, Ivan (BUL), Chairman, Centre for Liberal Strategies
Kravis, Henry R. (USA), Co-Chairman and Co-CEO, Kohlberg Kravis Roberts & Co.
Kristersson, Ulf (SWE), Leader of the Moderate Party
Kudelski, André (CHE), Chairman and CEO, Kudelski Group
Kushner, Jared (USA), Senior Advisor to the President, The White House
Le Maire, Bruno (FRA), Minister of Finance
Leyen, Ursula von der (DEU), Federal Minister of Defence
Leysen, Thomas (BEL), Chairman, KBC Group and Umicore
Liikanen, Erkki (FIN), Chairman, IFRS Trustees; Helsinki Graduate School of Economics
Lund, Helge (GBR), Chairman, BP plc; Chairman, Novo Nordisk AS
Maurer, Ueli (CHE), President of the Swiss Federation and Federal Councillor of Finance
Mazur, Sara (SWE), Director, Investor AB
McArdle, Megan (USA), Columnist, The Washington Post
McCaskill, Claire (USA), Former Senator; Analyst, NBC News
Medina, Fernando (PRT), Mayor of Lisbon
Micklethwait, John (USA), Editor-in-Chief, Bloomberg LP
Minton Beddoes, Zanny (GBR), Editor-in-Chief, The Economist
Monzón, Javier (ESP), Chairman, PRISA
Mundie, Craig J. (USA), President, Mundie & Associates
Nadella, Satya (USA), CEO, Microsoft
Netherlands, His Majesty the King of the (NLD)
Nora, Dominique (FRA), Managing Editor, L’Obs
O’Leary, Michael (IRL), CEO, Ryanair D.A.C.
Pagoulatos, George (GRC), Vice-President of ELIAMEP, Professor; Athens University of Economics
Papalexopoulos, Dimitri (GRC), CEO, TITAN Cement Company S.A.
Petraeus, David H. (USA), Chairman, KKR Global Institute
Pienkowska, Jolanta (POL), Anchor woman, journalist
Pottinger, Matthew (USA), Senior Director, National Security Council
Pouyanné, Patrick (FRA), Chairman and CEO, Total S.A.
Ratas, Jüri (EST), Prime Minister
Renzi, Matteo (ITA), Former Prime Minister; Senator, Senate of the Italian Republic
Rockström, Johan (SWE), Director, Potsdam Institute for Climate Impact Research
Rubin, Robert E. (USA), Co-Chairman Emeritus, Council on Foreign Relations; Former Treasury Secretary
Rutte, Mark (NLD), Prime Minister
Sabia, Michael (CAN), President and CEO, Caisse de dépôt et placement du Québec
Sanger, David E. (USA), National Security Correspondent, The New York Times
Sarts, Janis (INT), Director, NATO StratCom Centre of Excellence
Sawers, John (GBR), Executive Chairman, Newbridge Advisory
Schadlow, Nadia (USA), Senior Fellow, Hudson Institute
Schmidt, Eric E. (USA), Technical Advisor, Alphabet Inc.
Scholten, Rudolf (AUT), President, Bruno Kreisky Forum for International Dialogue
Seres, Silvija (NOR), Independent Investor
Shafik, Minouche (GBR), Director, The London School of Economics and Political Science
Sikorski, Radoslaw (POL), MP, European Parliament
Singer, Peter Warren (USA), Strategist, New America
Sitti, Metin (TUR), Professor, Koç University; Director, Max Planck Institute for Intelligent Systems
Snyder, Timothy (USA), Richard C. Levin Professor of History, Yale University
Solhjell, Bård Vegar (NOR), CEO, WWF – Norway
Stoltenberg, Jens (INT), Secretary General, NATO
Suleyman, Mustafa (GBR), Co-Founder, Deepmind
Supino, Pietro (CHE), Publisher and Chairman, Tamedia Group
Teuteberg, Linda (DEU), General Secretary, Free Democratic Party
Thiam, Tidjane (CHE), CEO, Credit Suisse Group AG
Thiel, Peter (USA), President, Thiel Capital
Trzaskowski, Rafal (POL), Mayor of Warsaw
Tucker, Mark (GBR), Group Chairman, HSBC Holding plc
Tugendhat, Tom (GBR), MP, Conservative Party
Turpin, Matthew (USA), Director for China, National Security Council
Uhl, Jessica (NLD), CFO and Exectuive Director, Royal Dutch Shell plc
Vestergaard Knudsen, Ulrik (DNK), Deputy Secretary-General, OECD
Walker, Darren (USA), President, Ford Foundation
Wallenberg, Marcus (SWE), Chairman, Skandinaviska Enskilda Banken AB
Wolf, Martin H. (GBR), Chief Economics Commentator, Financial Times
Zeiler, Gerhard (AUT), Chief Revenue Officer, WarnerMedia
Zetsche, Dieter (DEU), Former Chairman, Daimler AGNo comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Manifestações

2007 Speech

UKRAINE ON FIRE

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, na manhã do dia 24 de Fevereiro de 2022

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, Tradução em português
Presidente da Rússia, Vladimir Putin: Cidadãos da Rússia, Amigos,

Considero ser necessário falar hoje, de novo, sobre os trágicos acontecimentos em Donbass e sobre os aspectos mais importantes de garantir a segurança da Rússia.

Começarei com o que disse no meu discurso de 21 de Fevereiro de 2022. Falei sobre as nossas maiores responsabilidades e preocupações e sobre as ameaças fundamentais que os irresponsáveis políticos ocidentais criaram à Rússia de forma continuada, com rudeza e sem cerimónias, de ano para ano. Refiro-me à expansão da NATO para Leste, que está a aproximar cada vez mais as suas infraestruturas militares da fronteira russa.

É um facto que, durante os últimos 30 anos, temos tentado pacientemente chegar a um acordo com os principais países NATO, relativamente aos princípios de uma segurança igual e indivisível, na Europa. Em resposta às nossas propostas, enfrentámos invariavelmente, ou engano cínico e mentiras, ou tentativas de pressão e de chantagem, enquanto a aliança do Atlântico Norte continuou a expandir-se, apesar dos nossos protestos e preocupações. A sua máquina militar está em movimento e, como disse, aproxima-se da nossa fronteira.

Porque é que isto está a acontecer? De onde veio esta forma insolente de falar que atinge o máximo do seu excepcionalismo, infalibilidade e permissividade? Qual é a explicação para esta atitude de desprezo e desdém pelos nossos interesses e exigências absolutamente legítimas?

Read more

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem

APPEAL


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS' STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

manlio + maria

MOON OF SHANGHAI site

LR on CORONAVIRUS

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

L Romanoff

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio

James Bacque

BYOBLU

irmãos de armas


Subtitled in PT, RO, SP

Click upon CC and choose your language.


manlio

VP
Before the Presidential Address to the Federal Assembly.The President of Russia delivered
the Address to the Federal Assembly. The ceremony took
place at the Manezh Central Exhibition Hall.


January
15, 2020


vp

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.

READ HERE


brics


Imagem

PT -- VLADIMIR PUTIN na Sessão plenária do Fórum Económico Oriental

Excertos da transcrição da sessão plenária do Fórum Económico Oriental

THE PUTIN INTERVIEWS


The Putin Interviews
by Oliver Stone (
FULL VIDEOS) EN/RU/SP/FR/IT/CH


http://tributetoapresident.blogspot.com/2018/07/the-putin-interviews-by-oliver-stone.html
TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democrata

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


contaminação nos AçoresSubtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


convegno firenze 2019